Koripallo.com

eteläinen III divari

  • Viestiketjun aloittaja hugh jaskaman
  • Alkaa
Viestejä
109
Vs: eteläinen III divari

Erittäin hyvää rapsaa Tarkkailijalta, iso kiitos! Itse kun on lähinnä ottanut vastuun kotipelien rapsutteluista, niin loistavaa, että vieraspeleistäkin saadaan hieman kirjoitettua tietoa :) Tärkeät voitot ja etenkin Jareja vastaan tiedossa oli vaikea peli, mutta tämä oli näitä kuuluisiä JOUKKUEEN voittoja!

Kollit siis otti kaksi tärkeää hapuilevaa askelta kohti April Madnessiä. Nyt muutama viikko tiukkaa treeniä tai vaihtoehtoisesti kotisohvalla löhöilyä penkkiurheillen ja sitten on vuorossa vielä yksi vierasmittelö ensi kuun alussa BC Hukkia vastaan ennen kuin päästään jälleen kotimolskille (Lukion lattiaa, kun ei parketiksi pysty tituleeraamaan edes hyvällä tahdolla) kärkitaistoon KY-koria vastaan! Vieraissahan Kollit kylvetti Kyltereitä jotain 30, mutta toisaalta tulee muistaa, että opiskelija nippu ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä yhtään peliä vieraissa!?! Jännittämistä siis riittää kestääkö kuuluisa Kollien kotitaika vai onko KY-koriksen vierasmagia sittenkin vahvempaa tekoa. Tunnelmaa ei tästä spektaakkelista varmasti tule puuttumaan, sillä äänekästä kotiyleisöä on varmasti tulossa paikalle ja liekö jo osa M2D-joukkueidenkin scoutting porukasta saapumassa paikalle tekemään ensimmäisiä scouttingraporttejaan huhtikuuta silmällä pitäen, sillä tässä kuitenkin mittelevät kaksi varteenotettavaa kilpakumppania huhtikuun rientoihin 8] Ylösheitto tapahtuu näiden kahden titaanin välillä 6.3. tuttusti klo 20.15 Keravan lukion vihreäpohjaisessa koripallopyhätössä. Otteluun vapaapääsy, tervetuloa! ;D
 

perseapina

Vs: eteläinen III divari

Sama läskit kun ennenkin..... so what.............MALIBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
 

kesko

Vs: eteläinen III divari

hämeenlinna tuo pikku neukkula............ grasnie..............
 

putoajaehdokit

Vs: eteläinen III divari

Täytyy tarttua tuohon PP:n putoajaehdokkuuteen, joka Hämeenlinnasta myönnettiin. Kun sarjatilanteita katsotaan niin sekä a- että b-lohkossa on putoajan paikalle suoraan sanoen tunkua. Joukkueilla taitaa keskimäärin olla jäljellä 6 peliä ja molemmissa lohkoissa muutaman voiton sisällä on 4-5joukkuetta. Hieman toki näyttää siltä että viimeismmät joukkueet ovat jo tippuneet kelkasta mutta kyllähän tässä ehtii vielä vaikka mitä käydä.

Melkein sama tilanne on nousijaehdokkuuksissa. Terävimmän kärjen kannoilla vaanii heti vaihdokkeja jos joku menee sortumaan helppoon tappioon. Varsinkin B-lohkossa tilanne näyttää erittäin kutkuttavalta. Jännityksellä jäädään seuraamaan kuinka kevät tulee etenemään, kakkosesta taitaa olla 2 lähes ilmaista paikkaa jaossa nousijoille, eikä välttämättä 4 uutta joukkuetta kakkosessa ole mahdottomuus.

Moenninen sanoi:
Parilla miehellä vahvistunut PuB on tikissä. Nyt pantiin isosti nurin Pink Panthers.

http://hamptoncitybasketball.blogspot.fi/2014/03/parilla-ukkelilla-vahvistunut.html

-M-
 

Monzi

Vs: eteläinen III divari

Pääasia, jotta VPP kerää kamansa ja palaa tasolleen neloseen!
 
Viestejä
50
Vs: eteläinen III divari

Petäjä kaatoi Malibun 13p. Ottelu oli hyvää rehtiä vääntämistä alusta loppuun. Petäjä juoksi helppoon 13-2 johtoon, mutta kunnia Malibulle ryhdistäytymisestä ja vasta vikalla quarterilla ero venähti uudestaan kybään. Sarjataulukko näyttää mielenkiintoiselta! Ottelun erikoisin oli Kemppaisen puoliajan swisch-buzzerbiitteri yli puolesta kentästä.
 

Nami-Jami

Vs: eteläinen III divari

nomadi sanoi:
Petäjä kaatoi Malibun 13p. Ottelu oli hyvää rehtiä vääntämistä alusta loppuun. Petäjä juoksi helppoon 13-2 johtoon, mutta kunnia Malibulle ryhdistäytymisestä ja vasta vikalla quarterilla ero venähti uudestaan kybään. Sarjataulukko näyttää mielenkiintoiselta! Ottelun erikoisin oli Kemppaisen puoliajan swisch-buzzerbiitteri yli puolesta kentästä.

Sitten seuraavaksi pitää miettiä niitä joukkueita, keitä oikeesti se sarjataulukko kiinnostaa?
 
Viestejä
50
Vs: eteläinen III divari

Nami-Jami sanoi:
Sitten seuraavaksi pitää miettiä niitä joukkueita, keitä oikeesti se sarjataulukko kiinnostaa?

Kyllä. Onko Nami-Jamilla tietoa? :) Petäjässä ei ole Geeämmän suunnalta tullut vahvaa kannanottoa taulukon kiinnostavuuteen.
 
Viestejä
423
Vs: eteläinen III divari

Hoi!

Kirjoitin ihan helvetin pitkän raportin pelistä Kakkoskori - Ky-Kori, ja kun olin avaamassa Googlen ikkunaa etsiäkseni miten Kyyn Asier Setpenin(?) nimi kirjoitetaan, niin suljin vahingossa koko ruudun.

Stanan tana.

Joo, tasainen vääntö ja Kyy voitti yhdellä pisteellä.
 
Viestejä
109
Vs: eteläinen III divari

Tässä raporttia eilisestä kärkiväännöstä Kakkoskori vs. Kylterin Atleetit, mutta ennen sitä muutama sananen Kollien vieraspelistä Vantaalla, itse en paikalle päässyt, mutta muutamia "faktoja" pelistä kuullun perusteella.

Hukkapojat vs. Kakkoskori

Lopputulos oli lähes tulkoon yks yhteen joukkueiden edellisen kohtaamisen kanssa Keravalla, tosin nyt kollit viimeisteli vielä huimat 2 pistettä enemmän kuin kotona eli tulos 64-113 Kolleille.

Ottelu oli taputeltu jo ensimmäisen erän jälkeen, kun Rauman vahvistus S.Koski oli vienyt viimeisetkin itseluottamuksen ja itsekunnioituksen rippeet vastustajan takurilta ottaen useamman riiston suoraan kuljetuksesta ja kouluttaen päätä lyhyempää virkaveljeään korinalla isällisin ottein. Tuloksena vastustajalle kymmenkunta menetystä pelissä ja viimeisessä erässä viides virhe antaen samalla Koskelle and one suorituksen. Enää loppukättelyssä kaveria ei sitten näkynytkään.

Kollit pelasivat junnukoriksesta ja lätkästä tutulla viisikot kerralla vaihtoon tyylillä, joka tarjosi kaikille näin tasaisesti peliaikaa ja sopivasti pisteitä :) Highlightteina ottelussa Tuomas "Fear the beard" Keskisen poikkeuksellisen korkealta (ainakin Kessun mittapuulla) haettu levypallo, Kollien ilmiömäinen heittopeli, iloinen peli-ilme ja katsomosta lähteneen kotijoukkueen kommentti Kollivalmentaja/Patasydän Reimakoskelle: " Reimis hei säälikää vähän meitä."

No tulos nyt on tällainen, kun kaksi väärällä sarjatasolla pelaavaa joukkuetta kohtaa, Hukkapojat selkeästi nelosdivaritason jengi ja Kakkoskollit tähyää vahvasti M2D:n polttavien neonvalojen loisteeseen.

Ottelun MVP-pysti matkaa tällä kertaa Raumalle S.Kosken matkassa.

...sitten itse main eventtiin...

Kakkoskori vs. Kylterin Atleetit 67-68

Lähtöaskeleet: Kuten aiemmin oli todettu, nyt oli vuorossa kahden maagisen vierastaian ja kotitaian kohtaaminen...kumpi pitäisi pintansa Kyltereiden ilmiöimäinen tappioton vieraspeliputki vai Kollien jo legendaariseksi muodostuvan kotitaian pitäminen. Vieraissahan Kollit olivat pyyhkineet opiskelijapojilla lattiaa, seiniä ja vähän pukuhuonettakin 30 pisteen edestä, mutta tämä ei vielä kerro mitään, sillä tällöin oli kyseessä KY-Korin kotipeli. Panokset ottelussa oli muutenkin huipussaan, sillä voitolla Kollit varmistelisivat lohkovoittoaan jo lähes tavoittamattomiin ja tämän myötä kausi huipentuisi huhtikuun hullutteluissa Keravalla. KY-kori puolestaan tulisi voitolla tasapisteisiin sarjajohtoon Kollien kanssa, jonka jälkeen kaikki olisi taas auki.

KY-kori oli liikkeellä Keravalla jokseenkin täydellä nipulla ja jokainen pelaajista oli paremmassa fyysisessä kunnossa kuin kukaan Kolleista koskaan. Kollit puolestaan oli melkolailla täydellä rosterilla, joskin edellisen ottelun MVP S.Koski oli rakentamassa linnunpönttöjä Raumalla ja Rönni Rönnholm leikki merirosvoa kotisohvalla silmäleikkauksen johdosta. Suurimpana puutteena oli kuitenkin kotijoukkueen rumpalin loistaminen poissaolollaan, tosin yleisöä oli muuten mukavasti paikalla ja saahan sitä ääntä mökkiin muullakin tavalla.

Ottelusta: Ottelu oli tasaista puurtamista puolin ja toisin ja etenkin puolustuksellisesti parasta palloa tällä kaudella. Yhtään helppoa koria ei ollut illan aikana tarjolla. Molemmat joukkueet tekivät hartijavoimin töitä jokaisen pisteen eteen, sillä vierailla jalkoja riitti puolustuksessa todella hyvin etenkin kun käsilläkin sai lähes koko ottelun avustaa sopivasti ettei kaveri pääse karkaamaan liian kauas. Kollit puolestaan paikkasivat puolustustaan hyvällä joukkuetekemisellä, missä viimeisenä lukkona hääri Hannu "Hammertime" Haapasalo siivoten keittiötään isolla kädellä VIIDEN blokin edestä.

Ainoat, jotka eivät olleet kärkiottelun tasolla olivat harmaapaidat, jotka aikalailla linjattomasti viheltelivät, selittelivät ja jättivät viheltämättä mitä sattui. Huipennuksena ottelun loppu, jossa KY-korin vapaaheittojen aikana yhdessä tuomareiden kanssa todetaan aikaa olevan 29 sekunttia. Viimeinen vapaaheitto menee koriin ja tilanne tasan. Kollit lähtevät hyökkäämään ja pelaavat aikaa pois kellosta. Pienen sählingin jälkeen Korhonen on päässyt ohi pelaajastaan ja matkalla koria kohti, mutta pilli soi. Tuomisto viheltää hyökkäysajan loppuneen, kun kellossa on 7 sekunttia jäljellä!!! Alkaa hirveä kalapaliikki ja loppuen lopuksi todetaan, että pitkien matemaattisten laskutoimitusten jälkeen 29-24s (hyökkäykseen käytettävä maksimiaika) =5sekunttia eli kuten kaikki muut olivat alusta asti ymmärtäneet, niin kolleilla siis vielä 2 sekunttia hyökkäysaikaa jäljellä. Siis Kollien sivuraja. Pallo pelataan "Köde" Korhoselle, jonka puolimatkan hypäri pyörii kolme kertaa renkaan ympärillä ja luiskahtaa ulos. Levypallosta kilvoittelevat "Hammertime" Haapasalo ja Kyltereiden nro 22 nuoruusvuosinaan lempinimellä "Zombi" tunnettu karpaasi. Korin alla Tuomisto seuraa kilvoittelua rauhallisin mielin, mutta toinen harmaapaita Mikkola haluaa vielä nostaa itsensä jalustalle ja päättä viheltää puolestakentästä pelaajien seläntakaa kotijoukkueen Haapasalolle tilanteesta virheen. Joukkuevirheiden ollessa täynnä tämä tietää kahta vapaaheittoa Zombille ja kun ensimmäinen heitto löytää kolmen pompun jälkeen tiensä sukkaan, säästytään jatkoajalta eikä harmaapaitojen tarvitse rehkiä ylitöitä.

Kuitenkin on taas peiliin katsomisen paikka ja ottelun olisi toki voinut ratkaista jo aiemmin ja kaikki oli omissa käsissä. Kollit sortuivat liian usein yksin yrittämiseen ja vaikeisiin ratkaisuihin, eikä pallotonkaan aina muistanut tehdä riittävästi töitä pallon saadakseen tai vapauttaakseen kaverin ja kun heittopelikään ei ollut samalla tasolla kuin aiemmassa ottelussa, niin hyökkääminen näytti paikapaikoin todella vaikealta. Tosin Kyltereiden puolustus oli ehdottomasti liikkuvinta ja fyysisintä tähän mennessä. Kaiken kaikkiaan puolustus oli molemmilla raudan lujaa, mistä kertovat vähät pisteet. Tällä kertaa vieraat olivat pisteen verran parempia ja niimpä 2 sarjapistettä ja onnittelut Kyltereille.

Kaikki on vielä auki ja omissa käsissä, sillä keskinäisissä otteluissa Kollit ovat vielä KY-korin edellä eli voittamalla loput ottelut ollaan varmasti lohkoykkösiä ja päästään April Madnessissä syömään Luukkosen makkaragrillin antimia erätauoilla! Kohti kevään ja M2D:n aurinkoa!

Pisteet ja muut kommentit sitten Satunnaisen tarkkailijan kynästä.
 

killistis

Vs: eteläinen III divari

Miksi sanoi:
http://www.jakari.org/ R.I.P.

Otteluraporttien suhteen ollut hielman hiljaisempaa viimeiseen kuukauteen.

Klassista JaKaRia. Syyskausi pelataan aina hyvin ja raportteja napsuu särmästi. Keväällä "pelaillaan" eikä raporttejakaan kukaan jaksa kirjoitella ;D

Lauantain laadukkaasta Pink Panthers-ottelusta ei ehkä kannata rapsaa edes kirjoittaa ja tuskin kovin hyvää tekemistä on tarjolla tiistai-iltananakaan Hämeenlinnassa :p
 
Viestejä
342
Vs: eteläinen III divari

killistis sanoi:
Lauantain laadukkaasta Pink Panthers-ottelusta ei ehkä kannata rapsaa edes kirjoittaa ja tuskin kovin hyvää tekemistä on tarjolla tiistai-iltananakaan Hämeenlinnassa :p

JaKaRi tulee tiistaina Hämptoniin ottamaan melko messevästi sipuliin.

-M-
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös