Koripallo.com

eteläinen III divari

  • Viestiketjun aloittaja hugh jaskaman
  • Alkaa
Viestejä
342
Vs: eteläinen III divari

Malibu takes it in the käkätin tonight.

-M-
 

perseapina

Vs: eteläinen III divari

No hoh hoijjaa...........hämäläinen näkee märkiä unia.........
 

KoriJarza

Vs: eteläinen III divari

perseapina sanoi:
No hoh hoijjaa...........hämäläinen näkee märkiä unia.........
Juurikin näin! Pankaahan hämäläisiä pataan oikein kunnolla!

t. Reservit
 

Mälibu Report

Vs: eteläinen III divari

Kolkkeja Kolkkeja Kolkkeja Pubille, menetyksiä menetyksiä menetyksiä Malibulle.... Ps. Late oli kovana...
 
Viestejä
109
Vs: eteläinen III divari

Kakkoskori vs. ”vuonna 2018 Korisliigaan” LoU Basket 91-84

Lähtöaskeleet
Poikkeuksellisesti Kollien kotipeli oli Keravan lukion ikivihreän muovimaton sijaan Killan koripallopyhätössä, jossa joukkue ei ole harjoitellut tällä kaudella kuin tasan kerran. Tietämättömämpi voisi tässä tilanteessa luulla, ettei kyseessä ole tällöin ollenkaan kotisali, mutta kun joukkueen rosteria tarkastelee lähemmin, löytyy sieltä edustusjoukkueen merkintä vuosien varrelta kaikilta muilta paitsi ”Jyrä” Ossilta eli palloa on tällä parketilla tullut pomputeltua ja heittoja nakattu ilmaan ihan riittävästi kotisali tittelin käyttämiseen.

Edellinen ottelu joukkueiden välillä päättyi Lohjalaiseen koripallojuhlaan, kun seuran merkkipäivänä Lohjan ylpeys kaatoi keravalaisvieraat kahdeksan pisteen turvin. Tämä oli varmasti yksi niistä merkeistä, jonka johdosta LoU Basketin puheenjohtaja pystyi kirkkain silmin toteamaan, että Lohjalla pelataan vuonna 2018 korisliigaa. …tosin kuulemma puoli milliä tarvitaan jostain pelaajahankintoihin, mutta kuitenkin. Nyt Lohjan ylpeys tarvitsi kuitenkin tästä ottelusta kipeästi voittoa voidakseen vielä unelmoida karsintapaikasta, sillä on kaksi tappiota Keravaa ja Kyltereitä enemmän. Mikäli se tämän häviäisi maksimissaan 7 pisteellä, pitäisi Keravan tai Ky-korin hävitä kaikki loput kolme peliänsä ja Lohjan puolestaan voitettava omansa, joista Kyltereitä vastaan olisi peli voitettava yli 10 pisteellä paremman keskinäisen korieron saamiseksi. Niinpä lohjalaiset olivat melkein täydellä rosterilla liikkeellä, tosin pari metrinen torni Sakala puuttui kokoonpanosta.

Kollit olivat Raumalaistunutta Koskea vaille täydellä rosterilla ja lisäksi oli vielä uuden pelipaikan ansiosta lämmittelymusiikit ja kaikki, joten suurta urheilujuhlaa oli luvassa.

Ottelu
Peli alkoi keravalaisittain tutulla kaavalla, ”Köde” Korhonen riistää pallon aloitushypyn jälkitilanteesta ja naulaa puolimatkan kakkosen levynkautta. Lohjalaiset puolestaan vastaavat tähän heti korinjälkeisellä nopealla yhdellä nollaa vastaan, perus 3D-palloa siis. Koreja tehdään alkuun vuorotahtiin: keravalaisista Köde ei erehdy tuttuihin koreihin kertaakaan ja M. Haanpään korkeakaariset kolmoset löytävät tiensä maaliin kerta toisensa jälkeen. Lohjalaisista kotijoukkueen pommitukseen vastaavat parhaiten nro7, joka viilettää nopeissa aina puolustajan silmän välttäessä, sekä nro 11 joka hieman junnumaisesta katsomoon huutelusta huolimatta pystyy pitämään päänsä kylmänä ja nakuttaa palloa sukan läpi aina tilanteen salliessa. Erän puolessa välissä Kollit saavat kuitenkin puolustustaan tilkittyä ja kun hyökkäyksessä heittäjästä riippumatta pallo sujahtaa aina sukkaan repäisee kollit nopeasti eron 10 pisteeseen ja ensimmäinen erä taputellaan tilanteessa n.32-21 (ei ole pöytäkirjaa käytössä).

Toisessa erässä kotijoukkueen heitoista osa menee jo ohikin ja koritehtailu rauhoittuu. Toisessa päässä puolestaan nro 61 Pöyhönen alkaa väläytellä mitä on luvassa laittaen muutaman Navarro-maisen floatterin sisään. Ero kavenee pikkuhiljaa ja vieraat pääsevät jo kolmen pisteen päähän, mutta Railotien summeri-kakkonen antaa hieman hengitys tilaa kotijoukkueelle, puoliajalle siis +5 pisteen kotijohdossa. Tauko pidetään lyhyenä eikä rokki soi, jotta vierailijat pääsevät vielä nukkumaan saman vuorokauden puolella.

Kolmas jakso starttaa yleisön hurratessa, kun kentälle astelee Keravan oma ”Fear the Beard” Keskinen, joka ei petä faniensa luottamusta vaan naulaa erän alkuun näyttävän kulma kolmosen. Kollit kasvattavat eron jälleen kaksi numeroisiksi, mutta vieraat kirivät sen jälleen alle kymmeneen ennen erä taukoa.

Vaikka Kollit vievätkin pelin seitsemän pisteen turvin, niin neljännestä erästä ja koko ottelusta ei jää muuta mieleen kuin Lohjan nro61 Pöyhönen! Kaverin ulkoinen habitus ei tuo ensimmäisenä mieleen koripalloilijaa tai pallotaituria, mutta niin vain kaveri on päättämässä nopeita, nakuttaa kolkkeja ja pitää korinalla puolustajiaan pilkkanaan mitä mielikuvituksellisimmilla liikkeillä ja ennen kaikkea singnature floatterillaan. Huikea kaveri kerta kaikkiaan ja ehdoton ottelun MVP. Eroa siis tosiaan jäi Kollien hyväksi 7 pistettä, mikä antaa edun lohjalaisille keskinäisissä otteluissa, mutta jotta siihen päädytään, vaatisi se jo HPK:n tapaista ihmettä.

Muuta
+ Killan koulu tarjosi hienot puitteet ottelulle ja on valmiina tarjoamaan tätä herkkua myös huhtikuun hullutteluun, mikäli turnausisännyys onnistutaan Kolleilla säilyttämään.
+ Viihdyttävä ja koririkas ottelu tarjosi jokaiselle jotakin. Vastustajat olivat varsin leppoisia ja hyvällä meiningillä oleva porukka, joka varmasti on tavoittelemassa nousua ensi vuonna, mutta Korisliigaan on vielä matkaa
- Onko Kollien peli mennyt jo liian vakavaksi, kun jälkipeleissä paikallisessa urheilupyhätössä Pub Robinssissa ei näkynyt yhtään kotijoukkueen pelaajaa vai onko tiistai vain selkeästi huonompi päivä kuin torstai?
- Kotirumpali oli jälleen estynyt tulemasta paikalle, joten vaikka yleisöä oli mukavasti paikalla jäi kannustus varsin vähäiseksi. Keravalaisille kun käsien yhteen taputtaminenkin kotipaikkakunnalla on joskus ylitsepääsemättömän vaikeaa. Onhan se taputtaminen vaikeaa, kun käsien pitää olla kainaloissa, jottei vaan vaikuteta liian innokkailta.

Pisteet
Kakkoskori
Railotie 13, Korhonen 11, Kohtala 8, Jumppanen 2, Keskinen 3, Siivola 7, Ozzy 9, Haapasalo 2, Haanpää 22, Rönni 4, Pitkänen 10

LoU top3
Pöyhönen 22, Wasenius 13, Kiveste 20
 

Shitholelta kajahtaa!

Vs: eteläinen III divari

Moving Up - Kakkoskori 81-69! Kovia miehiä Espoossa!
 

Kolli

Vs: eteläinen III divari

Kollit ei selittele. Espoolaiset heitti hurmoksessa ja olivat parempia shitholessa. Kolleilta loukkaantui ekalla kympillä jengin isoin syömähammas, toivottavasti on kunnossa karsinnoissa.
 
Viestejä
109
Vs: eteläinen III divari

Kakkoskori vs. 3divarin vihreät miehet 90-49

Lähtöaskeleet:
Kakkoskori oli tuhrinut omat lohkovoittomahdollisuutensa Ky-korin käsiin hävittyään Moving Upille jotain kymmenen. Lohkovoittoon kuitenkin on olemassa oljenkorsi, juuri Moving Upin käsissä, sillä Ky-Korilla on viimeinen peli Ylöspäin liikkuvia vastaan ja mikäli tässä kotijoukkue onnistuu toistamaan 29. päivän ihmeen, on Kolleilla vielä loput pelit voittamalla mahdollisuudet lohkon piikkipaikkaan ja saada hulluttelut kotikarsinaan.

Pakilan vihreät miehet ovat esityksiltään vastine tämän kauden M2D:n Seniorsseille. Yhdeksän ottelun tappioputkessa liihottava joukkue oli ottanut Kolleilta edellisellä kerralla jotain -40 pääntaputtelun ja juuri tämä tappio oli käynnistänyt Vihreiden miesten syöksykierteen. Tällä kertaa vieraat olivat saaneet mukaansa aina aurinkoiseen Keravan iltaan 8 palloilijaa, joiden vakaana aikomuksena oli hakea edelliselle tappiolle hyvitystä. Vastassa heillä oli Kollien 10-päinen iskujoukko, joista poissa teräsreisiä paranteleva Keravan "la Bomba" Haanpää, tuulen nopea sentterivirtuoosi Railotie sekä toinen kolmostykki "vedin puntin ennen peliä" Pitkänen. Ahkera naamakirjakampanjointi oli tuottanut tulosta ja paikalla oli ehdottomasti kauden ennätysyleisö n.50 maksamatonta katsojaa. Suurimman tuloksen markkinointipuheissa toi uhkaus, että tämä olisi "fear the beard" Keskisen viimeinen kotiottelu ennen rauhoittumista perhe-elämän pariin. Rumpu loisti jälleen poissaolollaan ja kuuleman mukaan joku vihulainen on lukinnut sen varastoon, jonka avaimen haltijasta ei ole tietoa, niinpä suurilukuisesta yleisöstä huolimatta ei tunnelma noussut lähellekään kauden huippua joka on ollut verrattavissa jopa tähän: Aris Thessaloniki - Superb performance by ARIS' fans Tosin oikeammin homma on ollut jotain tämän tapaista http://www.riemurasia.net/video/Futisfanit-loppuunmyydyn-ottelun-katsomossa/126659

Ottelu:
Allekirjoittanut pääsi erinäisistä syistä johtuen poikkeuksellisesti paikalle vasta, kun ottelua oli ennättänyt jo kulua kaksi minuuttia. Tässä vaiheessa tilanne oli jo 13-1 ja muutama minuutti tästä niin oltiin jo tilanteessa 20-3, eikä tarvinne mainita, että peli oli teoriassa ja käytännössä ohi. Kohtala katkaisi Vihreiden menninkäisten selkärangan jo ensimmäisessä erässä paukuttamalla erään kolmoset 4/4. Tähän, kun lisätään vielä "Fear the Beard" Keskisen ja Rönnhomin isot sekä "Jyrä" Ossin dominointi korinalla oli ensimmäinen erä paketoitu tulokseen 34-11.

Toisen erän Kollit jaksoivat vielä jatkaa siitä mihin ensimmäisessä jäätiin. Tällä kertaa tahtipuikkoa kuitenkin heilutteli tukka hulmuten nopeita viimeistellyt "iceman" Jumppanen sekä ottelun ehdoton MVP Jarkko "Rönni" Rönnholm. Rönni tuntui olevan kaikkialla: käsiin tarttui levareita molemmissa päissä sekä useampikin riisto. Ja näitä suorituksia: https://www.youtube.com/watch?v=DP2_BovnfBc nähtiin useampaankin kertaan Rönni "Kollien Gasol" ja Jumppanen "pohjoisen Sergio Llull" toimesta ja yleisö kiitti! Kolmas erä juostiin tulokseen 22-8 ja puoliajalle siis jotain +37 johdossa.

Kahdesta viimeisestä erästä ei enää lapsille jäänyt mitää kerrottavaa vaan pelin taso vajosi vieraiden tasolle. Niinpä loppuvihellystä odoteltiin jo kärsimättöminä niin vieraiden, kotijoukkueen kuin katsojienkin puolelta. Ainoita positiivisia pilkahduksia oli myös kollien junioriosastoa edustavan Sarenin pääsy pisteiden makuun nopean hyökkäyksen päätteeksi ja jo seuraavassa hyökkäyksessä tyylipuhtaan kolmosen muodossa. Viimeiset erät mentiin rauhaisassa yhteisymmärryksessä melkeinpä tasoihin 18-18 ja 16-12. Vastustajalta kiitettävästi jaksoi koko ottelun taistella hämmästyttävästi naapuriseuran Jampan Kassiritareiden tähtilaituria Tuomas Saarista muistuttava nro 22 Tala. Näyttäviä kääntöhypreitä ja vakuuttavaa painia korinalla.

Ottelun erikoisuus
Ikikolli Köde Korhonen pelasi ehkä elämänsä ensimmäisen nollapelin ja oli kotijoukkueen ainoa pisteittä jäänyt pelaaja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Köde olisi pelannut huonon pelin, sillä riistoja ja syöttöjä tuli senkin edestä. Tänään ei vain tarvittu kolliveteraanin panosta pisteiden teossa.

Highlights
Ottelun tuomarit olivat aivan huomaamattomia, mikä on suurin kunnia mitä voi tuomarina ikinä saada. Harmaapaidat hoisivat postinsa todella tyylillä eikä mieleen jäänyt oikeastaan yhtään tilannetta, josta olisi tarvinnut olla erimieltä. Isot peukut molemmille!

Pisteet
Kakkoskori
S.Koski 8, Korhonen 0, Kohtala 16, Jumppanen 10, Keskinen 5, Siivola 10, Ylipekka 11, Haapasalo 6, Rönnholm 16, Saren 8

Urhoolliset vihreät taistelijat
Rikkilä 2, Vesala 2, Lähteenmäki 3, Roslund 1, Nurminen 5, Tala 17, Suntarinen 10, Hovi 9
 

B-lohkon utelias

Vs: eteläinen III divari

Näköjää kolleja vedetty pepulle ihan huolella Pantterien toimesta. Kiinnostelis joku raportti mut ymmärrettävästi näist o vaikeempi raportoida ku jostain visahommeleist. Keravalta puuttu varmaan kaikki olennaiset...
 
Viestejä
109
Vs: eteläinen III divari

Allekirjoittanuttakin kiinnostaisi tietää mitä Pantterit pelissä on tapahtunut, joten jos joku paikalla ollut pystyy ottelusta muutaman sanan kirjoittaa niin olisi oikein tervetullutta. ...On kuitenkin hyvä että kauden pohjakosketus tulee mieluummin merkityksettömässä pelissä kuin sitten karsinnoissa. Porvoota kohti siis suuntaa Kollien autot 26.4.-27.4 viikonloppuna ja mukana riennoissa ilmeisesti Räppä ja FcPasse...mikäli siis Räppä nyt klaaraa oman lohkonsa voiton...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös