Koripallo.com

Forssan Koripojat vs. Kauhajoen Karhu 13.2.2013 klo 18.30

Onnistuuko Fokopo kellistämään Karhun?

  • Kyllä, pisteet jäävät Forssaan

    Ääniä: 0 0,0%
  • Ei, Karhu on edelleen vahvempi

    Ääniä: 10 100,0%

  • Äänestäjiä
    10
Viestejä
1 235
Tänään siis vuorossa FoKoPon ja Karhun kolmas kohtaaminen tällä kaudella. Karhu vienyt nimiinsä molemmat edelliset pelit, kotipelin reilulla erolla. Tuo viimeisin vierailu Forssassa sen sijaan muistetaan sinä surullisen kuuluisana tv-pelinä, jossa molemmat joukkueet hukkasivat palloa kilpaa yhteensä peräti viidenkymmenen menetyksen edestä. Tuolloin Karhu hukkasi myös jo hankkimansa parinkymmenen pinnan johdon ja joutui pelin lopussa todella tiukoille, varmistaen kuitenkin kahden pinnan voiton lopulta vapariviivalta.

Mitä siis on luvassa tänään? Forssa pelannut pari viime peliään vahvasti kärkijoukkueita vastaan. Tuloksena voitto kotona Biisoneista ja niukka tappio vieraissa Katajalle. Viime pelissä FoKoPolta kuitenkin loukkaantuivat sekä Molenius että Kaunomäki. Heidän tilanteestaan ei ole tiedotettu mitään, joten pelaaminen varmistunee vasta ottelun alkaessa. Jos miehet sivussa ovat, tekee se luonnollisesti ison loven Fokopon rotaatioon.

Karhulta taas sivussa on kaikella todennäköisyydellä Tremaine Ford, jonka polvivamman laadusta odotellaan tarkempaa tietoa näinä päivinä. Lakeuksille on kuitenkin saapunut tilannetta paikkaamaan mielenkiintoinen, Korisliigalle uusi tuttavuus Haminn Quaintance, eli Mr Q, tuttavallisemmin Kuu-ukko. Pikkulinnut visersivät, että Kuu-ukon myötä Karhu on saanut riveihinsä "toisenkin Bullockin". Forssalaisilta odotetaan pelin jälkeen kommenttia, pitääkö tämä paikkansa. Q siis saattaa pelata jo tänään, jos siis peliluvat saadaan ajoissa kuntoon.

Kolmas, ottelussa mielenkiintoa herättävä pointti on tietenkin tämä pallo-gate. Koripalloliiton ottaessa aikalisän älypallojen käyttöönotossa, voisi kuvitella, että ainakaan Forssassa ei tänään tuolla uudella pallolla tulla pelaamaan. Sen verran äänekkäästi Fokopon kapteeni Sami Ikävalko on Twitterissä älypalloa vastustanut.

Mielenkiinnolla jäämme siis kuitenkin illan ottelua odottamaan. Fokopon kotiedusta ja viime pelien hyvistä otteista huolimatta pitäisin Karhua ottelussa ennakkosuosikkina, varsinkin jos jompikumpi tai molemmat herroista Molenius ja Kaunomäki ovat sivussa. Jos Mr Q ei vielä pelaa, jää Karhu toki taas melko pieneksi korin alla. Toisaalta, jos Kuu-ukko pelaa, voi se myös sekoittaa Karhun peliä sekä puolustus- että hyökkäyspäässä. We shall see. Joka tapauksessa voitto tästä pelistä on hyvin otettavissa ja se Karhun tulee ehdottomasti tänään ottaa. Tsemppiä Karhu!
 
Viestejä
1 235
Vs: Forssan Koripojat vs. Kauhajoen Karhu 13.2.2013 klo 18.30

Raivostuttavaa tämä Forssan liven seuraaminen, kun välillä tilanne jumittaa kauan paikallaan ja sitten yhtäkkiä päivitetään monen minuutin tapahtumat kerralla.
 
Viestejä
1 235
Vs: Forssan Koripojat vs. Kauhajoen Karhu 13.2.2013 klo 18.30

Toista erää jäljellä 5.04, tilanteessa 31-29 Karhu ottaa aikalisän. Minuuttien odottelun jälkeen seuraava pelitapahtuma ajassa 2.56 Niko Mattila torjutaan 2 pisteen hyppyheitossa. Tämän jälkeen Ilkka Vuori heittää kolmosen ajassa 1.30 ja tilanne onkin jo 32-39.

On kyllä varsinaista "live"-seurantaa... :mad: #VMP
 
Viestejä
83
Vs: Forssan Koripojat vs. Kauhajoen Karhu 13.2.2013 klo 18.30

entiä mutta aivan puosta tuo liven päivittely... pääsarjatasolla mennään ja tuollaasia peeloja pidetään livenki päivittäjinä. sais antaa sanktioota tuostaki
 
Viestejä
222
Vs: Forssan Koripojat vs. Kauhajoen Karhu 13.2.2013 klo 18.30

Jahas, Bullock tuhosi Fokopon yksin. Tämä on taputeltu.
 
Viestejä
1 514
Vs: Forssan Koripojat vs. Kauhajoen Karhu 13.2.2013 klo 18.30

Hienoo! Menee neljännekset nopeesti, kun kerran kymmenessä minuutissa päivitetään live...
En tiedä missä tökkii, mutta ei paljo päitä tee mieli silitellä. Karhu kumminkin vie, se on pääasia. Olis tietysti ollu kiva nähdä myös herra Q jo tänään kehissä. Kun joukkue pelaa näin hyvin kahdella jenkillä, voi luottavaisemmin katsoa loppukevättä kohti.
 
Viestejä
112
Vs: Forssan Koripojat vs. Kauhajoen Karhu 13.2.2013 klo 18.30

Bullockin tilastot ovat loistavat, mutta vielä kun niitä vertaillaan peliaikaan ne ovat murskaavat.
Nyt kun on toinen samanlainen karvapallo tulossa, niin saadaan kokonainen kolmikko Islannista kokoon.
Kuitenkin tulevaisuudessa kun Ford kuntoutuu olisiko syytä pohtia kolmen suuren peluuttamista?
Watson on kohtuullisen hyvä, mutta onko se riittävä estämään first round exitin?

Kuitenkin itseäkin hieman mietityttää liven toimiminen, onhan meille sentään älypallokin tulossa? Voiko siihen verrattuna liven toimintaperjaate olla niin haasteellinen?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös