Koripallo.com
Viestejä
259
Saattapi olla niin, että puolivaloilla mentiin?
Miksi ;) jää nähtäväksi.
Paljon virheitä alkuun suppealla kokoonpanolla (aloittikohan kotijoukkue tietoisesti ns. puhtaalla pelillä) ei se välttämättä enempää vaadi. Puolet viimeisestä erästä ilman sentteriä
 
Viestejä
1 660
Löysää, kurintonta ja huolimatonta. Hait pakissa selkeästi aktiivisempia, joukkuen hyökkäyksestä ei saatu oikein mitään ja rupesi luotto loppumaan. Grantin yksilösuoritukset ja yli 40% kolkkiprosentti pitivät hommaa jotenkin säällisen näköisenä. Toki myös Aalto & Ogynyemi hankala matchuppi lokkien isolle päälle.

Pitäisikö viime aikojen tappioista sitten huolestua? Cup peleistä voi päätellä, että hyvin pelatessaan lokkien rosteri riittää ainakin tässä kohtaa menestykseen sarjassa, vaikka alkukauden jatkuvuudella saatu kilpailuetu on syöty. Paljonko tästä rosterista sitten löytyy kehityspotentiaalia verrattuna kilpaikumppaneihin, jos tavoitteena nähdään mestaruuden uusiminen? Sarjapeleissä keskittyminen ei vaikuta oikein olleen samalla tasolla kun alkukaudesta, onko runkosarjan piikkipaikka sitten vienyt nälkää tai tuonut liikaa hyvän olon tunnetta?

Rosterin osalta Carrollin uudelleen signaus Saksaan poistanee ainakin yhden helpon kortin pöydältä. Vahvaa joukkuepeliin perustuvassa konseptissa viidennen "vieraan" jenkin tuominen rosteriin tässä vaiheessa kautta on jonkun näköinen riski, ellei perusteeksi löydy loukkia tai muuta. Eikä niitä pelimerkkejä todellisuudessa välttämättä Lokeillakaan niin älyttömästi ole tarjolla, että merkittävästi kovempia pelaajia markkinoilta varuiksi haalittaisiin.

Yksi suunta johon katsetta voidaan toki kääntää on valmennus. Näkyykö tässä nyt Jussin mukanaan viemä johtajuus tai toisaalta Vertion kokemattomuus päävalmentajan pallilla?
Loppusarjan pyörähtäessä käyntiin varmaan nähdään, onko kyseess lyhyempi slumppi vai jotain aidosta huolestuttavaa. Selvää lienee kuitenkin se, että Nokia haastaa lokkeja ihan tosissaan sarjan piikkipaikasta. Mikä olisikaan hienompaa kuin toisinta 10 vuoden takaisista divari finaaleista.
 
Viestejä
157
Joo Rougeaun nykyinen vire alkaa olla ongelma. Vielä viime kaudella Rougeau postissa pienempää pelaajaa vastaan oli lähes varma kori. Nyt viimeistely on heikkoa kaikilta etäisyyksiltä eikä hän myöskään ole samanlainen eläin puolustuksessa kuin ennen. Ehkä hän voi heräillä jatkosarjassa tai playoffeissa mutta usko alkaa laskemaan sen suhteen...
 
Viestejä
1 660
Rene viimevuoden runkosarjassa (tosin pelasi vaan 11 peliä ennen kolausta) 28:42 peliajalla, 12,3pistettä, teholuku 17,3. Nyt 22 peliin reilun minuutin pienemmällä peliajalla 10,4p, teholuku 16.

Kyllä mies viime vuonnakin heräsi kunnolla vasta kohti kevättä, joku pikku tauko pelaamisesta voisi kyllä tuossa iässä tehdä ihan hyvää tälläkin kaudella.
 
Viestejä
1 660
Jatkosarja käyntiin tänään Kauhajoella. Pihlajamäki ja Laakso palaavat kokoonpanoon pitkä tauon jälkeen. Kovin ihmeellisiä minuutteja herroilta ei varmaan paluu pelissä odotettavissa, mutta toivottavasti tämä rotaation laajennus on nyt se juttu, jolla saadaan pelaamisen intensiteetti ja fokus takaisin alkukauden uomiin.

Nokian avattua jatkosarjan voitolla, olisi lokeilla mahdollista siirtyä takaisin yksin piikkipaikalle hakemalla pisteet lakeuksilta. Karhun viimeaikaisiin esitykseen peilattuna vaatinee aika erinäköistä peliä kuin viikko sitten Ukissa.
 
Viestejä
1 660
Kaaren takaa 2/20 lokeilla ja 5/18 karhulla. Tuuleekohan IKH:lla? Virheet samaan aikaan 17-5 ja levyt suunnilleen tasan. Jos Pihlajamäki alkaa osua toisella puolikkaalla ja kaikilla vieras jengeillä kestää kasetti IKH:n paineessa niin eiköhän tästä hyvä tule.
 
Viestejä
1 660
Ihan OK ilmeellä Kauhajoella, mutta ei Gulls tule voittamaan yhtään peliä tällä kaudella 15% 3p heittämisellä. Ja ei toki se kolmannen neljänneksen pakkikaan nyt ihan timanttia ollut, mutta paremmalla kaukoheittämisellä lokkien peli on tuolaiset jaksot kestänyt aiemmin kaudella. Karhulta ihan solidi peli ja onhan Palmi & Givens todella kova kaksikko. Sjölund näytti pakissa ensimmäisellä puolikkaalla ihan turistilta, mutta näytti sitten toisella puolikkaalla, että ehkä sieltä korisliiga tason pelaaja kuitenkin löytyy.

Ystävänpäivänä Kataja kotona, ehkä silloin sitten kurssi käntyy. Tai sitten ei. Ehkä tavoitteeksi on kohta tarpeen ottaa kotietu ensimmäiselle eikä viimeisellä kierrokselle?
 
Viestejä
1 898


Tanssilattialla ainakin soi hyvät musat! Tuossa tapauksessa miekin oisin voinut vähän liikkeitä näyttää.
 
Viestejä
1 660
Gulls otti sitten vähän viime pelien vaikeuksia takaisin ja vajaalla pelannut Kataja kaatui kotona melko selkeästi. Alun Lufile Show:n ja Hirvosen kolmosputken jälkeen voittajasta ei varsinaisesti jäänyt epäselvyyttä. Katajan 17 menetystä kertoo jotain siitä mihin peli ratkesi, eikä 26% kaaren takaa ole sekään ihan normaalia Katajaa.

Henkisesti varmasti tärkeä voitto lokeille ja onnistuminen Colemanille, seuraavaksi lauantaina Ukiin uudelle yritykselle Haiden kaadossa.
 
Viestejä
102
Toivottavasti en saa taas viikon bännejä mutta mielestäni paljon hehkutettu seagulssilta R.R ei pärjännyt puolustuksessa yhdessäkään tilanteessa eikä kyllä hyökkäyksessäkään...:oops:
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 618
Viestejä
157
Seagulls on tällä hetkellä huono Korisliiga-joukkue. Tulee noutaja viimeistään välierissä ellei tapahdu suuria muutoksia tai tehdä mullistavia pelaajavaihdoksia.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös