Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
19 549
Vs: JOEN SUU

Pakko alkaa purnaamaan, missä jätkät oikein luuraa.

Toki wimillä se uusi naikkonen vie kaiken huomion, Pornokunkulla ne kaikki naikkoset hoidettava ja Haadeksella Persefooni. Mutta poikamiehet ja muuten vapaat voisivat pistääntyä useammin. muutenhan tämäkin palsta kuolee.

Voisi ylläpitokin käydä joskus moikkaamassa.....
 
Viestejä
1 736
Vs: JOEN SUU

Kyllä ylläpito voisi ihan huvin vuoksi käydä pari viestiä moderoimassa. Tai jos ylläpito ei ehdi, vaikka julma valvoja iskisi.

Mitäs tässä. Renaultti vie, uudessa työpaikassa olen vielä onnistunut salaamaan, että en osaa mitään ja hiihtoja saa katsella. Jännä nähdä, onko se venäläiset vai norjalaiset, joilta loppukirissä löytyy se "lisävaihde". Valeksi Alavuorikin toi kisoihin lisäjännitystä kuskaamalla venezuelalaisen kaatuilijan ladulle.
 
Viestejä
1 600
Vs: JOEN SUU

Matkalla Lahteen bussilla. Emännän sukulaisten järjestämä matka. Saa nähdä käykö kuten Pariisissa että kisat tulee katsottua baarissa. Emäntä ei oikein tykännyt ajatuksesta. No kaverin kanssa jo lähibaariin sovittu treffit. Emäntä mukana joten eiköhän palata sieltä kisoihin. Komeasti aurinko paistaa
 
Viestejä
359
Vs: JOEN SUU

Joo se on Joe kisapäivä paikanpäällä.Loppuunmyyty eli vitunmoinen ryysis tiedossa.Mutta minäpä suuntaankin metsään ladunvarteen.

Ps.Se olen sitten minä joka kaataa jörgenin selvästä johdosta ;)

Ps2.Voimisia noin niinkun jalan suhteen!

Ja nyt menoks.Jälkipuinnit sitten illemmalla...
 
Viestejä
19 549
Vs: JOEN SUU

No eipä ollut kaimasta Jörkenin kaatajaksi. Taisi mennä ohi sen verran kovaa vauhtia, ettei ehtinyt kampata.....Toki kun Jörkenin hauiksia katselee, niin tuskinpa kaima olisi edes pärjännytkään.

Miksi muuten se Veke aina niitä kakkosmatkoja tekee? Minä ainakin jos lähden johonkin urheilutapahtumaan, niin eukko ei koskaan tule mukaan. Sitä kun ei urheilun seuraaminen kiinnosta tippaakaan. Ja hyvä niin.....

Voihan se kyllä olla niinkin, että kun Veke on kuin kreikkalainen veistos ( vaikka eihän nekään aina onnistuneet ), niin pitää olla esiliina mukana, ettei vieraat naiset vie....

Päivälääkitys otettu ja katsellaan kuinka iltaan selvitään. Viime yö oli taas tuskainen, mutta katselin telkusta NBA:ta sun muita ohjelmia. Siinä sitä särkyä ei niin huomaa. Mutta tiukille tämä toipuminen kyllä ottaa.
 
Viestejä
19 549
Vs: JOEN SUU

Jep jep.

Ei tässä auta alkaa möykkäämään, kun eukko nukuttaa juuri tytön poikaa, joka tuli yökylään.

Lahden kisoista vielä sen verran, että vuoden parin päästä niitä mitaleita jaetaan taas uusiksi, kuten Ruuskasen Antille.....Kai ne testaajat keksii uusia menetelmiä, joilla lopulta norjalaisetkin saadaan nalakkiin. Venäläisethän jo lähes kaikki onkin kiipelissä.

Tänään taas astmaatikot juhlivat. Onnea heille siitä! Hyväkuntoisia sairaita.....

Missäs se Big Joen rapsa viipyy? Eksyikö metsään vai jäikö torille juhlimaan?
 
Viestejä
359
Vs: JOEN SUU


No sori Joe että epäonnistuin missiossani.En yksinkertaisesti ehtinyt/päässyt väkimassan läpi vaikka olin maastossa.Tai sitten kantti petti.Onhan näitä selityksiä.

Kisoissa oli kyllä huikea tunnelma mikä varmaan välittyi telkkarinkin välityksellä.Ja oihan se kristan hiihto hieno.Siihen ne meikäläisen kisat sitten päättyivätkin
kun ei kunto(selkä) kestänyt olla pystyssä niin montaa tuntia.Eli ei tullut mentyä lahen yöhön(voin kuvitella ruuhkaiset saluunat) vaan miesten kisaa seurasin jo kotisohvalta.

Kisojen ehdottomasti negatiivisin asia oli parkkitilanne/hinta.Parkkipaikat esm. sopenkorpeen jossa me olimme parkissa oli jo etukäteen loppuunmyyty samoin kisapuisto.Säkällä löydettii kuitenkin ilmanen paikka eikä tarvinnut maksaa kiskurihintaa jotka oli 12e ja 20e!!! Ja jonot luonnollisesti helvetilliset.Onneks tuli lähettyä jo kymmeneltä matkaan.


Kaiken kaikkiaan jäi kuitenkin hyvä fiilis eikä pienet ruuhkat kisaalueella häirinneet.Eli toistekkin mennään vielä ainakin akkojen viestiin ja miesten viielle-
kympille.

Hinnoista sen verran että kahvi 2,50e ja kisamakkara saman verran,Lihamuki huikeat 10e.


Ps.Siitä nostan hattua järjestäjille että erityisryhmät kuten eläkeläiset on hyvin huomioitu lippujen hinnoittelussa.Eilinen aluelippu maksoi vain 27,50e mikä on minusta sopuhinta onhan sentään mm-kisat kyseessä.
 
Viestejä
19 549
Vs: JOEN SUU

Vai sillä lailla. Itse luin tuosta ilttiksen sivuilta, että niin oli tungosta ollut, että jotkut oli saaneet jopa paniikkihäiriökohtauksia ja pahoinvointiakin oli esiintynyt.

Itsekään tuskin kestäisin sellaista ahtaanpaikankammoa. Ihan tulee mieleen, ettei minusta olisi sukellusvemieheksi. Wimi varmaan pystyisi sielläkin olemaan. Ainakin kapteenina.

Polvelle aamujumpat tehty ja kuntopyörääkin poljin 5 minuuttia. Ihan pikkuvastuksella vain. Tikkamäellekin soitin ja pyysin kipulääkereseptin uusintaa. Lekuri kun tulee paikalle, niin päättää, mitä tekee. On kuulemma sama lekuri vuorossa, mikä minun polven operoikin. Lupasi hoitsu sitten soittaa ja ilmoitella tuomion.

Päivät tässä vielä menee, mutta ne yöt on vieläkin tuskaisia. Onkohan minussa jotain vikaa, vikaa, vikaa....

Pahinta tässä tietenkin on se, ettei ole pystynyt koko helmikuussa vielä edes yhtään olutta ottamaan. Nyt kun siihen olisi paljon aikaakin ollut. Mutta näiden myrkkyjen kanssa ei kyllä uskalla.

Näillä eväillä jatketaan. Siis lääkkeillä.
 
Viestejä
359
Vs: JOEN SUU

Joo koetahan kaima kestää toimettomuus vaikka se pirun raskasta onkin.
 
Viestejä
1 600
Vs: JOEN SUU

Tässä on ollut toipumispäivä eilisestä raskaasta kisamatkasta. OLipahan melkoinen ryysis enkä yhtään ihmettele , jos joku paniikkikohtauksia saanut, Itsekin yrittimme emännän ja hänen siskonsa kanssa päästä alhaalta yös, niin sain puskea leveine hartioineni tosissaan , että läpi pääsi . Emäntä hävisi, jossain vaiheessa, kun uoma sulkeutui heti. Eikä kukaan mielellään tilaa antanut. Paremminkin vihaisia olivat.

Onneksi pääsimme kuitenkin tauolla lähibaariin, joka oli oivallinen valinta. Rauhallista ja olut 0,5 litra 5 e, kun kisa-alueella 0,4 ltr 7,50 e. Siellä oli yllättävän paljon vanhoja mäkihyppääjiä ympäri Suomea, jotka kehuivat miten ajat oli ennen toista. Lahden seudullakin oli 17 mäkeä ennenkuin rupesivat keskittämään toimintaa Lahden mäkeihin. Mestarisuorituksia olivat ennen tehneet jos ei nyt ihan suomenmestareita, mutta ainakin lähelle. Rovaniemen sankarilla taisi kyllä olla melkoisesti puheissa lapinlisää. Pentti Kokkosen kanssa oli tasapäin kilpaillut.

Toisella tauolla älysin jo lähteä ennen kisan miesten takaa-ajokisan loppua, joten meninkin sitten yksin samaan baariin. Nyt olkin jo enemmän porukkaa, kun muutkin olivat älynneet ettei kisapaikalla kannata jonotella. Kerkesin sitten lopun ilotulitusta katsomaan. Oli aivan mahtava. Luulin jo että yhdessä vaiheessa loppuu ja olin lähtemässä jo pois, mutta ei kun alkoi uudestaan. Emännälle toki kerroin, että katsoin mäkikisän pääkatsomon lähellä.

Vanhat Lahden konkarit kertoivat, että entisaikaan kisapaikalle otettiin 100 000 katsojaa. Tuntui hurjalta, kun nykyinen 30 000 tuntui jo liialta. Kaipa ne oli entisaikaan laihempia katsojat.

Ja saaksan kieltäkin pääsin puhumaan, kun sveitsiläisten kanssa juttelin baarissa. Melko vanhoja olivat. 5 pv siellä kuitenkin viettivät.
 
Viestejä
19 549
Vs: JOEN SUU

Kovaa porukkaa nuo sveitsiläiset. Minä en kyllä jaksaisi viittä päivää baarissa.....

Mutta taas suomelta vietiin ämmäm. Saakelin astmaatikot!
 
Viestejä
19 549
Vs: JOEN SUU

Joo. Niinpä vaan onkin jo perjantai taas ja kaikki odotamme Haadeksen leppymistä ja palaamista tänne kertomaan, vieläkö Vatserin Sininen maistuu Zeron kanssa.....

Itse tässä on vielä kuin kynsille lyöty, kun polvessa se kipu vaan ei paljon hellitä ja oikein mihinkään ei pääse neljän seinän sisältä. Autollakaan ei saa vielä ajaa ja eipä taitaisi pystyäkään. On sen verran noita kolmiolääkkeitäkin heitetty huiviin päivittäin, että oikein huimaa.

Eukko sentään äsken käytti apteekissa, kaupassa ja Lihajalosteella. Etenkin Lihajalosteen naisilla näkyi olevan selvästi minua ikävä.....

Mutta onhan sitä saanut katsella telkkua ja kirjoja lukea. Viime yönäkin luin pari tuntia kirjaa, kun polvea särki ja ei saanut nukuttua. Nimeltä mainitsettomissa matseissakaan en ole vielä käynyt leikkauksen jälkeen.

Mutta näillä vaan edelleenkin mennään ja odotellaan parempaa tulevaisuutta. Sitä odotellessa

Klenkka-JOE
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Me explain v e r y s l o w l y: m ä e n j u o Z e r o a (kumma kun ei mene huvudiin ???) nykyisin.
 
Viestejä
19 549
Vs: JOEN SUU

Ei oo näköjään leppyny. Vihainen on.

Enklantti-Suomi-Ruatti samassa ilmaisussa on mulle aivan liian vaikeaa. Susirajaa ymmärtäisin kyllä....
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Miten kuten vaan. Mistä leffasta on tuo "Me explain: ..."? Tässä varttuneemmalla iällä en tosin muista mitä tämä lauseen aloittaja selittikään ao. leffan nimikkohahmolle.
 
Viestejä
1 600
Vs: JOEN SUU

Kun olen ravi-ihminen, niin ihmettelen miksi hiihtokilpailussa ei järjestetä tasoituslähtöjä. Samanalaiset voittosummat ne on hiihtäjilläkin. Jos vielä mukaan ottaisi naiset, niin mahtavia kisoja syntyisi. Saisiko Iivo kiinni siskonsa Kertun vai olisiko Anne vihapäissään parempi. Miten Matti huokuisi Kertun perää. Tuohon kun lyötäisiin kunnon palkinnot , niin kaikki hiihtäisi tosissaan.
 
Viestejä
65
Vs: JOEN SUU

Ei muista ei, no remember no.

Ymmärsin kyllä, että EK:n nollasopimuksen jälkeen jokainen järkevä jättää vähänkin nollaa muistuttavat asiat taakseen.

Urheilussa taudilla on merkitystä. Astmaatikko pärjää hyvin, mutta kaatumatautinen ei niinkään.

Kokonaisvaltainen rakkaus rannikkoseudulla vie haisaappaatkin jalasta.

Jokohan tänä ehtoona nähtäisiin eräs persoona ylärivillä?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös