Koripallo.com

Joensuun Kataja Basket kausi 2016-2017

Viestejä
19 549
Vs: Joensuun Kataja Basket kausi 2016-2017

Joo. Paremmalla vapaaheittopelillä ottelu olisi pistetty halki, poikki ja pinoon jo aikaisemmin.

Mutta kukas se lopulta ottikaan joukkueen reppuselkään. Teemulta kovat ratkaisut juuri silloin, kun tarvittiin. Kingiltä myös ratkaisevan tärkeä kolkki.

Hyvää peluuttamista Gibbonilta.
 
Viestejä
336
Vs: Joensuun Kataja Basket kausi 2016-2017

Teemu kyllä piilotteli heittojaan ekan 30 min ja sit sano aikalisällä, et nyt jätkät skriinii niin mä rupeen skoraa. On se vaan kova luu, huh huh. Ilman Kingin loppuhetkien kolmosta, ois saattanu tulla tauluun. Katajan 10+ voitolle oli kerroin 16,50 ja sillä ois tullu rahaa, mut jääköön se nyt ainooksi tappioksi tästä pelistä.
 
Viestejä
2 089
Vs: Joensuun Kataja Basket kausi 2016-2017

Kataja on kansainvälisten pelien seura.

Tuomaritkin ovat suht avoimin silmin liikkeellä eli Teemuakaan ei saa rikkoa koko aikaa, ei edes lähes, ilman että pilli soi. Suomessahan on toisin.

Teemu otti pelin haltuun ja osoitti että when going gets tough the not so tough stay out of the kitchen.

Mutta joukkueena voitetaan ja hävitään, tänään voitettiin ja näitä euro vierasvoittoja ei voi eikä pidä aliarvioida. Aika upea kausi menossa!
 
Viestejä
336
Vs: Joensuun Kataja Basket kausi 2016-2017

askelmerkki sanoi:
Tuomaritkin ovat suht avoimin silmin liikkeellä eli Teemuakaan ei saa rikkoa koko aikaa, ei edes lähes, ilman että pilli soi. Suomessahan on toisin.

Tuossa on paljon totuutta. Muualla suojellaan sarjojen tähtipelaajia. Suomessa annetaan heikommille tasoitusta sallimalla sääntöjen vastainen puolustus.

Oli muuten hyvä et Vesku pääs kertarytinällä takasin kentille.
 

42

Viestejä
3 373
Vs: Joensuun Kataja Basket kausi 2016-2017

clikc sanoi:
Kun pelaaja kokee, että peliaika pitää ansaita kentällä

Pitää myös muistaa erään tuntemani valmentajan sanat "niin pelaat kuin harjoittelet". Voihan tuokin olla syy peliajan vähäiseen määrään? Ja jos vaikka harjoittelee hyvin ja sitten kentällä tuntuu, että ollaan puolivaloilla, niin varmasti kutsuu penkki.
 
Viestejä
2 420
Vs: Joensuun Kataja Basket kausi 2016-2017

Hieno voitto Katajalta Himkin vieraana. Kataja taistelee jatkopaikasta tässä lohkossa ja se on kova suoritus! Katajasta löytyi monta onnistujaa. Rannikko antoi tukun syöttöjä joista joukkuekaverit pääsivät tekemään pisteitä. Mullings oli myös hyvä samoin Johnson jonka kanssa pitää tehdä loppukaudeksi sopimus. King upotti tärkeitä kolkkeja. Bradley oli näkymätön.Saapi nähdä tehdäänkö Bradleyn kanssa sopimus loppukaudeksi. Veskun paluu oli iloinen asia. Toivottavasti Vesku ei pahemmin loukannut olkapäätään! Kataja pelasi asenteella jollaista haluan nähdä myös Korisliigassa!!!
 
Viestejä
2 420
Vs: Joensuun Kataja Basket kausi 2016-2017

Vaikka Kataja on aloittanut kauden hyvin niin Korisliigassa kuin myös mestareiden liigassa niin on tässä myös paljon tekemistä niin yksilötasolla kuin myös joukkueena. Toki pelin ei pidäkkään olla vielä valmista ja toivon että tämän kauden Kataja on kuin Salmisen joukkue eli parhaat pelit pelataan keväällä toisin kuin Toikan aikaan jolloin runkosarjassa dominointiin mutta play offeissa Kataja suli kuin lumi keväällä.

Katajan ulkomaalaisista olen tällä hetkellä tyytyväinen kolmikkoon Wesley, King ja Johnson. Wesley on pelistä toiseen varma pisteiden tekijä ja puolustuksessakin Wesley on mies paikallaan. King on ainut laadukas kolmostenheittäjä Katajan ulkomaalaisista ja onhan King ollut myös puolustuksessa hyvällä tasolla pelistä toiseen. Johnson on parantanut kokoajan kun on saanut kuntoaan paremmaksi. Johnson on riittävän röyhkeä sentteriksi. Nino tekee hyvin pisteitä korin läheisyydestä ja Nino on myös hyvä levypalloissa ja blokkiuhkaakin löytyy. Nyt Johnsonin kanssa heti sopimus loppukaudeksi!!! Mullingsissa on paljon hyvää. On nopeutta, riistouhkaa, ponnistusvoimaakin löytyy mutta asiat mitkä huolestuttaa on itsekkyys ja heittouhan puute. Vastustaja joka osaa sumputtaa korinalustan saa varmasti estettyä monta Mullingsin ajoa. Ja vaikka Mullingsia rikottaisiin niin siitäkään ei ole ollut hirveästi iloa Katajalle kun mies on ollut monen muun Katajalaisen tavoin surkea vapaaheittäjä. Toki jos Mullings tekee samanlaisia tehoja kuin eilen Himkin vieraana niin hyvä homma. Mullings antoi eilen 7 syöttöä joten hän osaa myös syöttää jos vain haluaa. Bradley on kohtalainen pelaaja ja saapi nähdä tekeekö Kataja hänen kanssaan sopimuksen vai hankitaanko tilalle joku kovempi pelaaja. Bradley menisi viidentenä jenkkinä mutta en ole pahoillani jos hänet pistetään vaihtoon.
 
Viestejä
2 420
Vs: Joensuun Kataja Basket kausi 2016-2017

Laitetaan vielä omia ajatuksia Katajan kotimaisista. Rannikko on tänäkin kaudella Katajan tärkein pelaaja niin pelillisesti kuin myös henkisesti. Teemu on liideri jollaista jokainen joukkue tarvitsee. Rannikko on aloittanut kauden ihan ok tasolla mutta uskon että Teemu parantaa peliään kauden edetessä kokoajan. Mäkäläisen paluu on ollut Katajalle loistava asia!! Vesku pelaa pelistä toiseen hyvällä tasolla. Veskulta löytyy fyysisyyttä jolla hän pystyy puolustamaan vastustajan isoa pelaajaa. Vesku on myös yllättävän hyvä kaukoheittäjä ja hän viimeistelee hyvällä prosentilla myös korin läheisyydestä. Ainut miinus Veskussa on se että mies on loukkaantumisherkkä. Jos Veskun pelaamiseen voi olla tyytyväinen niin samaa ei voi samoa Tommi Huolilasta. Huolila on ollut itselleni ainakin pettymys tähän mennessä. Tuntuu että Tommi häviää paljon kaksinkamppailuja ja ottaa täysin turhia virheitä. Minulle kun on sanottu että silloin kun mestaruus voitettiin niin Huolila oli ainut sentteri. Niin oli mutta se kevät meni jo!!! Tommin on pakko parantaa jotta hänestä olisi jotain hyötyä Katajalle. Ja toinen kotimainen floppi tähän mennessä eli Ilari Seppälä. Mikä Seppälää vaivaa???? Mies antaa pelistä toiseen tukun luokattomia syöttöjä ja kaukoheittopeli on sekaisin. Ilari on kuitenkin parhaimillaan yksi sarjan parhaista takamiehistä joten nyt on aika Ilarinkin herätä! Muista kotimaisista Perttu on ollut hyvässä heitossa alkukauden ja Niemi pelaa hyvällä tasolla. Molemmat varsinkin Niemi ansaitsee enemmän peliaikaa!!!

Vielä muutama asia mikä pitää parantua joukkueena. Vapaaheittopeli on ollut surkeaa alkukaudesta. Tuntuu että ihan sama kuka heittää niin aina menee vähintään toinen vapaaheitto ohi. Myöskin levypallopelissä on tekemistä. Liikaa käydään Katajan puolustuskorilta ottamassa levypalloja ja näistä levypalloista tulee myös usein kori vastustajalle. Gibsonia arvostelen sen verran että aikalisän ottaminen varsinkin Korisliigassa tuntuu olevan välillä vaikeaa vaikka peli olisi täysin sekaisin. Myöskin peluutusta voisi miettiä. Toki Gibson osaa peluuttaa joukkuetta paremmin kuin Toikka mutta välillä tuntuu että varsinkin Mullings saa olla kentällä ihan sama miten hän pelaa. Ja lopettakaa Kataja tuo väsymyksestä jauhaminen! Itse te olette halunneet pelata mestareiden liigaa ja tiedossa oli että tulee pitkiä lentomatkoja joten mutina pois ja keskitytään pelaamaan. Tuntuu että joukkue on hyvin valmistautunut ja keskittynyt europeleihin mutta Korisliigassa pelataan puolivaloilla. Ammattilaisten pitää keskittyä jokaiseen peliin täysillä riippumatta kuka on vastassa. Sunnuntaina on isänpäivänä peli viime kevään play off vastustajaa Nokiaa vastaan ja ainakin itse haluan saada revanssin Nokiasta! Toivon Katajan pelaavaan täysillä kokopelin ja murskaavan Nokian kotonaan!!
 
Viestejä
53
Vs: Joensuun Kataja Basket kausi 2016-2017

KATAJA_AINA sanoi:
Jos Veskun pelaamiseen voi olla tyytyväinen niin samaa ei voi samoa Tommi Huolilasta. Huolila on ollut itselleni ainakin pettymys tähän mennessä. Tuntuu että Tommi häviää paljon kaksinkamppailuja ja ottaa täysin turhia virheitä. Minulle kun on sanottu että silloin kun mestaruus voitettiin niin Huolila oli ainut sentteri. Niin oli mutta se kevät meni jo!!! Tommin on pakko parantaa jotta hänestä olisi jotain hyötyä Katajalle. Ja toinen kotimainen floppi tähän mennessä eli Ilari Seppälä. Mikä Seppälää vaivaa???? Mies antaa pelistä toiseen tukun luokattomia syöttöjä ja kaukoheittopeli on sekaisin. Ilari on kuitenkin parhaimillaan yksi sarjan parhaista takamiehistä joten nyt on aika Ilarinkin herätä!

Parista jutusta oltava eri mieltä.
Milloin Seppälä on oikeasti ollut sarjan parhaimpia takamiehiä? Mielestäni kaudesta toiseen samanlaista epävarmaa pallonkäsittelyä ja sähläämistä. Heitto on toki ennen osunut eri malliin.
Huolila taas hoitaa mielestäni varasentterin tonttinsa raameihin nähden erittäin hyvin. Nyt täytyy vaan jokaisen muistaa että Tommi on alle kaksimetrinen ja vastustajien sentterit ovat poikkeuksetta isompia ja paljon vahvempia. Lisäksi lähes jokaisessa liigajoukkueessa on oikeasti laadukkaita isoja pelaajia, BCL:stä puhumattakaan.
 
Viestejä
336
Vs: Joensuun Kataja Basket kausi 2016-2017

En voi kyllä ymmärtää et ei ymmärretä Mullingsin peliä. Kaveri on kuin duracellpupu ja jos oot nopeempi kuin kukaan muu kentällä niin ei sitä heittouhkaa edes tarvitse olla. Toivottavasti katoitte samaa peliä kuin minä tiistai-iltana, mut jos tossa ois joku heittouhkanen tahmatassusempi kakkonen niin aika monta nopeeta koria ois jääny tekemättä. Puolustuspäässä kaveri on semmonen jojo että varmasti pelikaverit tykkää, kun tökkii palloa hyökkääjän käsistä tasaisin väliajoin. Ja showmiehenä aivan mahtava, tuommonen kaveri nimenomaan tuo lisää uusia vakiokatsojia peleihin, kun puottaa alleyooppia sukkaan kahen ja puolen metrin korkeudesta. Tämmösten kavereitten, vaan pitää antaa välillä puskea itseään seinään. Siitä ne oppii, miten se muuri kierretään. Vaparit on iso heikkous, mutta eiköhän siihen oo gibboni ja oja pistäny merkinnän harjoituskalenteriin.

Ai niin sori, pitäis sen lisäks vielä olla parempi heittäjä kuin reggie, koska kakkosen pitää olla kova heittäjä, vaikka joukkueessa on hyvät heittävät 1, 3 ja 4. Ei kaikkien pelaajien pidä olla jokapaikanhöyliä.
 
Viestejä
2 420
Vs: Joensuun Kataja Basket kausi 2016-2017

http://www.katajabasket.fi/rion-brown-korvaa-byron-wesleyn/

Eli Wesley lähti kun sai rahakkaan tarjouksen ja Rion Brown tuli tilalle. Harmittaa Wesleyn lähtö kun Wesley on kuitenkin ollut meidän ulkomaalaisista paras mutta eihän sitä tiedä miten kova vahvistus Brown on meille. Brownilla on kahden viikon try out joten sen aikana miehen on onnistuttava jotta olisi järkevää tehdä sopimus loppukaudeksi. Johnsonin ja Bradleyn try out loppuu ensi viikolla ja uskon että ainakin Johnson saa loppukauden sopimuksen.
 

dre

Viestejä
263
Vs: Joensuun Kataja Basket kausi 2016-2017

Jotenkin tuntuu, että nyt ei kerrottu ihan koko totuutta tästä vaihdoksesta? ::)
 
Viestejä
6 220
Vs: Joensuun Kataja Basket kausi 2016-2017

Yllättävä uutinen kyllä. Eihän tämä mikään ihannetilanne ole menettää parasta pistemiestä muualle. Mutta raha ratkaisee aika usein näissä tapauksissa. Brown vaikuttaa ihan hyvältä korvaajalta, aika näyttää onko sitä.
 
Viestejä
336
Vs: Joensuun Kataja Basket kausi 2016-2017

Mielenkiintoinen käänne. Byron pelasi kuitenkin vielä tiistaina Ukrainassa ja hyvin pelasikin. Minkälainen on sitten ollut Byronin sopimus ja lähinnä sen purkupykälä eli onko Kataja tehnyt tässä nyt oikein kunnolla pihviä, se voi olla. Tai sitten vain on kumarrettu Byronin haluun ja jäänyt tyhjä arpa käteen. Valitettava menetys, mutta toivotaan korvaajan olevan kova luu!
 
Viestejä
1 685
Vs: Joensuun Kataja Basket kausi 2016-2017

Pakkanen ja pimeys yllätti kalifornialaisen. Soitti liittoon(agentille) ja pyysi siedettävämmän työpaikan. Kyllähän niitä tarjouksia alkaa sadella jos agentti alkaa metsästämään seuraa mukavammasta ilmastosta. Parempi palkkakaan ei varmaan haittaa.

Viime talvella Honsun jenkki karkasi Meksikoon kun pakkasta oli 30.
 
Viestejä
2 089
Vs: Joensuun Kataja Basket kausi 2016-2017

Muutos on voimaa!

Europelejä kun pelataan niin näin voi käydä mutta hyvä joukkuehenki on tärkeää. Ja Gibson toteaa että aikaa ajaa uusi kaveri on riittävästi, vasta sunnuntaina liigapeli ja keskiviikkona europeli. Aikaa sopeutua on siis lähes enemmän kuin Johnsonin ja Bradleyn saapuessa joten mikäs siinä!
 
Viestejä
1 735
Vs: Joensuun Kataja Basket kausi 2016-2017

RahanKeruuMies sanoi:
Pakkanen ja pimeys yllätti kalifornialaisen. Soitti liittoon(agentille) ja pyysi siedettävämmän työpaikan.
Kuulostaa todennäköiseltä. Rookie on riski myös pelien sujuessa.... Fantasy koripallosahan tämä uusi jäbä olisi voitu vaihtaa Bradleyn tilalle. Jospa Katajalle siitä muutama Euro on maksettu sopimuksen purkamisesta.
 
Viestejä
1 599
Vs: Joensuun Kataja Basket kausi 2016-2017

Onpa todella erikoinen ratkaisu varsinin jos Wesley ei tee heti johonkin toiseen seuraan sopimusta. Oliko Wesleyllä ja Brownilla sama agentti sitten ? Saa vaikutelman, että jonkinlaista kimppapeliä tässä pelattiin. Brown ollut ilmeisesti todella kallis pelaaja alkukaudesta eikä saanut sopimusta. Wesleylle tarjottu hyvää sopimusta etelän mailta ja jos ollut sama aagentti niin kimpattu kaikki.

Kataja saa todella halvalla uuden pelaajan ja Wesleyllä kallis sopimus eli agentti voittaa tässä muhevasti, kun saa molemmista sopimuksesta rahaa. Edellyttäen tietysti että sama agentti.
 
Viestejä
6 454
Vs: Joensuun Kataja Basket kausi 2016-2017

RahanKeruuMies sanoi:
Viime talvella Honsun jenkki karkasi Meksikoon kun pakkasta oli 30.

Tosin Stokesille pakkanen ei tullut yllätyksenä.
 
Viestejä
3 095
Vs: Joensuun Kataja Basket kausi 2016-2017

veikko1 sanoi:
Onpa todella erikoinen ratkaisu varsinin jos Wesley ei tee heti johonkin toiseen seuraan sopimusta. Oliko Wesleyllä ja Brownilla sama agentti sitten ? Saa vaikutelman, että jonkinlaista kimppapeliä tässä pelattiin. Brown ollut ilmeisesti todella kallis pelaaja alkukaudesta eikä saanut sopimusta. Wesleylle tarjottu hyvää sopimusta etelän mailta ja jos ollut sama aagentti niin kimpattu kaikki.

Kataja saa todella halvalla uuden pelaajan ja Wesleyllä kallis sopimus eli agentti voittaa tässä muhevasti, kun saa molemmista sopimuksesta rahaa. Edellyttäen tietysti että sama agentti.
Nope
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös