Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
707
Siis ketkä pitää kuntoa? Onko siellä jollain soppari voimassa
Eihän ne nyt palkkaa saa tällä hetkellä, mutta tuollahan nuo kaikki kaupungissa vielä olevat lenkkipolulla mennä vipeltää kovaa vauhtia ja urkkakentällä myös. Ja eilispäivänä myös lyseon lukion pihalla oli pallon viskelijöitä.. ;) puksutellaan!
 
Viestejä
283
Eihän ne nyt palkkaa saa tällä hetkellä, mutta tuollahan nuo kaikki kaupungissa vielä olevat lenkkipolulla mennä vipeltää kovaa vauhtia ja urkkakentällä myös. Ja eilispäivänä myös lyseon lukion pihalla oli pallon viskelijöitä.. ;) puksutellaan!
Joensuussa ei siis makseta palkkoja. Muuten vaan puksutellaan. ;)
 
Viestejä
19 187
Sehän on kiva puksutella, kun rahaa ei mene palkkoihin. Toiminnanjohtaja Lasakin on varmaan saanut tyytyä palkanalennukseen ja tittelin muutokseen siinä samalla. Oli Karjalaisen jutussa enää pelkkä toimistopäällikkö vain. No selväähän, on, ketkä sitä Toimintaa oikeasti johtaa....
 
Viestejä
707
Puksuttelu on helkkarin mukavaa, Jytkyttely vielä paljon mukavampaa.. ;) Tuli paikallisaviisen välissä kataja- lehtinen tänään, oli kuulkaa aukeamatolkulla juttua tulevata päävalmentaja Pistoolista, oli Wilsonin Jammusta aukeematolkulla, ja sitten oli kaikkee muuta aukeematolkulla ;) JW viihtynyt todella hyvin täällä, kehui isosti karjalaista rempseyttä ja ystävällisyyttä, kuulema kovin erilaista persoonallisuutta kun eteläisessä suomessa ;) ..hyvin varmasti käyttänee optionsa ensi kaudesta, lapset ja vaimokin tykästyneet kaupunkiin.. Myöskin, koska täällä on aina Lunta, jota esim. salossa tai helsingissä ei tänä talvena nähtykään ;) Tytär aloittaa lisäksi koulun ensi syksynä joka myös vaikuttaa asiaan.. Europelitkin yksi vetovoimatekijä toki, ja niitähän siis jatketaan tulevallakin kaudella. Lisäksi JW opiskelee ja suunnittelee jo peliuran jälkeistä aikaa.

Pistoolin mukaan eurokentiltäkin odotetaan liigan lisäksi tulevilla kausilla menestystä,ilmeisen kovaa ja laajaa nippua siellä ollaan kasailemassa.. Pelaajakartoitukset alkaa olla hyvin hanskassa.. Että eihän tässä muu auta kun Jytkytellä oikein kunnolla.. ;) Ja pitäähän se toki paikallista yrittäjää käydä tukemassa nyt iltalenkillä, ja ostaa luukusta muutamat kurkusta kulautettavat sihijuomat ;)
 
Viestejä
1 684
No Tommi kun on vasta 13, niin saapi ootella vielä puolenkymmentä vuotta.....Mutta antakaa vaikka Soosille ja muille täysikäisille....Ei niitten suukaan tuohesta oo, joten luulis maistuvan...?
Ei se tuohesta ole. Raha... vai pitäisikö nuorisoslangin mukaan sanoa oikein massimiehenä ostin alkosta tänään pelkiaista laatuolutta ja pääsiäisen sekä vihoittelevan selän kunniaksi punaviintä vähän ylempää hyllystä.
Kyllä näillä eväillä pitäisi pidempikin perjantai mennä. Toki se ginikin maistuisi.
 
Viestejä
707
Ei se tuohesta ole. Raha... vai pitäisikö nuorisoslangin mukaan sanoa oikein massimiehenä ostin alkosta tänään pelkiaista laatuolutta ja pääsiäisen sekä vihoittelevan selän kunniaksi punaviintä vähän ylempää hyllystä.
Kyllä näillä eväillä pitäisi pidempikin perjantai mennä. Toki se ginikin maistuisi.
Pääsiäispyhinä on hyvä nautiskella kaikenlaista virvoketta, rauhoittaa vielä entisestään näin rauhalliseen pyhäaikaan.. ;) Mutta kai oot ajatellu jotain pääsiäisherkkuakin maistella? Ankkaa tai muuta sellasta?

Piti ite ihan tuossa pitkästä aika rykästä karjalaista piirakkaa, oikein uunituoretta.. Jumaliste että maistu hyvälle, siihen vielä ite tehtyä munavoita päälle, niin kyllä veti suun maireaks ;) Sitten litra maitoa päälle, sekin paikallisesta meijeristä peräisin ;)

Ja illallahan sitä pitää sulatella sitten vielä ulkoilemalla kauniissa kevätilmassa, tehä pitkä lenkki pitkän perjantain kunniaks, ja katella josko näkys pallon pompottelijoita.. Tipuja muuten näin jo eilen, montakin, olivat kuntoa ylläpitämässä.. en meinannu perässä pysyä, ja tokihan se sopiva turvavälikin piti pitää.. Ja lokitkin on jo saapuneet.. ;)

Hienoa aikaa tämä kevät. Syksyllä on vielä hienompaa, kun kausi jytkähtää käyntiin jossain kohtaa ;)
 
Viestejä
707
Aikansa kuluksi on hienoa seurailla twitterissä, mitä meidän ex-jenkulat ja kanukit tällä hetkellä puuhailevat ;) @uncleMully1 ja @VinLaden2 näyttävät pitävän yhteyttä keskenään vieläkin.. Siitä tuo kaksikko takasin vaikka varamiehiksi, vaikka 2joukkueeseen, niin kyllä alkaa energiaa olla.. Ja pitsapoikien liikevaihtokin alkaa taas kasvaa ;) Pistoolikin on molempien kanssa hyvissä väleissä ;) RHJ kannattaa myös seurailla, ja muitakin.. mukavaa ajankulua kattella, mitä poijat hommailee nyt ;)

puksutellaan!
 
Viestejä
707
ja kyllä sitä muuten korista pelataan maailmassa tälläkin hetkellä, nimittäin Taiwanin liigaa! Jumaliste, tulosveto sisään ja striimit päälle!
 
Viestejä
707
Ja Valtterin Mervolan rohkeasta pelistä saadaan nauttia myös ensi kaudella Katajassa :).. Siinä on tulevaisuuden Lauri Markkanen, kun pikkusen massaa vielä tulee lisää. Jytkytetään!
 
Viestejä
707
Joo, samaa kuullut myös tästä, JB alkaa olla hiljalleen jo joensuulaistunut, enkä näe mitään estettä sille, että sopimuspaperi olisi(kin) jo valmiina. Paljon ystäviä ja hyvä tukiverkosto jo tänne kehittynyt ;) Myös Iso-Mörkö on kuvioissa mukana, saa nähä ;) JoJokin tykästy kaupunkiin..

Toivotaan, että alkais tulla hiljalleen jotain uutisia ulos.. Tutut jenkulatkin kovasti auttaa joukkueen rakennusta, enkä näe mitään syytä, miksei ainakin JB voisi jatkaa täällä halutessaan.

Jos ajatellaan, että Jammu, Mervola, Herralla, JB ainakin jatkais, niin alkaa jo ihan hyvältä näyttää.. ;)

Ja kyllähän sitä sen HK:n perässä myös ollaan.. ;)
 
Viestejä
961
Viestejä
707

Mites se Irwin lauloikaan.. "Ei tippa tapa, ja ämpäriin ei huku".. ;) Paljon paremmin pysyy terveenäkin, kun pikkusen aina paikallista yrittäjää tukee ;) Ja kun on muutenkin urheilullinen,hyväkuntoinen, parhaassa iässä oleva, paljon liikkuva, huippukuntoinen mies, niin palautuukin rasituksesta paremmin ;) Lisäksi terveys on huippuluokkaa, kaikki veriarvoista lähtien huipputasolla, niin eihän tässä tarvii kun jytkytellä! ;) Suosittelisin kaikille muille myös ;)

Ja Mervola.. Muutama vuosi vielä Suomessa, sitten ulkomaille että heilahtaa. Niin, ja ei siis tarvii HBA kautta lähteä ;)
Onneks on muuten marketit vielä auki, kun leipomon kahvila on kiinni. eilen kaupungin parhaan marketin lihatiskillä kuulin, että joukkueen osalta pullat on uunissa paremmin kun aiemmin tässä kohtaa.

Hyvät pihvilihat oli muuten, tilauksesta ois saanu joulukinkunkin halvalla, mutta ajattelin sen jättää vapun tienoille.. ;) Puks puks ;)
 
Viestejä
707
Jokohan sieltä kohta alkaa pikkuhiljaa sopimusuutisia tulla.. ;) Julkaistaanko yksi kerrallaan, kuten aiempina vuosina, vai isketäänkö alkurunko pihalle kertaheitolla.. ;)
 
Viestejä
707
Jytkytystä on tulossa piakkoin, siellä toimistolla verhojen takana tehhään koko ajan hommia niin jotta savu vaan nousee hormista, kun polttelee jo niin paljon sormia.. Hyvä kun saa mustepurkin ja sulan takasin kassakaappiin seuraavaa raapustusta ootellessa. :cool: Mutta toki, mediapuolen vastaava vois aina sopivaan väliin nasautella jytkäytyksiä, ja paikallisaviisin toimittaja kattaviin analyyseihin ja peliraportteihin myös hieman jytkyttelyä ottaa väliin ;)Esim; "Jammu Wilson jytkytti elämänsä ottelun Kataja paidassa tehoilla 41/10/12." ;)..Ja valmentaja Pistooli matsin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa koko suomen kameroiden edessä vois heittää että "Pelattiin todella hyvä ja kurinalainen ottelu, ja saatiin oikein kunnolla itseluottamusta, kun Jytkyteltiin voitto tyylilillä kotiin. Toki muutama teku otettiin, mutta sehän vaan sytytti joukkuetta".

Koska, viime kaudellahan jo monta kertaa kuultiin valmentajalta Kairaamisesta lehdistötilaisuudessa.. ;) #kairatenjytkyteltiinvoitto

Hieno kausi tulossa. Jumaliste kun joskus taas pääsee peliä kattomaan, niin on se hienoa. Siihen asti pitää tyytyä lyseon katukoriskentän katteluun, kun siellä pompotellaan palloa ja jytkytellään kovia koreja!
 
Viestejä
821
Kataja myy tukimielessä lippuja 2015 finaalin striimaukseen. Saa maksaa joko minimihinnan tai paukuttaa menemään ihan kunnollakin rahaa. Mitenköhän tuo toteutetaan? Lähettävät jonkun linkin ja saa sitten kukin lipun ostaja katsella?

Tässä ihan kiva rahankeräyskampanja, kivahan tuo 15-vuoden viimeinen finaali olis kattella.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös