Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
961
Tämä oli todella erinomainen.

Tämän perusteella Kataja vaikuttaa todella tervehenkiseltä ja tiiviiltä yhteisöltä, joka ei kuitenkaan ole sulkenut itseään ulkopuoliselta maailmalta.

Toivottavasti tämä näkyy myös kentällä ja Virtasen kuvailema vauhdikas ja iloinen pelitapa ei ole Palotiepalloa.
 
Viestejä
1 392
Onkos veikko1 muuten sitä corona brandya maistellu jo?
No pitihän sitä nyt pääsiäisenä ottaa. Ihan vain lääkkeeksi. Kyllä noita-akat hävisi silmistä. Enkä tarkoita rakasta vaimoani. Monentenokahan päivänä se oli pääsiäisenä. Mutta hyvää oli. Ja suklaan kanssa.
 
Viestejä
1 443
Kataja myy tukimielessä lippuja 2015 finaalin striimaukseen. Saa maksaa joko minimihinnan tai paukuttaa menemään ihan kunnollakin rahaa. Mitenköhän tuo toteutetaan? Lähettävät jonkun linkin ja saa sitten kukin lipun ostaja katsella?

Tässä ihan kiva rahankeräyskampanja, kivahan tuo 15-vuoden viimeinen finaali olis kattella.
Nyt kyllä täytyy antaa Lasalle kehut, että korisliigapomoille harvinaista ominaisuutta - huumorintajua -näyttäisi löytyvän. Nimittäin lippupaketeista löytyy mm seuraavaa
54F934A3-00DD-4C6B-ADD8-264E7B52F412.jpeg
 
Viestejä
707
Nyt kyllä täytyy antaa Lasalle kehut, että korisliigapomoille harvinaista ominaisuutta - huumorintajua -näyttäisi löytyvän. Nimittäin lippupaketeista löytyy mm seuraavaa
katso liitettä 1089

Hienoa, todella :) Puhumattakaan meikäläisestä, karautan paikalle limusiinilla, astun punaiselle matolle kauniit, timmissä kunnossa olevat blondit kaunottaret molemmilla puolillani vierelläni, ja kävelen VIP- aitioon nauttimaan ottelusta. Ja pöytiin tarjoilusta. Tarjolla on kaikkea hyvää, syötävää ja juotavaa, ginia ja Coronaa. Vettäkin on hätäpäivän varalle. Ottelun jälkeen pantteri kainaloon, limusiinilla torille, sieltä kimmeliin, ja jatkon jatkon jatkojen lopuksi viikon juhlinnan jälkeen täräytän valavuoren kanssa helikopterilla isolle kirkolle, keskelle kauppatoria meren rannalle. Mukana tottakai Pantteri, ja kauniit blondit. Ja paikallista giniä, johon valavuori on jo kopteriin sammunut. Kauppatorille on varattu panssaroitu Mersu, joka kuljettaa suoraan pressanlinnaan Saulin järjestämiin mestaruusjuhliin. Muu joukkue tulee pikkusen perässä nakkibussilla, kuskina "Box Out- Törmälä". Allu Huikuri olis ollu ratissa alunperin, mutta JJ oli vaatinut myös kuskia juhlimaan kunnolla. Bussi on lastattu täyteen giniä, nakkeja ja braatwurstia. Pressanlinnassa Jytkytetään sitten kunnon juhlat valtion piikkiin, Saulin kättelyt ja valokuvaus pressan kanssa. Pantteri kaiken keskellä. Ja blondit tottakai edelleen kainalossa. ;) Hieno elää uudelleen menneisyyttä.

Hieno kausi on tulossa. Jytkytellään!
 
Viestejä
707
Jokohan sieltä ens viikolla Jytkytetään sopimuksia pihalle, vai venytetäänkö vielä.. ;) Tulossa on Hieno kausi. Hieno oli viime kausikin, harmi kun loppui kesken, mutta tuleva kausi on erittäin hieno. Ja tulossa on kovan luokan porukka, salossakin on jo valmiina pikkusen löysää housussa, kun tiedetään, mikä jytky sieltä on tuloillaan.. ;) . Jytkytetään!
 
Viestejä
707
Jokohan sieltä paukkuu jytkyä ulos ens viikolla ;) Reenit alkaa pyöriä heti ku on sallittua, ja JW jytkyttää espoosta tänne hetimiten ;) Nyt ne pojat vaan lenkkipolulla paukuttaa juoksua ja mehtimäen ulkokuntosali on kovassa käytössä ;)
 
Viestejä
707
Kaupungin kiekkoseura jysäytti hienon jytkyn ulos, mutta millanen jytky se vasta onkaan tulossa.. ;)
 
Viestejä
707
Pitkiä miehiä nähty katukuvassa ;) Hieno kausi tulossa ;) Ja eiköhän sitä ensi viikolla aleta jo vähän reenailemaan.. Ja eiköhän sitä pikkusen jo jytkytelläkki ;) Tuli käytyä joensuun torilta hakemassa taas vietnamilaista sapuskaa mukaan,kanaa otin, siinä oli pari kaveria jotka tiesivät kertoa jytkyä pukkaa ;) ja pitäähän se käyä myös muutamat munkit ja vehnäset käyä leipomolta hakemassa, ettei makean-nälkä iske. Paikallista giniä onneks on vielä varmuusvarastossa, niin sitä ei tarvii nyt hankkia ;)

Ja motonet areenankin rakennushommat on alkamaisillaan, ai että.. ;)
 
Viestejä
707
Jackson teki sopparin hollantiin, Donar Groening on JoJon uusi seura. Voitais kyllä pitää Iso Mörkö ja JB, sopparia kouraan vaan ;) Puksutellaan!
 
Viestejä
821
Mihailin Tavernan noutoruokajonossa kuullun tositarinan mukaan Ogumbemi-Jackson olisi muuten jatkanut Katajassa, mutta kyllästyi koko Suomeen kertakaikkisesti, kun yksikään Korisliigan kanssa missään tekemisissä oleva ei koko kauden aikana oppinut sanomaan hänen nimeään oikein, vaikka erikseen maahan saavuttuaan videohaastattelussa opetti ääntämyksen.
 
Viestejä
371
Viestejä
707
No niin, Mervola jatkaa Katajassa, hienoa , nyt kun JW vaan käyttäs myös optionsa :) Jokos kohta jytkäytetään ilmoille uutispommi, jonka pamaus kuuluu moskovassa asti.. Kaupungin parhaan marketin lihatiskillä kuultua varmaa tietoa on, että ensi kaudella on niin jäätävän kova joukkue, että tori on varattu jo nyt juhlia varten ;) ja ottelutapahtuma tulee olemaan myös niin jäätävän uudistunut, ettei sitä tiedä osaako sitä enää pihalle koko hallilta ottelun jälkeen..;)
 
Viestejä
19 186
Ei ne Moskovassa mittään Jojensuun pammauksia kuule. Niillä on siellä kaikilla " Puuttinmallinen " maski päässä.....siis niillä, ketkä vielä elossa ovat....

Eikä torrii tarvii nykyisin ennää varata. Sehän on tyhjänä aina eli ei kun mennä vaan sinne....

Mitä taas ottelutapahtumaan tulee, niin vanhimman pojan uudessa kylpytynnyrissä polskuttaneen kaverin mukaan taukoloilla esiintyy aina Lasa. Pompottelee palloa jalkojen välistä ja esittää muutenkin kaikenlaisia jonglööritemppuja vain kraka kaulassaan.....

Eli kyllä on kova talvi tulossa. Jäätävän kova ja kylymä talvi. Jäätävän kova joukkue ja jäätävän hieno ottelutapahtuma....Ihan vilunväreet jo nyt käypi ympäri kehhoo….Toivottavasti meikäläisen pumppu kestää ja jatkaa jytkyttämistään ilman suurempia rytmihäiriöitä.....
 
Viestejä
5 993
Näinköhän Jammu jatkaa täällä, mitään varmaahan se ei ollenkaan ole.. Yhtä hyvin voi haluta jäädä perheineen etelä suomeen. Toki toivotaan, että Katajassa Jammu jatkaisi. Olisi nimittäin koko seuran uskottavuudenkin kannalta elintärkeää. Jos Jammu ei jatka, niin tuskin ainakaan yhtä nimekästä kotimaista saadaan.
 
Viestejä
821
Karjalaisessa Tommi Huolilan muistelot 2015 mestaruuden ratkaisusta ja tuoreempia kuulumisia. Nykyisin elämäänsä tyytyväinen mies ajelee isoja autoja idän ja etelän suuntaan. Maksumuurijuttu.
 
Viestejä
707
Eiköhäm Jammu jatka täällä, tuskin olis 2v sopparia muuten tehnyt.. peliuran jälkeinen aikakin on jo mielessä jammulla, ja muutenkin perheineen viihtyi hyvin täällä :)
 
Viestejä
19 186
Ei ole niitä jytinöitä, jytkyjä ja paukkeita ainakaan meikäläisen korvaan asti kantautunut....

Ei tästä taas mittään tuu….
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös