Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
1 735
Jytky vai tuhnu?

Ehkä ratkaisee sitä probleemaa, että vastustaja laittaa Jammulle kovan paineen, kun nyt tämä kaveri ja Mattila ovat molemmat kohtalaisia pelinrakentajia. Hiukan silti kysyisin, että kenenkään olisi - Jammun lisäksi - niitä kuuluisia etuja tarkoitus hyökkäyksessä luoda? Ja miten kovia kaaripuolustajia nykykunnossaan tulokkaat ovat? Virtanen- Wellinginä hieman olisi kylmä rinki persauksen ympärillä, kun ensi kauden työt on näiden korttien varassa.
 
Viestejä
3 525
Griffin oli tällä kaudella Södertäljessä 8. eniten minuutteja saanut pelaaja ja samalla 8. paras pisteiden tekijä. Sodertäje 7-4 eli paremman puolikkaan joukkue Ruotsista.
Noissa tilastoissa ei ole mitään, joka oikeuttaisi odottamaan kovaa vahvistusta Katajaan tästä miehestä.
Ainoa seikka joka antaa pientä toivoa on että kaveri oli pelaamatta edelliskauden ja voi tietysti olla että on juuri puhkeamassa kukkaan.
Jos tästä pelaajasta halutaan korille hyökkäävää ja vapariviivalle pääsevää pelaajaa niin turha luulo. Vaparimäärä keskimäärin 1,5 / ottelu läpi koko uran, parhaalla kaudella 2,03. Tätä kaveria ei riko juuri kukaan.
CV ei vakuuta, ehkä Virtanen tietää jotain mikä ei näy CV:ssä.
 
Viestejä
5 500
CV ei vakuuta, ehkä Virtanen tietää jotain mikä ei näy CV:ssä.

Ei tiedä. Divaritason jenkki ollut koko uransa. Pelaamattomuus tuskin on yhtäkkiä hänestä ainakaan parempaa pelaajaa tehnyt. Naulaa varmaan vapaat kolmoset ok prosenteilla, mutta juuri muuta käyttöä ei tälle kaverille löydy. Miksi tällaisia kavereita pitää edes roudata tänne?
 
Viestejä
833
Jännä kun sinne Joensuuhun ei löydetä muuta kuin 7 pisteen miehiä Ruotsista mutta samaan aikaan Lahti löytää pelaajia bundesliigasta ;) Kuivat markkinat ja sitä rataa...

Eikös Landerskin ollut. Mutta joo...

Tuntuu kyllä että Odomes ja Fayne olisi parempia kuin Brown ja Landers. Voi pojat, kuka muistaa Waltersin ja O-Jacksonin, silloin ei tiedetty tulevasta kun täällä valiteltiin.

Saati sitten Mullings tai King.. Jopa kultakello Bryant olisi vahvistus ja todella kovanluokan vahvistus.

Toivottavasti tämä ruotsin liigan hylkiö pamauttaa sellaisen jytkyn, että BJ Raymondin nilkatkin pyörähtää.. Tuskinpa. Enemmän odotan Pittsmäistä pelaajaa. Pitts ei ollut huono, mutta menestyksen Katajassa esti itsekkyys..
 
Viestejä
307
Vaihdosten jälkeen pelaajien roolitus selkiytyy sen verta paljon ettei Griffinin tarvitse itsessään kummoinen jamppa olla jotta Katajan peli taso paranee. Tosin lähtötasokin on sangen kehno.
 
Viestejä
22
Toivottavasti Katajan uusilta jenkeiltä nähdään huomenna samanlaista tekemistä kuin Lahden Zachary Bryantilta tänään debyytissään. Hollis-Jefferson oli ainakin viime visiitillä ihan kelpo pelimies, joten häneen luotan, mutta Griffin taas vaikuttaa pieneltä kysymysmerkiltä tilastojen valossa. Toivotaan siis parasta, mutta samalla pelätään pahinta.
 
Viestejä
2 420
Tänään Katajalla vieraspeli Kouvolassa. Joukkueet kohtasivat Joensuussa kauden alussa ja tuolloin Kouvot oli parempi ja ansaitsi voittonsa. Siitä pelistä Kataja on muuttunut paljon jenkkien osalta ja Laihonen saatu myös mukaan. Mielenkiintoista nähdä miten Hollis-Jefferson ja Griffin pelaa tänään. Kouvoilla on 4 hyvää ulkomaalaista ja Hirvonen joka yleensä on hyvässä heitossa Katajaa vastaan. Pöllä on iso mörkö korinalla mut pelaaminen epävarmaa. Pöllä jos puuttuu niin Katajalla on iso etu korin lähellä.

Tänään olisi Katajalle tärkeä voittaa jos halutaan 6 joukkoon ja olisi hyvä saada tappioputki poikki. Kouvot on ollut alkukauden hyvä ja lähtee suosikkina illan peliin mutta toivotaan että Kataja yllättää ja hakee voiton Kouvolasta
 
Viestejä
2 925
Tänään jytkytellään. RHJ takas kataja- paidassa, viime kerralta jäi hyvä todella hyvä kuva kaverista. Voittoa pitäis kairata, ja kun sairastupakin alkaa vihdoin tyhjentyä, niin eiköhän ala pelikin rullata paremmin. Griffin vaikuttaa ainakin hyvin liikkuvalta, ja selkiyttää pakkaa. Oisin silti kyllä crawfordinkin pitänyt, mutta näillä mennään nyt. Joten, Jytkytetään! Ja jos voitetaan, pestään selätkin ;)
 
Viestejä
2 089
Tänään jytkytellään. RHJ takas kataja- paidassa, viime kerralta jäi hyvä todella hyvä kuva kaverista. Voittoa pitäis kairata, ja kun sairastupakin alkaa vihdoin tyhjentyä, niin eiköhän ala pelikin rullata paremmin. Griffin vaikuttaa ainakin hyvin liikkuvalta, ja selkiyttää pakkaa. Oisin silti kyllä crawfordinkin pitänyt, mutta näillä mennään nyt. Joten, Jytkytetään! Ja jos voitetaan, pestään selätkin ;)Poikarakkautta (selän pesu) Esa Saarisen megahittiä lainaten.

JoKa voittoon, kaiken maailman katajabasketit haudataan ja perinteet kunniaan. Kyllä minä niin mieleni pahotin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös