Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
48
Valmennuksella kuulemma täysi seurajohdon luottamus, eipä siinä.. Sijoitus 10, viimeiset 8 peliä 1 voitto. Surullista jos valmennuksella ei ole mitään vastuuta mistään ja on ihan sama miten tuloksellisesti menee. Liian läheiset välit sokaisee...

Piiri pieni pyörii....
Onnittelen itseäni, koska en ostanut kausaria tälle kaudelle. Ei tuota touhua oikein kestä erkkikään.
Onhan se toki fakta, että kun väki vähenee katsomosta, niin laatu paranee vai miten se sekin meni.
 
Viestejä
19 549
Valmennus ei osaa valmentaa joukkuetta puolustamaan lainkaan eikä hyökkäyksissään ole mitään järkeä eikä kuvioita. Mutta pääasia, että valmennus nauttii niin pelaajien kuin johdonkin luottamusta ja kaikilla on hauskaa ja kaikki ovat tyytyväisiä.....
 
Viestejä
833
Brown on jatkuvasti väärin sijoittunut sekä puolustus että hyökkäyspäässä. RHJ on jäätävää pukemista ja ihan ilman ideaa usein vetää. Jammu on vielä kaukana siitä mihin jäi ennen loukkia. Lommista on tehty joku yleispelaaja vaikka se on just se, jonka pitäisi olla heittämässä.
 
Viestejä
2 420
Positiivista et Kataja voitti ja Griffin heitti todella hyvin. Wilson oli vaisu ja muut jenkit oli melko heikkoja. Ei vakuuta yhtään Katajan peli. Kovempia jengejä vastaan tulee turpaan iha kunnolla. Ei oo Kataja enää hyvä kotijoukkue mitä oltiin vielä kaudella 2016-2017
 
Viestejä
1 735
Tuommostahan tuo on, kun kentältä tai kentän laidalta ei löydy poikkeuksellista talenttia (ja niillä parilla poikkeuksella on Off-päivä) sekä pieni henkinen lukko on päällä. Katajan verkkotoimittaja varmaankin otsikoi tämän olleen "Huikea biisonin kaato" tai jotain vastaavaa.
 
Viestejä
2 291
Jytky mikä Jytky! Ei ole parkettia eikä katsomoita.

1639129069024.png
 
Viestejä
2 089
Asia selviää pikkuhiljaa, näin se menee.

Koska Motonet Areenan piti aueta isolla pamauksella eli Katajan back to the future teemalla niin surkean nykytilan takia:

Uuden areenan avausta viivästytetään ensi syksyyn ja sitten on uudelle nousulle arvoisensa puitteet. Syynä muka parketin hajoaminen jo ennen sen asentamista.

Se on se Big bang theory.No näinhän se meni niinkuin pitikin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös