Koripallo.com

Kauhajoen Karhu 2014-2015

Viestejä
83
Vs: Kauhajoen Karhu 2014-2015

Antti Kanervo.
Minkälainen ääliö ammattiurheilija huutaa juniorikatsomon edessä V...U!!, kun tuomarin vihellys ei miellytä? Vaihtopenkillä juomapullo saa kyytiä, ikään kuin epäonnistuminen olisi sinulle jotenkin täysin tavatonta?
Sinun olisi hyvä mennä itseesi ja pysyä siellä hetki. Voit miettiä, minkälainen urheilupersoona haluat olla.
Yleisö onsinua tärkeämpi.
 
Viestejä
226
Vs: Kauhajoen Karhu 2014-2015

:'( :'( :'(

Sitä vois siellä kehä III sisällä miettiä, että minkälaisia vaikutuksia teidän seurojen luotettava ja täsmällinen taloudenpito on tuonut pääsarjalle vuosien kuluessa.
 
Viestejä
6
Vs: Kauhajoen Karhu 2014-2015

PORUA JA PIERUA :'( :'( :'( :'( :'( LOISTAVA PELI!
 
Viestejä
253
Vs: Kauhajoen Karhu 2014-2015

Jokohan Hortonin lähtölaskenta alkoi? 2p/5r/1as >20min peliajalla, plusmiinus -20 ei oikein kuulosta top 5 joukkueen vahvistukselta. ::)
Paha pettymys, odotukset miestä kohtaan oli paljon korkeammalla. Toki kun katsoo miehen statseja aiemmilta kausilta, on juurikin tällaista heilumista tehoissa eri pelien välillä ollut. Asennepuolella ongelmia...?
 
Viestejä
253
Vs: Kauhajoen Karhu 2014-2015

Edelleen ihmettelen tuota Hortonia. Teki nyt Vilpasta vastaan toki pisteitä hyvällä prosentilla, mutta otti puoliaikaan mennessä vain kaksi kolmosen yritystä (jotka ei uponnut), ei mitään muuta. Jostain löytyi toiselle puolikkaalle tahtotila alkaa haastamaan 1vs1 ja tuloskin heti sen mukainen. Ehkä tästä vielä hyvä tulee, mutta aina vain epäilyttää onko asennepuolella kaikki kunnossa.
 
Viestejä
2 515
Vs: Kauhajoen Karhu 2014-2015

Or Anssi sanoi:
Edelleen ihmettelen tuota Hortonia. Teki nyt Vilpasta vastaan toki pisteitä hyvällä prosentilla, mutta otti puoliaikaan mennessä vain kaksi kolmosen yritystä (jotka ei uponnut), ei mitään muuta. Jostain löytyi toiselle puolikkaalle tahtotila alkaa haastamaan 1vs1 ja tuloskin heti sen mukainen. Ehkä tästä vielä hyvä tulee, mutta aina vain epäilyttää onko asennepuolella kaikki kunnossa.

Epäilen myös että asennepuolella on vikaa. Jos pelaisi kokoajan niin kuin tänään kaksi viimmeistä jaksoa olisi hyvä vahvistus. Nyt on vähän se tunne ettei koskaan tiedä millaisen ottelun Hortton kulloinkin pelaa.
 
Viestejä
301
Vs: Kauhajoen Karhu 2014-2015

Määä oon kyllä vähän eri linjoilla Hortonin suhteen. Kaverin ei ole tarvinnut joka pelissä ottaa roolia/paljon väkisin väännettyjä heittoja kun muilla on kulkenut. Mielestäni Jermont on alkanut ottaa omia ratkaisuja lähes aina oikealla hetkellä, toisin sanoen silloin kun joukkue tarvitsee sytyttäjää ja onnistujaa. Tänääkin Vilpasta vastaan teki paljon pisteitä omilla 1vs1 ratkaisuilla silloin, kun vastustaja oli johdolla ja peli uhkasi lipua käsistä. Mielestäni on parempi, että peli koitetaan saada haltuun ensin joukkueena, palloa jakaen ja vapaat heitot ottaen kuin siten, että Horton väkisin vääntää 1 vastaan 1 tai ottaa haastettuja kolmosia (missä mies on toki ainakin omasta mielestäni ollut tosi hyvä).
 
Viestejä
253
Vs: Kauhajoen Karhu 2014-2015

Hilguma sanoi:
Mielestäni on parempi, että peli koitetaan saada haltuun ensin joukkueena, palloa jakaen ja vapaat heitot ottaen kuin siten, että Horton väkisin vääntää 1 vastaan 1 tai ottaa haastettuja kolmosia (missä mies on toki ainakin omasta mielestäni ollut tosi hyvä).
Juuri näin, mutta kuten 1. puoliaika eilen pelattiin niin pallo pysähtyi kaaren taakse Bojanin toimesta ja kaikki muut seisoi paikallaan, Horton mukaanlukien. Olisi ihan hyvin voinut jo silloin lähteä haastamaan 1vs1 jos olisi tahtonut? Samoin edellinen Pyrintö peli, silloin tahtoa ratkaisuihin ei löytynyt lainkaan. Toivottavasti on keskiviikkona hereillä alusta asti ja koko pelin...
 
Viestejä
222
Vs: Kauhajoen Karhu 2014-2015

Mä ihmettelen, miten näin hyvä joukkue voi halvaantua kahdesti peräkkäin Lapuaa vastaan?

Mutta hei, kokonaisutena kausi on ollut hyvä ja mitalia odotellaan...
 
Viestejä
1 689
Vs: Kauhajoen Karhu 2014-2015

Liigassa on nyt 20 peliä pelattuna ja sijoitus upea kakkonen ja 13/7 voitot/tappiot.
Hehkutus on käynyt kuumana että ollaan mitali tahdissa, no joo näyttää paremmalta kuin viime vuonna mutta totuus kuitenkin että yllättäen voitot/tappiot oli myös 13/7 ed kaudella mutta sijoitus huonompi.

Suurin ero ehkä alkukauden peleihin, viime kaudella tappiot oli "rökäletappioita" lähes kaikki kun tänä vuonna kaikki hävityt pelit olis voitu kääntää voitoksi viim kahden minuutin aikana.
Selvästi tasaisempi suorittaminen voisi olla oikea termi alkukaudesta.
Sekin vähän hyvässä ja pahassa, välillä olisi ollut hyvän runin kautta karata reiluun johtoon, mutta toisaalta vastustajaa ei olla päästetty karkuunkaan.
Siinä mielessä Sami pystynyt viemään pelit läpi paremmin, pelaajat eivät vaan ole joka pelissä pystyneet tekemään oikeita ratkaisuja ja tiettyä jäätymistä tapahtunut ratkaisupalloissa.

Myös pelatut ottelut ovat kärkijoukkueiden osalta kaikki 1/1, voitettu ja hävitty, KTP, Bisons, Kouvot, Pyrintö, Kataja voitettu Kahdesti, Lahti 0/1, mutta sekin korjataan lauantaina kuntoon ;)

Seuraavat kuusi ottelua antaa nyt suunnan joukkueelle, 5 kotimatsia ja vain yksi vieraspeli. Viime vuonna seuraavat 10 ottelua meni surkeasti 3/7, ja pudottiin kärkikyydistä.

Pelaajien osalta ehkä suurin muutos on Bojan, viime kaudella istui usein pyyhe pään päällä penkillä huonojen esitysten takia mutta nyt kun peli on rakennettu bojanin mukaan otteet on täysin toisenlaiset ja muutamaa peliä lukuunottamatta on ottanut tarvittaessa vastuun myös pisteiden tekemisessä. Vastaavasti Nikolla ollut isoja vaikeuksia sopeutua uuteen pelitapaan.
Kanervo on osoittautunut upeaksi pelaajaksi ja kantaa todella tärkeää roolia joukkueessa. Muut suomalaiset pelanneet suunnilleen odotusten mukaisesti molen ja Juhon johdolla.
Jenkkivalinnat on onnistuneet viime kautta selvästi paremmin.
Giles keskenkuntoisuudesta huolimatta tärkeä lenkki mitalitaistelussa ja huippupelaaja. Sen sijaan Manganon ja Hortonin otteissa on ollut liikaa epätasaisuutta, jota pitää saada paremmalle tasolle, varsinkin Manganon otteet pitää parantua loukkaantumisen jälkeen paljon.

Suumasummaarum, seuraavat kymmenen peliä kertoo millainen kotietu ollaan saamassa playjareihin. Mahdollista vielä napata kärkipaikka, toisaalta tuttu 5.sija on täysin mahdollinen jos vähänkään ote kirpoaa. Mitään siis olla vielä saavutettu mutta mahdollisuudet on edelleen mihin vain.

Lauantaina salille katsomaan kun lauma ex karhulaisia saapuu vanhaan kotiluolaan.
Ile on taas hyvässä pelikunnossa, ja nähdään ketä Matias koittaa saada ruotuun sekä mites Vesa pärjää korin alla ja vieläkö kolmoset uppoaa alkukauden malliin!
 
Viestejä
1 512
Vs: Kauhajoen Karhu 2014-2015

Kiitos Selkkis, selkeää analyysiä ja pohdintaa...

Samaa mieltä Kanervosta, ja myös Manganosta. Manganon paluuta huipputasolle odotan minäkin, viimeistään pudotuspeleissä. (Esim kolmoset paluun jälkeen 1/9...).
Mutta ei kait Gilesiä enää kovin kauaa voi keskenkuntoisena arvioida? Kyllä 3 kk pitää riittää kuntokuurille.
Niin tai näin, Giles on mielestäni ollut Karhun varmin suorittaja ja tukipylväs.

Sarcesta en ole ihan samaa mieltä. Tottakai hän on tänä vuonna näkyvämpi pelaaja kuin viime vuonna, kun hänellä on kapteenin natsat ja kaikki luotto mitä Samilta kenellekään on antaa... Mutta Sarcen pelitapa on vain niin kertakaikkisen samanlainen pelistä toiseen. Hän kuuluu mielestäni samaan sarjaan Manganon kanssa, eli paljon pitää vielä parantaa. Muutoin käy niin, että Sarcen hitaahko pelitapa on niin luettu, että siitä tulee Karhulle rasite. Nyky-Sarcella emme mestaruutta voita.
 
Viestejä
2 515
Vs: Kauhajoen Karhu 2014-2015

Oli kyllä selkkiseltä hyvää ja selkeää settiä. Samoin Oldraccoon on hyvin asian ytimessä :)

Tosiaan Sarce vois koittaa joskus tuoda palloa vähän nopeammin hyökkäys alueelle ja muutenkin Oldraccoon on siinä oikeassa että Sarce vois keksiä jotain uusia jippoja.

Lisäksi minun mielestä Sarce ottaa välillä turhan hätäisiä/huonoja ratkaisuja kun voisi vielä vaikka syöttää palloa. Samaa vikaa on myös Horttonissa.


Mangano ei tosiaan ole enää päässyt sille tasolle missä syksyllä oli. Toivottavasti pääsee vielä samalle tasolle.


Kanervo ja Giles on mielestäni parhaimpia Karhun pelaajia. Ja myös erittäin tärkeitä ettei heidän loukkaantumisille oli paljon varaa.


Sainoisin että tällä kaudella melkein kaikki ottelut olisi ollut mahdollinen voittaa mutta pienet yksittäiset mokat /tapahtumut ovat vieneet voiton käsistä.

Nyt kaivattaisiin enemmän onnistumisia myös penkiltä että Karhu saavuttaa kotiedun pleijareihin. Piste tehtailu on turhan paljon avaus viisikon varassa.

Toivotaan että Horttoni parantaa tai pikemmin tasaannuttaa otteensa ja että Mangano pääsee takaisin hyvälle tasolle. Sarce opetteilee jotain uutta ja että Giles ja Kanervo pysyy kunnossa.
 
Viestejä
1 689
Vs: Kauhajoen Karhu 2014-2015

Bojanista tuli eilisen bisons-karhu topicissa kommentoitua kaiken positiivisuuden lisäksi se huono puoli, Sami antaa vapaat kädet toimia ja tappio peleissä bojanin pallonpitämisen vuoksi peli pysähtyy ja vastustajan on helppo puolustaa / lukea niin ettei olla päästy korin alle tai varpaisiin kolmosiin.
Lahtea vastaan toivelistalla Samin ja bojanin tiukka keskustelu mitä muita vaihtoehtoja on muilla kärkijoukkueiden takamiehillä ollut takataskussaan loppuratkaisujen aikana...jeffersson, rannikko, jne.
Ja toivelistalla myös että Nikon potentiaali ja energia saadaan joukkueen hyödyksi.
Mutta turha itkeä enempää, Sami ja bojan tietää mitä tekee ja tulokset tulee sen mukaisesti ottelu kerrallaan.
 
Viestejä
2 515
Vs: Kauhajoen Karhu 2014-2015

Kovaa käy keskustelu Karhubasketin keskustelupalstalla että Karhuun olisi tulossa uusi jenkki. Saa nähdä onko vaan perättömiä huhuja vai onko Karhuun tulossa neljäs jenkki tai onko joku saamassa kenkää.

Gilesin loukkaantumisesta ei tosin olla tiedotettu mitään. Toivottavasti pystyy vielä pelaamaan tällä kaudella.
 
Viestejä
147
Vs: Kauhajoen Karhu 2014-2015

Itse uskon/toivon että Giles pelikunnossa piakkoin ja perustan mutuni siihen että mies kävi Vilpas pelin puoliaika tauon jälkeen kokeilemassa jalan kuntoa...ei kuitenkaan pelannut peliä loppuun.
Jos jalka olisi pahasti klesana ei olisi edes käynyt kokeilemassa kuinka jalka kestäisi.
 
Viestejä
2 515
Vs: Kauhajoen Karhu 2014-2015

Unto Tunneli sanoi:
Ravern Johnson?

No tämä nimi on noussut tänään esiin.. Kolmoset tuntuu uppoavan mieheltä melko mukavasti ja korillekkin osaa ajaa.. Melko laiha kaveri vain kun pituutta löytyy 2m ja painoa vain 80kg.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös