Koripallo.com

Kauhajoki - Lapua 21.3. 2015

Viestejä
1 512
Jo eilisillä peleillä pohjustettiin hyvät lähtöasetelmat Karhun neljännelle Lapua -oopperalle.
Liekö se sitten lopulta koominen vai traaginen laulunäytelmä, kas siinä pulma?

Lapuan otteet ovat parantuneet ja vakiintuneet kevään edetessä. Kaikille joukkueille pystytään tarjoamaan kelpo vastus, jenkit Carter ja Braswell ovat erinomaisia pelipaikoillaan, joskin hieman ailahtelua on ollut. Kotimaiset ovat Rainamaan ja Peltokankaan johdolla saaneet itseluottamusta ja nostaneet tasoaan selkeästi. Toki peli pyörii täysin Carterin, Baswellin ja Rowlandin kautta ja tahdissa, mutta nyt on jo Lapuallakin myös muita ratkaisuvaihtoehtoja tarvittaessa.

Karhulla taas on vaikea jakso menossa. Gilesin poissaolo alkaa näkyä. Korvaavaa pelitapaa ei löydetä, joukkuehenki on alkanut rakoilla, ja esitykset ailahtelevat rajusti. Huhut liikkuvat, että Horton aiheuttaa eripuraa myös oman joukkueen sisällä. Ainakin Salossa näkyi, että palloa ei edes mielellään pelata Jermun kautta...Ravern Johnson taas ei ole kasvanut vahvistuksen mittoihin, vaikka levypalloissa kämmenet vilahtavatkin monesti ja yllätttäin kaikkein korkeimmalla.

Lapua-peli varmasti sytyttää eikä lämpöä tule puuttumaan salista. Toivottavasti paikallisnöyryytys kotisalissa ei toistu, vaan Karhu osoittaa tylyn isännän otteita, palaa vähitellen raiteilleen ja kohti runkosarjan kärkkipaikkaa...

Karhun ennakko:
http://www.karhubasket.net/site?node_id=3&action=show_data&p_id=1811&row=1
 
Viestejä
147
Vs: Kauhajoki - Lapua 21.3. 2015

Tänään karhulla oiva tilaisuus nousta sarjataulukossa tasa pisteisiin bisoneiden ja ktp kanssa kun vastaan asettuu aina niin rakas naapuriseura kobrat.

Karhun ennakkoa kun luki niin väkisinkin tuli vedettyä johtopäätökset ettei giles ole tänäänkään pelaavassa kokoonpanossa jos herra kävi eilen vielä magneettikuvissa.

No niillä mennään jotka jalkeille saadaan.

Ei muutakuin mölinää mökkiin.
 
Viestejä
408
Vs: Kauhajoki - Lapua 21.3. 2015

No, jo pelkästään Kanervon paluu pelaavaan kokoonpanoon on hyvä asia, kuten Vilpas-pelin alkupuoliskosta huomattiin. Ei Karhun peli ole viimeaikoina vakuuttanut mutta voittoja nyt kumminkin on napattu varsin hyvällä tahdilla. Lapuan jenkkikolmikko on tämänhetkistä Karhun vastaavaa parempi kokonaisuutena, mutta muilta osin ennakkoon Karhu niskan päällä. Kyllä tästä pitää/pitäisi edes niukka voitto kaapia, notta edes kotietuun pysyvät hyvät asetelmat, varsinkin, kun Kouvot eilen tiivisti entisestään asetelmia.
 
Viestejä
2 515
Vs: Kauhajoki - Lapua 21.3. 2015

Kyllä nyt pitäisi Karhun maksaa nuo joulun välipäivien kalavelat ja palauttaa pohjanmaanherruus Kauhajoelle.. Jostain pitäisi vain nyt löytyä kunnolla se asenne/peli huumori jolla voitosta taistellaan.
 
Viestejä
2 515
Vs: Kauhajoki - Lapua 21.3. 2015

Karhun kokoonpano tänään:
Horton
Lehtoranta
Molenius
Mattila
Sarcévic
Huuskonen
Koskinen
Johnson
Booker
Mangano


Eli Kanervokin jälleen sivussa.. Kyllä vaikea peli luvassa Karhulle kun Giles ja Kanervo poissa..
 
Viestejä
19 549
Vs: Kauhajoki - Lapua 21.3. 2015

Kanervon polvi taitaa häthätää kestää aina yhden pelin ja sitten pari ottelua lepuutusta?
 
Viestejä
147
Vs: Kauhajoki - Lapua 21.3. 2015

Kanervoa säästellään tosi peleihin sitten päästetään irti ;D
 
Viestejä
1 688
Vs: Kauhajoki - Lapua 21.3. 2015

Ylös ja alas mentiin tänäänkin, mutta hortonin ja bojanin kolmosruletti riitti just ja just kun karhun peli hyytyi lopuksi ja Lapua ajoi pisteen päähän.
No, 2. Pistettä ja hetken aikaan keikutaan sarjataulukon ykkösenä.

Kanervon istuttua penkillä odotettiin hortonin, mattilan, ja johnsonin esiin marssia.
Kaksi ensimmäistä sen teki hienosti mutta Johnson ei saa millään apinaa selästä, ei sitten millään. Mole niittasi myös muutaman kovan kolkin.

Manganoa ei saa millään kuriin ja upeat 26P, 21 levaria , 2syöttöä ja kolmosetkin 2/2 sekä peliaika täydet 40min. Toki peliajan osalta näin ei voida jatkaa kauaa kun peliaikataulu tihenee.

Ei joukkueen hengessä mitään kummallisempaa ongelmaa ole, ammattimiehet kun eivät ole tyytyväisiä otteisiinsa niin siinä pitääkin piiskata toinen toistaan parempiin suorituksiin, vaikeuksien kautta voittoon ja giles ja kanervo kuntoon kun pleijarit alkaa niin avot.

Keskiviikkona kouvolassa pelataan yksi kevään isoista ratkaisuista, voitolla karhu varmistaisi käytännössä kotiedun, samalla myös kotiedun myös Katajalle ja bisoneille..myös kotkalle.
 
Viestejä
2 515
Vs: Kauhajoki - Lapua 21.3. 2015

Oli mukavan tiukka vääntö tämä pohjanmaan derby vol.4. Karhulla oli toki mahdollisuus karata selvähköön voitoon mutta töpeksi itse muutaman kerran ja Lapua kiri näiden ansiosta lähelle..

Kovia koreja tekivät vieraiden Rowland ja Carter. Niihin vastasivat kotijoukkueesta Hortton ja Sarcevic.
Lopussa juuri Hortton ja Sarcevic ratkaisivat pelin Karhun hyväksi.

Mangano oli kuitenkin kentän kuningas huimilla tehoillaan.

Jonhson ei osunut koriin kertaakaan eikä muutenkaan kyllä vakuuttanut millään lailla.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös