Koripallo.com

KP.com mock draft peli

Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

Siis kun finaalit alkaa, kaikki mavericks fanit lähtee reissuun.
 
Viestejä
16 284
Vs: KP.com mock draft peli

Jukkka de la Hoya sanoi:
Siis kun finaalit alkaa, kaikki mavericks fanit lähtee reissuun.

Noh noh, taitaa sillä KJ:lläkin jäädä joku peli väliin...
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.com mock draft peli

Ei jää, koska olen niin kova jätkä. Menin alkuperäissuunnitelmasta poiketen äidin luo yöksi, joten näin tämänkin pelin. 8]
 
Viestejä
1 729
Vs: KP.com mock draft peli

Noniin, meikälle iskettiin pallo.

On kaiketi varmaa, että Rubio tuleekin sitten. Eli pointteja pitäisi ainakin riittää. Kakkospaikalle on Wesley Johnson ja Martell Webster(molemmat ehkä vähän enemmän kolmospaikan jannuja).Tristan Thompsonia on veikattu jopa Top-10:een, mutta kun snadisti alimittainen Beasley löytyy jo niin en näe mitään järkeä varata toista samanlaista. Nelospaikalla Love (ja Beasley), sentterinä Darko ja Pecovic. Jokapaikalle siis jotain, mutta pointtia lukuunottamatta missään ei oikein riittävästi. Hyviä SG-SF pelaajia ei oikein mielestäni enää ollut. Nyt haetaan sitten riskillä.

With the 20th pick in the 2011 NBA draft, the Minnesota Timberwolves select, Lucas Nogueira from Brazil.


7'0 pituutta ja hurja 7'6 wingspan on hyvä varsi koripalloilijalle. Juoksee kuin hirvi, torjuu heittoja ja hakee ribojakin. Potentiaali on siis huikea, mutta varsinkin lihasmassaa tarvitaan vielä hurjasti lisää (225 lbs. Atm). Heittoakin löytyy sinne kolkille asti, tosin n.5 metriä on kaiketi sen mukavuusalueen raja. Saattaa osoittautua ihan bustiksi, mutta mielestäni >20 pickillä pitää ottaa jo vähän riskiä.

Treideillä ei kai saanut spekuloida, mutta tehdään niin silti. Nyt olisi sitten varmaan fiksua kaupata ainakin Flynnia, Ridnouria ja Telfairia pointeista, ja Darkoa tai Pecovicia kylkeen. Jopa Johnsonin kanssa voidaan painaa liipaisinta. Haussa siis SG-SF swingman, joka varsinkin puolustaa kovaa.
 
Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

Hyvä, rohkea picki Minnesotalta. Tässä päivitetty lista...

1 CLEVELAND (King James): Derrick Williams
2 MINNESOTA (Scoop J): Kyrie Irving
3 UTAH (kaksoisvee): Kemba Walker
4 CLEVELAND (King James): Brandon Knight
5 TORONTO (Sasha Vujacic): Enes Kanter
6 WASHINGTON (Seisova paikka): Kawhi Leonard
7 SACRAMENTO (Tipper): Jan Vesely
8 DETROIT (iskender): Bismack Biyombo
9 CHARLOTTE (Jukkka de la Hoya): Donatas Motiejunas
10 MILWAUKEE (dwayne): Marcus Morris
11 GOLDEN STATE (green light): Jonas Valanciunas
12 UTAH (kaksoisvee): Jimmer Fredette
13 PHOENIX (insur): Alec Burks
14 HOUSTON (Achilles): Jordan Hamilton
15 INDIANA (Coachi): Klay Thompson
16 PHILADELPHIA (the game): Markieff Morris
17 NEW YORK (hillomunkki): Tobias Harris
18 WASHINGTON (Seisova paikka): Nikola Vucevic
19 CHARLOTTE (Jukkka de la Hoya): Chris Singleton
20 MINNESOTA (Scoop J): Lucas Nogueira
21 PORTLAND (asiakeskustelija)
22 DENVER (WoB)
23 HOUSTON (Achilles)
24 OKLAHOMA CITY (gheorge)
25 BOSTON (ruoska)
26 DALLAS (hamahakkimies)
27 NEW JERSEY (magic man)
28 CHICAGO (dreier)
29 SAN ANTONIO (Karismaattinen Donner)
30 CHICAGO (dreier)
 
Viestejä
298
Vs: KP.com mock draft peli

Jaahas, jospa sitä yrittäisi esittää asiantuntijaa. Paljon on mennyt hyviä pelaajia joita olisi toivonut Portlandiinkin ja näillä paikkeilla taitaa tulla draftin heikkous esiin. Jospa sitä kuitenkin löytyisi sopiva pelaaja.

Point guardiksi on tarjolla kokenut A. Miller, kahden viime kauden rookiet Mills, A. Johnson ja E. Williams. Vartijoita (eli guardeja, tajusitteko heh heh) on niin paljon ettei jaksa edes alkaa luettelemaan joten se osa-alue on ihan kunnossa. Power forwardeja on vähänlaisesti, mutta laatua sen sijaan löytyy LaMarcus Aldridgen ja häntä tuuraavan Gerald Wallacen muodossa. Sentteriosasto on ihan mielenkiintoinen; Camby ja LA hoitivat tuota hommaa viime kaudella ja ensi syksynä remmiin pitäisi astua taas Greg Oden (vain loukkaantuakseen taas). Lisäksi ennen tämän kevään pudotuspelejä rinkiin otettiin nuorehko Chris Johnson D-liigasta ja esiintyi oikein hyvin kun kentälle asti pääsi. Välttämättä mikään osa-alue ei kaipaa aivan välitöntä täsmähankintaa, mutta materiaalin taso ei tahdo riittää point guardeilla ja isojakin miehiä voisi olla enemmän. LA taisi pelata viime kauden runkosarjassa toiseksi eniten minuutteja per peli joten ei ihmekään ettei bensaa tahtonut riittää kunnolla playoffseihin.

Eri mock drafteissa eniten suosiota on saanut PF 6-7 (!!!) Kenneth Faried sekä 18-vuotias SF 6-10 (!!!) Latviasta Darius Bertans. Ensinnämainittu lyhyt korinalusjyrä ja jälkimmäinen pitkä heittäjä. Lisäksi Portlandilla on jo G. Wallace ja Nic Batum ettei toista paria tarvita. Siksi teen sellaisen päätöksen, että..

With the 20th pick in the 2011 NBA draft, the Portland Trail Blazers select Darius Morris from Michigan.

Darius Morris on 20-vuotias PG jolta löytyy pituutta 6-4 ja massaa 190 lbs. Klassinen pointti joka valitsee aina ensin syötön ja sen jälkeen vasta oman ratkaisun. Käyttää pituuttaan hyväksi postissa ja pärjääkin siinä hommassa hyvin. Erinomainen syöttelijä joka näkee kenttää hyvin. Muistuttaa siis ainakin noilta osin Andre Milleriä jolta saisi varmasti paljon hyviä neuvoja tulevaisuutta varten. Klassisuudesta muistuttavat hänen heikkoutensakin, huono heittäjä ja pituutensa vuoksi myös hieman hidas. Lisäksi jalatkaan eivät nouse kovin paljoa lattiasta. Viime kauden tilastot Sophomorena 34.8min 15pts 4reb 6.7ast 1stl 49% FG ja se heikko kohta eli 3pt % 25... Uskoisin hänen sopivan Blazereihin voisi alkaa Andre Milleriksi Andre Millerin paikalle.

PF:t eivät lopulta siis osoittautuneet tarpeeksi laadukkaiksi, että olisin tuhlannut tämän pickin heihin. Laadukasta tulevaisuuden aloittavaa point guardia tuo huusikin joten olen tyytyväinen valintaani.
 

WoB

Viestejä
98
Vs: KP.com mock draft peli

Menitte sitten varaamaan kaikki kaavailemani vaihtoehdot... :eek:

Toki Kalliovuorilla tämän kesän draftia tärkeämpää on hajoavan joukkueen mahdollisimman täydellinen kasassa pitäminen, tärkeysjärjestyksessä Nene, Afflalo, Felton, Chandler, Smith, Martin...

Viimeiset kolme kautta olen katsonut joka helvetin Hippujen pelin enkä voisi (nyt) olla paljon tyytyväisempi Melon lähtemisestä. Tällä hetkellä tunteet ovat hieman pelonsekaiset tulevaisuutta ajatellen, kuka jää kuka lähtee?!?

Nene on saatava pysymään Denverissä, muuten etukentän hyökkäystehot häviävät olemattomiin. K-Mart on mennyt jo niin usein paskaksi, että miehestä ei varmaan enää koskaan kunnon kalua tule. Puolustuspäässä kova luu, mutta toisessa päässä kädetön. Toivottavasti Birdie olisi ensi kaudella fyysisesti täydessä iskussa, sillä hän omalla energisyydellään siivittää joukkuetta parempiin tuloksiin. Mozgov tuli kylkiäisenä, mutta miehen otteiden seuraaminen on kuin venäläistä rulettia pelaisi eli jännittää niin pre¤%&#"sti kuinka seuraavaksi käy. Ja onhan meillä vielä Big-Al tai kuten suomessa kirjoitetaan Pig-Al. Mies käy illasta toiseen sohimassa kolstereita ilmaan, joskus menee joskus ei, viimeksi ei... MEly on symppis ja Kostalla on iso nenä.

Gallo esitti pirteitä otteita, mutta matkaa on vielä NBA:n eliitin joukkoon. Haluaisin uskoa, että äijästä tullaan saamaan enemmän irti. Homman voisi aloittaa vaikka pysymällä ehjänä. Jos Chandler saadaan pysymään Denverissä, jos ja jos... Forbesin pojasta tykkäsin kovasti, aina kentälle päästessään sai jotain positiivista aikaan.

Afflalon olisin halunnut alkuun potkaista heti rinnettä alaspäin. Olin niin tykästynyt Dahntay Jonesin aggreen. Mieli on sittemmin muuttunut, Arron olisi ehdottomasti pidettävä. J.R Swish on parhaimmillaan täysin, aivan täysin pysäyttämätön, mutta huonoimmillaan sitten vähän niin kuin taannoinen Miamin reissu. Haluaisin kuitenkin miehen pitää. Lakimiehen poika on ehdoton suosikkini, varsinkin kun heitti kymmenen kollia soudussa osaamatta heittää. "Backup pointti" Felton olisi saatava pidettyä joukkueessa, itse laittaisiin aloittamaan.

BeBé oli ykköstoiveeni draftissa, potentiaalia ainakin on. Tämä pick olisi voinut myös "varmistaa" Nenen jäämistä Pepsikeskuksen parketeille. Jos tarvittavat FA:t jäävät G/F-osasto pitäisi ja onkin kunnossa. K-Mart saa jo lähteä ja muutenkin korin alla on heikompaa, joten varaamme "miestä" isoon päähän.

With the 22nd pick in the 2011 NBA draft, the Denver Nuggets select Tristan Thompson from Texas.

Olisi nii-in mukava pelata kokonainen kausi nyt paperilla olevalla joukkueella. Tämän kauden pudotuspeleissä meidän osalta näytti siltä, että joukkueesta pitää kuitenkin löytyä se yksinoikeutettu ratkaisija, kun sitä tarvitaan. Kuvittelin tai kuvittelen vieläkin, että asia ei ole niin. Ensi kautta odotellessa...
 
Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

Kiitokset hyvästä Nuggets analyysista, ja onnittelut hyvästä pickistä (näillä numeroilla Thompsonia kantsiikin jo kokeilla), mutta ennen kaikkea propsit tästä:
WoB sanoi:
Viimeiset kolme kautta olen katsonut joka helvetin Hippujen pelin
Kunnioitettavaa omistautumista.
 
Viestejä
16 284
Vs: KP.com mock draft peli

Näyttää vahvasti siltä, että joku muu saa hoitaa Mavsin pickin, ellette jaksa odottaa torstaihin asti... Silloin hoidan mielelläni oman osuuteni (pelaajat haarukoitu jo 2-3 vaihtoehtoon).

EDIT: Eli varmasti passaa, että teen oman valintani torstakipäivänä? Tuskin tämä nyt niin superripeästi siihen mennessä muutenkaan edistyy.
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.com mock draft peli

Teen varaukseni huomenna. Oletin draftin kuluvan hieman hitaammin, joten en ole ehtinyt tutkimaan mahdollisia vaihtoehtoja ja nyt en sitä ala tekemään.
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.com mock draft peli

With the 23th pick in the 2011 NBA draft, the Houston Rockets select Josh Selby from Kansas.

Valitettavasti merkkaamani Darius Morris meni muutamaa kierrosta liian aikaisin, joten nyt on pakko varata se toinen jäljellä oleva potentiaalinen nimi takakentälle. Selby on siinä mielessä vaarallinen pelaaja, että hyvän potentiaalin lisäksi kaverilla on kykyjä tulla jälleen yhdeksi nutcaseksi NBA-kartalle. Lisäksi puolustuksen ajoittainen nukahtelu ja ylipelaaminen voi olla ongelmana. Näen kuitenkin että kaikesta huolimatta Selbyllä on mahdollisuudet nousta erinomaiseksi pointiksi NBA:n, jos pää vain kestää. Tässä vaiheessa kuitenkin pitää ottaa jo hieman riskejä.
 
Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

Achilles sanoi:
With the 23th pick in the 2011 NBA draft, the Houston Rockets select Josh Selby from Kansas.

Valitettavasti merkkaamani Darius Morris meni muutamaa kierrosta liian aikaisin, joten nyt on pakko varata se toinen jäljellä oleva potentiaalinen nimi takakentälle. Selby on siinä mielessä vaarallinen pelaaja, että hyvän potentiaalin lisäksi kaverilla on kykyjä tulla jälleen yhdeksi nutcaseksi NBA-kartalle. Lisäksi puolustuksen ajoittainen nukahtelu ja ylipelaaminen voi olla ongelmana. Näen kuitenkin että kaikesta huolimatta Selbyllä on mahdollisuudet nousta erinomaiseksi pointiksi NBA:n, jos pää vain kestää. Tässä vaiheessa kuitenkin pitää ottaa jo hieman riskejä.

Hyvä valinta! Ja todellakin hyvä samalla huomioida että Selby on hieman riski-picki. Potentiaaliseksi nutcaseksi nimittelyä tosin en ymmärrä. Kilpailuviertti jannulla on kova, ja haastetta voi olla siinä että pienemmässäkin roolissa saa kaverista tehoja irti (Kansasissa Selby oli välillä hukassa mielestäni juuri sen takia kun ei ollut tottunut olemaan muu kuin hyökkäyksen 1-vaihtoehto - toisaalta kesken kauden mukaan tulo ei ole kenellekään freshmanille helppoa), mutta ei ainakaan minun käsittääkseni Selby mikään sekopää ole.

Päivitetty lista...
1 CLEVELAND (King James): Derrick Williams
2 MINNESOTA (Scoop J): Kyrie Irving
3 UTAH (kaksoisvee): Kemba Walker
4 CLEVELAND (King James): Brandon Knight
5 TORONTO (Sasha Vujacic): Enes Kanter
6 WASHINGTON (Seisova paikka): Kawhi Leonard
7 SACRAMENTO (Tipper): Jan Vesely
8 DETROIT (iskender): Bismack Biyombo
9 CHARLOTTE (Jukkka de la Hoya): Donatas Motiejunas
10 MILWAUKEE (dwayne): Marcus Morris
11 GOLDEN STATE (green light): Jonas Valanciunas
12 UTAH (kaksoisvee): Jimmer Fredette
13 PHOENIX (insur): Alec Burks
14 HOUSTON (Achilles): Jordan Hamilton
15 INDIANA (Coachi): Klay Thompson
16 PHILADELPHIA (the game): Markieff Morris
17 NEW YORK (hillomunkki): Tobias Harris
18 WASHINGTON (Seisova paikka): Nikola Vucevic
19 CHARLOTTE (Jukkka de la Hoya): Chris Singleton
20 MINNESOTA (Scoop J): Lucas Nogueira
21 PORTLAND (asiakeskustelija): Darius Morris
22 DENVER (WoB): Tristan Thompson
23 HOUSTON (Achilles): Josh Selby
24 OKLAHOMA CITY (gheorge)
25 BOSTON (ruoska)
26 DALLAS (hamahakkimies)
27 NEW JERSEY (magic man)
28 CHICAGO (dreier)
29 SAN ANTONIO (Karismaattinen Donner)
30 CHICAGO (dreier)
 
Viestejä
3 106
Vs: KP.com mock draft peli

Vuoroni tuli pyytämättä ja yllättäen kuin Manulle lepakkoillallinen, mutta valmiina ollaan.

OKC:n menestystä, rosteria ja vuoronumerolappua katsellessa lienee syytä ensiksi todeta, että jos se ei ole paskana, älä suotta yritä korjata. Tavoitteena on varata pelaaja, joka auttaisi tätä runkoa pärjäämään paremmin ensi vuonna. Puutteiden täydennys, ei välttämättä Paras-Mahdollinen Pelaaja on silmissäin.

Westbrookin rooli lienee playoffien päätyttyä se, mitä Oklahomassa eniten pohditaan, mutta siihenpä ei voi yksi köyhä mock draftaaja vaikuttaa, varsinkaan numerolla 24.

Keskeiset ja nuoret pelaajat pelipaikoittain:

C: Perkins, Aldrich ja Mullins
PF: Ibaka ja Collison
SF: Durant ja Robert Vaden (ken hän on?)
SG: Sefalosha, Harden ja Cook
PG: Westbrook ja Maynor

Rosterissa on myös Nazr Mohammed ja Nate Robinson, mutta nämä sällit eivät peliajan perusteella ole jatkossa kovin oleellisia.

Perkins on aloittava sentteri, Aldrichista toivotaan kenties tuuraajaa ja Mullins on projekti, joten sentteriä en varaisi. Myös takakentän nelikko Westbrook-Harden-Sefalosha-Maynor vaikuttaa niin kovalta, että siihen tuskin löytyy kovin sopivaa sälliä. Täydentävät hyvin toisiaan.

Sen sijaan Durantin jälkeen laituri-osastolta löytyy heikonlaisesti taitoa ja korintekovoimaa. Ibaka on kehittynyt pallon kuppiin laittamisessa, mutta ei ole velho. Collison on rouhija.

Olen yrittänyt käydä läpi jäljellä olevia PF-SF-osaston pelureita, josko sieltä löytyisi vaikka Paul Millsap, Corliss Williamson tai Tyler Hansborough eli kunnolla korin alla louhiva jäärä, joka työntelisi heikompia syrjään ja nostelisi helppoja kuppeja. Ei tahdo löytyä. Faried ei kelpaa, koska hän on tunnettu lähinnä levypallomiehenä. Jeremy Tyleria en todellakaan ottaisi pelleilemään menestyvään joukkueeseen.

Hieman fiinimpää kaveria sen sijaan on tarjolla: Honeycutt (tikku-ukko), Bertans (liian latvialainen, liian puhdas heittäjä) ja Justin Harper (muistuttaa liikaa Brian Cookia).

Valitsemani kaveri on ns. voittajatyyppi (vrt. Mario Chalmers, Nazr Mohammed, Mateen Cleaves...huoh), monipuolinen tweener, joka on valmis pelaamaan heti. Hänen pitäisi tuoda paljon lisää vaihtoehtoja peluutukseen ja hyökkäyskirjaan voi raapustaa muutaman uuden sivun hänen tulonsa myötä. Ei tuo haluamaani korinaluspussittajaa, mutta on verrattain vaarallinen lähes joka puolella kenttää. Syöttää hyvin, lukee peliä. Kysymysmerkkeinä urheilullisuus ja puolustuspää. Ans' kattoo, rooli olisi kuitenkin penkkiviisikon kakkosaivot ja kakkosskoraaja, johon hän sopii hyvin. Ja uskon, että pystyy muovaamaan pelityyliään niin, että auttaa joukkuetta. Kai. Jos ei pysty, niin ei ainakaan uhkaile ketään aseella pukukopissa.

With the 24th pick in the 2011 NBA draft, the OKC Thunder select Kyle Singler from Duke.
 
Viestejä
762
Vs: KP.com mock draft peli

Loistava valinta. Singler on monipuolisuudessaan oiva valinta tulevaksi kuudenneksi mieheksi, ja on jo nyt täysin valmis pelaaja. Lisäksi Singler on voittaja, kuten jo sanoit. Singlerin kanssa ei myöskään tarvitse odotella, mies on yksi draftin parhaista pelaajista tällä hetkellä, tosin upside-potentiaali on myös matalampi kuin monella muulla.
 
Viestejä
16 284
Vs: KP.com mock draft peli

No niin, ruoska... Alappas valita. Horioppia! Pitäis yrittää täräyttää Mavsien picki ilmoille ennen Hämiksen paluuta. :)

EDIT: Itse asiassa Hämis onkin jo palannut. Taidan hoitaa homman kotiin texasilaisten osalta, kun olen hiukkasen vaihtoehtoihin jo perehtynyt.
 
Viestejä
117
Vs: KP.com mock draft peli

anteeksi oli muita menoja niin en voinut niin nopeasti tulla varaamaan. mutta sitten asiaan. Boston meni treidaamaan perkinsin jeff greeniin viime kaudella joka tarkoitti että ainoa jota sentteriksi pystyi edes sanomaan oli shaq ja o'nealihin sitten lopetti uransa eli jonkilainen iso kaveri sinne pitäisi saada vaikka ihan paska olisikin.
with 25th pick Boston Celtics select Jeremy Tyler
Ei ihan sitä mitä Celtics tarvitsee, mutta on mielestäni paras sisä pelaaja jäljellä. Tylerilla on fyysiset ominaisuudet hallinnassa ja on vielä kokoakin ja vielä kaupan päälle ihan ok hypäri, mutta tyytyy siihen liian usein.puolustus mitä olen pikkaisen nähnyt on kura eli ei todellakaan samanlainen pelaaja kuin perkins. suht riski valinta, mutta mielestäni paras tähän Aingen kaivamaan kuoppaan.
 
Viestejä
16 284
Vs: KP.com mock draft peli

Okei, here.... we.... go! Mietin pitkään, millä pelipaikoilla Dallas tarvitsee uutta verta. Oletan, että sentteripari Chandler-Haywood pysyy myös tulevina kausina Texasissa. Dirk varmasti pysyy vielä 2-3 kautta nykyisellä tasollaan )joten vielä ei ole superkiirettä hankkia manttelinperijää), kun ei ole mitenkään loukkaantumisherkkäkään tapaus. Oletan myös, että Dallas resignaa Caron Butlerin. Näin ollen sg-osasto koostuu tulevaisuudessa Terrystä, Beauboista ja Butlerista ja sf-osasto Butlerista Marionista. Pitkään ajattelin Mavsien rosterissa on Brandon Bassin mentävä aukko ja, että Dallas tarvitsee Dirkin taakse pf:n à la Justin Harper tai Trey Thompkins. Marionilla on kuitenkin muutama vuosi sopimusta jäljellä ja hän on pysty puolustamaan useina NBA:n pf:iä ja on muutenkin pyrkinyt tekemään koreja lähietäisyyksiltä yhä enemmän.

Pelipaikat 2-5 ovat toistaiseksi vielä yllättävän hyvissä kantimissa. Ykköspaikalla sitten uskon olevan ongelmia. Kidd tuskin pelaa kahta kautta pitempään ja voi tosiaan jopa lopettaa tähän kesään, jos lockout tulee niin kuin pelätään. Bareata en pidä avaustason pointtina vaan energisenä vaihtomiehenä tuomassa "alimittaista säpinää" pg/sg-paikoille. Beauboisin menestymiseen ykköspaikalle en usko. Ja jotenkin alkaa luotto koko fransmanniin mennä.

Näin ollen Mavericks tarvitsee tulevaisuuden pointin, Kiddin manttelinperijän, jolle Jason on vielä toimia 1-2 kautta mentorina. Haussa on siis isokokoinen pass first-pointti (,joka pystyy mys skoraamaan), jolla on potentiaalia olla tulevaisuudessa allstars-tasoa. Nolan Smithiä ajattelin ensin, mutta on mielestäni enemmän comboguard, vaikka kuitenkin suhteellsien kypsä sellainen taalaliigaan jo nyt. Yhden sellaisen pelaajan kuitenkin löysin, jota etsin...

With the 26th pick in the 2011 NBA draft, the Dallas Mavericks select Reggie Jackson from Boston College.


Uskon, että J-Kidd mentorina Jacksonista voi tulla tulevaisuuden true (starting) pg Cubanin jengiin.
 
Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

Kaksi edellistä pickiä molemmat minun makuuni. Molemmat hieman riskejä valintoja joihinkin muihin mahdollisuuksiin verrattuna, mutta kierroksen loppuvaiheilla rohkea rokan syö.

Ilman NBA:n ikärajasääntöä Tyler ei olisi varmaankaan lopettanut high schoolia ja lähtenyt maailmalle, vaan ollut viime kesän draftin 1-picki (siis ilman ikärajaahan Wall olisi ollut 2009 draftissa). Saman kaverin nappaaminen #26:lla on hieno suoritus katsoi asiaa miten tahansa. Ei se potentiaali ole pudonnut matkan varrelle Israeliin tai Japaniin, ja Tyler on edelleen vasta 19-vuotias (tai itse asiassa huomenna 20). Jackson taas on NBA-pelaajan näköinen takamies (6'3/200 ja 7-jalan wingspan ja hirveä atleetti) joka todellakin osaa skorata, eikä hänellä ole varmasti NBA:ssakaan ongelmia ajaa miehestään ohi ja korille.

Tässä päivitetty draft board:

1 CLEVELAND (King James): Derrick Williams
2 MINNESOTA (Scoop J): Kyrie Irving
3 UTAH (kaksoisvee): Kemba Walker
4 CLEVELAND (King James): Brandon Knight
5 TORONTO (Sasha Vujacic): Enes Kanter
6 WASHINGTON (Seisova paikka): Kawhi Leonard
7 SACRAMENTO (Tipper): Jan Vesely
8 DETROIT (iskender): Bismack Biyombo
9 CHARLOTTE (Jukkka de la Hoya): Donatas Motiejunas
10 MILWAUKEE (dwayne): Marcus Morris
11 GOLDEN STATE (green light): Jonas Valanciunas
12 UTAH (kaksoisvee): Jimmer Fredette
13 PHOENIX (insur): Alec Burks
14 HOUSTON (Achilles): Jordan Hamilton
15 INDIANA (Coachi): Klay Thompson
16 PHILADELPHIA (the game): Markieff Morris
17 NEW YORK (hillomunkki): Tobias Harris
18 WASHINGTON (Seisova paikka): Nikola Vucevic
19 CHARLOTTE (Jukkka de la Hoya): Chris Singleton
20 MINNESOTA (Scoop J): Lucas Nogueira
21 PORTLAND (asiakeskustelija): Darius Morris
22 DENVER (WoB): Tristan Thompson
23 HOUSTON (Achilles): Josh Selby
24 OKLAHOMA CITY (gheorge): Kyle Singler
25 BOSTON (ruoska): Jerome Tyler
26 DALLAS (JoKaFan): Reggie Jackson
27 NEW JERSEY (magic man)
28 CHICAGO (dreier)
29 SAN ANTONIO (Karismaattinen Donner)
30 CHICAGO (dreier)
 
Viestejä
308
Vs: KP.com mock draft peli

All righty, Netsien suurin puute vaikuttaa olevan 3. paikalla, jossa aloittajana on pettyvän kauden juuri pelanut Travis Outlaw, joten New Jersey kaipaisi uudistusta sillä paikalla. Joten;
With the 27th pick in the 2011 NBA draft, The New Jersey Nets select Jereme Richmond from Illinois.
New Jersey varaa nuoren mega-atleettisen Richmondin kolmospaikalle. Hän on vielä hyvin raaka skill-wise, mutta peleissä joita katsoin hänen pelaavan Illinoisissa rakastuin hänen loistavaan yritykseen puolustuspäässä, sekä hyökkäyspäässä ilman palloa, jota en ole nähnyt niin nuorelta ja atleettiselta pelaajalta varmaan ikinä.
Nets ei saa tällä varauspaikalla aloittavaa kolmospaikan pelaajaa millään ilmeellä, joten ajattelin että nuori pelaaja huikealla potentiaalilla sopisi hyvin joukkueen uuteen imagoon (uusi omistaja).
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös