Koripallo.com

KTP 2021-2022

Viestejä
40
Kyllähän Mäkelän on pakko tiedostaa et vihkoon on mennyt hankinnat, mutta jos kivet on kupissa, niin ne on ja tää on parasta mitä saadaan näillä rahoilla. Ehkä fiksumpi mennä näillä ja luottaa että Korihait on selkeästi huonompi tällä kaudella.

Harmi toisaalta, Remua ei varmaankaan tämän kauden jälkeen täällä näy. Eli siinä mielessä menee tälläisessä toiminnassa hukkaan, mut saapihan tuo sentään pelata, niin paljon kun haluaa.

Ja nyt pitää huomioida että sieltä puuttuu Wood ja Ahonen

Ja perinteiseen tapaan Nenonen härvää, hakee tuomareilta silmäpeliä ja kalastamalla kalastaa. Tällä kaudella useasti olisi kerran varoitettu ja sitten teku, vastaavasti näissä tilanteissa nenonen saa plussaa tilastoon. Vielä puuttuisi "uimahypyn sm" rannikko kaatumasta niinkuin muut. Ainoana erona että muut saa varoituksen, Teemu sai kalastettua vastustajalle ilmiselvästä hyppäämisestä virheen ja ehkä jopa EU- sellaisen ja tekun päälle...
 
Viestejä
321
Näitä edeltäviä kommetteja kun luki, niin oletin KTP:n hävinneen... Ilmeisesti nyt ollaan siinä ”väärin voitettu” vaiheessa fani-keskustelussa...vai olivatko ennen peliä kirjoitettu, siinä tapauksessa varsin kannustavia #sarkasmia
 
Viestejä
99
Olipas jännittävä ottelu, onneksemme KTP:n puolustus toimi sen verran hyvin, että vilpaslaiset eivät juuri päässeet nakkelemaan kolmosia pussiin. Williams pelasi jälleen kelpo ottelun ja toisin kuin joku täällä sanoi, hän nimenomaan pystyi luomaan etuja, mistä kertoo verrattain korkea syöttömääräkin. Lisäksi tuki ja turva pallonkäsittelyssä. Ramu oli Remu, ja muut pelasivat riittävän hyvin.

Eräs seikka, joka erottaa Remun muista kotimaisista pelureista on viimeistelyn varmuus. Hän on vielä sellainen poikkeusyksilö, että varmuus on erinomaista luokkaa läheltä ja kaukaa. Myös Vili Nymanin viimeistelyvarmuus korin lähtistöllä on ilahduttanut minua.

Vilpasta vastaan käydyssä taistossa ei sen sijaan ilahduttanut tuomarityöskentely. Eräs kolmikon jäsen taisi viheltää ensimmäisen kerran Vilppaalle virheen viimeisellä neljänneksellä. Aika paljon ehti siinä mennä sivu silmien, tai ainakin sivu pillin. No, onneksi tuloksena oli kuitenkin voitto.
 
Viestejä
1 041
Juu ottihan tänäänkin 5 kpl, VAIHTOON

Joukkueessa on paljon hyviä levypallopeleejia. Raitanen, King, Whitfield. Whitfield pelasi tänään hyvin. Ei Whitfieldin tarvitse yksin levyjä dominoida.

Sen perusteella mitä tähän asti on nähty, laittaisin vaihtoon Urald Kingin ja Roydell Brownin. Kyllä tämä hyväksi kääntyy
 
Viestejä
453
Aloitetaan positiivisesti eli hyvä voitto ja tärkeät pisteet, tasaisessa sarjassa. Whitfield, Williams ja Raitanen onnistuivat ihan hyvin, Kuukkanen ja Lehtoranta lopussa hyvät ratkaisut. Mutta tulee väkisinkin mieleen kuinka hyvin pärjättäisiinkään jos meillä olisi noiden kahden jenkin tilalta, vaikkapa ajava laituri ja liikkuva sentteri, mehän voisimme kilpailla vaikka mistä. Nyt meitä vastaan on kohtuu helppo puolustaa kun näillä kahdella herralla ei ole heittouhkaa, ei ajoja korille, eikä edes korin alta onnistu nostot ja niin meinasin unohtaa vielä nuo vaparit, tulee vähän ikävä Barrettia hänen hyvinä kausinaan. Noh ainahan täällä saa toiveita esittää
Nyt perjantaina taas uutta matoa koukkuun ja pinnat kotiin
 
Viestejä
417
Joukkueessa on paljon hyviä levypallopeleejia. Raitanen, King, Whitfield. Whitfield pelasi tänään hyvin. Ei Whitfieldin tarvitse yksin levyjä dominoida.

Sen perusteella mitä tähän asti on nähty, laittaisin vaihtoon Urald Kingin ja Roydell Brownin. Kyllä tämä hyväksi kääntyy

Erittäin samaa mieltä. Itsellä oli eiliseen asti kysymysmerkkeinä kaikki 4 jenkkiä, mutta Williamsin syöttömäärä ja pari tärkeää kuppia antaa minun silmissäni hänelle jatkoluvan. Eihän hän mikään Curry ole, mutta kelvannee näillä resursseilla ja näissä olosuhteissa. Whitfield puolestaan oli jenkeistä ainoa, joka selvästi eilen yritti haastaa omaa miestään hyökkäyspäässä, siinä jopa ihan kelvollisesti onnistuen. Tähän lisäksi kaikki se "näkymätön" työ, ja ylipäätään työmoraali kentällä, niin jatkolupa heltiää itseltäni myös hänelle.

Brownilla olisi fyysiset ominaisuudet paljon parempaan tulokseen, mutta ikuisesti en minäkään tuon mahdollisen potentiaalin konkretisoitumista hyvään tilastosarakkeeseen jaksa odotella. Hakee toki hyvällä asenteella levyjä ja omaa kivan blokkiuhan, mutta hyökkäyspäässä täysin aseeton. Eilen kulki peli parhaiten, kun Brown oli vaihdossa.. Tilalle joku samaa kokoluokkaa oleva heittotaitoinen laituri?

King olisi mainio kotimainen vaihtopelaaja. Ihan ok heitto, hyvä fysiikka, hyvä puolustaja. Ei kuitenkaan täytä sitä roolia, mitä jenkin kuuluisi täyttää, joten ehdottomasti tilalle enemmän pisteitä tehtaileva 4-5 paikan pelaaja Whitfieldin kaveriksi.

Kovasti puhutaan rekryongelmista jenkkien kanssa, mutta kyllähän noita vapaita pelaajia näyttäisi agenttien listoilla olevan ihan kiitettävät määrät. En näe suurta riskiä Kingin ja Brownin vaihtamisessa, etenkään jos tilalle otetaan samojen pelipaikkojen vahvistukset, eikä konseptia tällöin tarvitse muuttaa. Toki pinkkaahan tämäkin vaatii, ja mikäli sitä ei löydy, niin näillä on mentävä. Perjantaina tuleekin sitten vastaan Kobrien, ainakin tilastollisesti, kovat jenkit, joten saa nähdä syntyykö silloin isät vastaan pojat -asetelma, ja samalla lyödään viimeinen leima joidenkin lentolippuun?
 
Viestejä
1 041
Kankean alun jälkeen oli kaunista peliä. Raitanen on totutun kova, mutta nyt myös Nyman haastanut korille. Juuri sellaista on kaivattu. Williams luonut hyviä paikkoja ja Whitfieldin hustle on korvaamatonta.

Brownin pistäisin vaihtoon, muille muutoksille ei mielestäni tarvetta.
 
Viestejä
1 168
Onpa ollut omituinen ottelu tämä KTP - Kobrat. Tässä ekalla parikymppisellä on taas oma ymmärrys joukkuepelaamisesta koetuksella. Paljon voi muuttua pelaamisessa pienessä ajassa, molemmilla joukkueilla.

On tää ainakin viihdyttävää.
 
Viestejä
134
Pitikö joukkueen ykköspointin jättää ratkaiseva aikalisä väliin??
Käsittämätön suoritus seuran organisaatiolta sekä vieressä istuneilta Ingan joukkuetovereilta.

Ei kyllä saisi Ingalla mennä niin tunteisiin, että lapsi jää "yksin" katsomoon. En usko että järkkärit ovat pakottaneet jättämään lapsen yksikseen. Mikkolasta en sano muuta kuin, että tällä kertaa kannatusvihellys oli paikallaan, turha sitä on kieltää. Kaksi pistettä on kaksi pistettä
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös