Koripallo.com

Lapuan Kobrat 2022-2023

Viestejä
517
Mitäs on tapahtunut? Ei ole oikein ehtinyt seuraamaan kärkiottelua, kun katsoin koripalloa unkarista.
 
Viestejä
4
Tämä on taas näitä sisällöttömiä huuteluita. Siellä on hyvinkin pätevä ja tuomitsemistekniikaltaan taitava trio nimettynä. Lisäksi lajin parissa kenties jo pidempään olleiden on hyvä muistaa, että viimeisen 5-20 vuoden aikana Korisliigalle keskeiset pelinjohtajat kuten Saros, Mäntylä, Selkee, Sarekoski, Ioannidis ja Mikkola eivät luonnollisesti voi toimia roolissaan ikuisesti, ja tilaa on tehtävä nuoremmille, omanlaisensa johtajuustyylin omaaville henkilöille, myös näissä kovemmissa otteluissa. Milloin he muuten kehittyisivät? Mielestäni tätä uutta, enemmän hajautettua (decentralized) johtajuustyyliä edustavat jo hienosti esim. Anttonen, Haaja sekä Kowalski.

Laajemmassa kuvassa tuomaritoiminnalle on lajissa kuin lajissa fanien, ja usein joukkueidenkin, keskuudessa aina ollut (kärjistetysti) ominaista se, että tuomareita ei muista kukaan, niin kauan kuin yhtäkään näkyvää erhettä ei tapahdu ja joukkuevirheet ovat tasan. Tuomareillahan on oman suorittamisensa vinkkelistä käytännössä pelkkää hävittävää. Tämä on toki sinänsä täysin luonnollista, sillä kukaan ei osta lippua katsellakseen pillipiipareita, mutta pelin tuoksinnassa tuppaa sitä seuraavilta unohtumaan, että päätöksiä tehdään hirveä määrä jatkuvalla syötöllä, ja siltikin pelin jälkeiset johtopäätökset vedetään 1-3 tuomitsemisen tai tuomitsematta jättämisen perusteella. Tältäkin foorumilta saa kaivamalla kaivaa kehuja tuomaristojen suuntaan, vaikka olen täysin varma, että niitä ehjiä suorituksia tulee huomattavasti enemmän kuin räikeitä epäonnistumisia. Haettaisko vähän enemmän positiivisen ja rakentavan kautta! :)
Loistava kirjoitus. Arvostan!
 
Viestejä
258
Melkoinen ohiheitto päivä molemmilla vai oliko se puolustuksen hyvyyttä ?

Ei me oo ruukattu kotona hävitä (vielä) sano yks Lapualaanen.

Sarjakärki kuitenkin hoidettu ja kaikki haluaa nyt sitten nylkeä käärmeen.
 
Viestejä
144
Selostajassa ei kyllä ollut tänään mitään vikaa. Ainut räkänokka taidat olla sinä, minkä jokainen voikin huomata nimimerkistäsi ja oletetusta syntymävuodesta. Tsempit ja jaksamiset sinne Kotkaan ja ennen kaikkea hyvää lukuvuoden jatkoa.
No huhhuh Korisukalla meni sitten oikein ihon alle, olitko jopa itse selostamassa ottelua? Ja nimimerkkiin liittyvä kommenttisi paljastaa sen kuinka fiksu näppisniilo siellä ruudun takana näpyttelee.... Tuskimpa hirveän montaa 15 vuotiasta kiinnostaa koripallofoorumeilla hilluminen. Itseasiassa nimimerkkini perustuu yhteen koripallolegendaan, tuskin olit itse edes syntynyt kun hän pomputteli palloa. Ja noh selostajan ammattitaidosta turha sinun Lapualaisten lasiesi läpi katsovan kaverin kanssa jutella, mutta aika paljon tuli pelaajien nimissä ja perus termeissä virheitä. Toivotan sinulle oikein hyvää jatkoa ja törmäillään foorumeilla! ;)
 
Viestejä
1 692
Nyt ei muuta kuin Kobrat vaihtamaan seuran nimen: JackPip.
Sen verran kova kaksikko ja tekee kaiken itse joukkueessa tällä hetkellä
 
Viestejä
587
Vielä vuosikymmen sitten kehä kolmosen sisäpuolella harmiteltiin pitkiä matkoja koripallon kehitysalueille. Ei ole enää kehitysaluetta. PP
 
Viestejä
97
 
Viestejä
4 104
Sen verran selostajalle terveisiä, että muiden otteluiden tilanteita ei yleensä kerrota lähetyksessä.

Muuten hyvää duunia. :)
 
Viestejä
189
Miksiköhän Korihailla vähemmän syöttöjä kuin keskiarvo on? Ihme kun pöytä saanut edes pisteet oikein.
Olisiko jollain tilastoja heittää otetaanko Lapuan urheilutalolla tilastollisesti vähemmän blokkeja kuin muissa halleissa? Oduron 2 blokkia missä?
Puuttuu Aallolta myös blokki. Tämä on Ammattilaisurheilua , nämä tilastot menee noitten jätkie ceeveeseen. Nyt jumalauta joku ryhtiliike tohon touhuun!!
 
Viestejä
1 189
Sen verran selostajalle terveisiä, että muiden otteluiden tilanteita ei yleensä kerrota lähetyksessä.

Muuten hyvää duunia. :)
No miksiköhän ei kerrottaisi …minusta hienoa palvelua
 
Viestejä
1 189
Onhan se suorastaan häpeällistä jos ette saa 26.11 la lapualta muutamaa bussillista porukkaa katsomaan Kauhajoelle peliä. Jos kaikki tähdet kohdillaan niin silloin pelataan historiallisesti sarjan kärkipaikasta …sitä ei laukauksilla olla koskaan koettu pohjalaisjoukkueiden kesken enkä usko että monesti tulevaisuudessakaan tapahtuu.

Nyt kaikki kynnelle kykenevät lapualaiset liikkeelle ja näytetään 26.11 ikh areenassa muulle Suomelle millainen meno on Pohjanmaalla kärkiottelussa. Mökki täyteen.
 
Viestejä
68
Jackson sai pitkästä päätyrajasyötöstä 3pisteen heittoyrityksen tilastoihin. Korihailta puuttuu yli 5blokkia tilastoista ja muutamat pisteetkin. Kaiken lisäksi joku potkas kamerankin kumoon jossain vaiheessa.
Miten on muuten säännöissä, jos heität sivurajalta suoraan korirautaan niin eikö se ole menetys ja kellon ei pitäisi käydä ollenkaan? Viitaten tuohon Jacksonin omasta päästä olevaan sivurajaan josta pallo osui suoraan korirenkaaseen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös