Koripallo.com

Penkkiurheilu Perjantai: Korihait - Vilpas 26.02.10

slm

Viestejä
57
Vs: Penkkiurheilu Perjantai: Korihait - Vilpas 26.02.10

choke james sanoi:
Naurettavaa toimintaa korihaiden järkkäriltä... Samalla pitäisi valittaa jokaiselle katsojalle että ei saa huudella pelaajille.:D

Jos nyt suoraan sanotaan ni olihan se teiltäkin väliltä aika naurettavaa toimintaa katsomossa. Ei pahalla, ei hyvällä, mutta ei se turhaan teille tulis valittaan.

Hyvä silti, että Salo oli jossain tänään meitä parempi... nimittäin kannatus oli kyllä kovaa, ja tosi ärsyttävää. Mikä ehkä on koko jutun pointti. Silti, lapset hyvät, kaikkea mitä ajattelee ei tarvitse huutaa katsomossa. :)

Katsomo oli kyllä tosi tyhjä. monet junnut&vanhemmat, jotka yleensä ovat katsomassa ovat todennäköisesti lähteneet lomailemaan ja luutavasti jäätymään vielä pohjoisempaan.

Tack och hyvä Suomi.
 
Viestejä
464
Vs: Penkkiurheilu Perjantai: Korihait - Vilpas 26.02.10

Tämä kuvateksti basket.fi sivuilla kertoo kaiken oleellisen: Arizona Reidin ja Korihaiden onnistui pitää Forssan Koripojat takanaan. Hyvin on ajantasalla uutisten kirjoittaja että ketkä pelasivat vastakkain :D :D Vitsi vitsi, inhimillinen erehdyshän tuo on... http://www.basket.fi/uutiset/etusivun_uutiset2/?x33156=2878397
 
Viestejä
260
Vs: Penkkiurheilu Perjantai: Korihait - Vilpas 26.02.10

Salon faniporukalle kaikki kunnia, kannustus oli erinomaista! Nuo rummut tuovat mukavasti tehoa tuohon kannustukseen ja muutamia yhteishuutoja/laulujakin oli näemmä harjoiteltu. Tuollaista sen kannustuksen mielestäni pitääkin olla, eikä siihen tarvita mitään "kendotorvia" ;D

Kuitenkin kommenttina tähän Korihaiden kannustuksen vaisuuteen voisi mielestäni asiaa kuvata hyvin sillä, että Korihaiden pleijaripelit eivät ole vielä alkaneet, kun taas Vilppaalla nämä kaikki loppupelit ovat jo ikäänkuin pleijareita.

Vaikka numerot pysyivät eilen pitkään tasaisina, niin silti tuntui, että lopputulos oli selvillä jo hyvissä ajoin ennen pelin loppua. Vilpas johti peliä viimeisen kerran lukemissa 35-37. Korihait sai pelattua ihan hyviä heittopaikkoja koko pelin ajan, mutta korin alta ei oikeen eilen uponnut. Taas loppua kohden tuli samoja ongelmia kuin aikaisemmin kaudella eli joku yrittää yksin ratkaista peliä (tällä kertaa se oli Gonner). Jos Korihait malttaisi tiukoissakin paikoissa pelata rauhassa niitä hyviä heittopaikkoja, eikä lähtisi lopussa sooloilemaan, niin monta niukkaa tappiota oltaisiin käännetty tälläkin kaudella voitoksi.

Kyllä tässä uskotaan tiukasti siihen, että pleijareissa ollaan ja ei tuo peli niin huonolta näytä. Kun jollain keinolla saataisiin sellaiset käsittämättömän heikot jaksot pois pelistä, niin kyllä tästä hyvä tulee.
 
Viestejä
18
Vs: Penkkiurheilu Perjantai: Korihait - Vilpas 26.02.10

Phenom sanoi:
McCarroll näyttäisi olevan vielä keskenkuntoinen, mutta nytkin näkee monta hyvää asiaa, joita hän tarjoaa Korihaille kunnossa ollessaan. Levypallo- ja blokkivoima nyt tunnetaan ennestään, mutta pick'n'roll -hyökkääminen näyttää jo nyt paljon paremmalta kun McCarrol tulee nupille tekemään screeniä. Esimerkiksi Heinonen tekee myös sen screenin ihan mallikkaasti, mutta hänelle ei ole läheskään niin helppo pelata palloa kuin McCarrolille, joka rullatessaan korille avaa monta vaihtoehtoa pointille. Joko voi itse ajaa korille ja avun tullessa vain vipata pallo kolmeen metriin, josta McCarroll napsii helpot korit. Sitten kun vastustaja tämän ottaa pois, jää väkisinkin joku vapaaksi kolkille, josta saataisiin näitä vastapalloon heitettyjä vapaita kolmosia. Niitä ei Korihaiden hyökkäyksessä liikaa esiinny. Tämä tietysti vaatii hyvää pointtipeliä, mutta luottavainen olen siihen - varsinkin, kun Jalonen on pelannut mainiosti viime aikoina.

selvästi keskenkuntoinen ja näytti nilkuttavan pahasti jo pelin alussa. näytti olevan pihalla kuviosta ja lehtonen kävi kädestä pitäen opastamassa.
 
Viestejä
464
Vs: Penkkiurheilu Perjantai: Korihait - Vilpas 26.02.10

Donopa sanoi:
Paljon ehtii näköjään sekunnissa tapahtua...

Salminen heittää kakkosen JA kolmosen sisään ja vielä Arizaona Reid heittää kolmosen toisessa päässä ohi. Kaikki tämä yhden sekunnin aikana ;D

Taitaa Ukissa olla uusi tilastojen pitäjä... Siit se lähtee varmaan, mahtaako tilanne kuitenkaan olla oikein?

Jussi Savolainen, tilastojen mukaan ei peliaikaa, mutta kummasti ainakin videolla näkyy kun savonen juoksee kentällä jo ensimmäisessä erässä ainakin pari minuuttia... Hauskinta on tässä se että kun Savonen oli kentällä tuli välissä aikalisä, jonka jälkeen kuuluttaja kuuluttaa että salo on tehnyt vaihdon, kentälle Jussi Savolainen (vaikka oli jo ollut kentällä ennen kuulutusta), mutta tähänkään ei saman penkin toisessa päässä reagoitu mitenkään... Laittakaa ne tilastomiehet koulutukseen ja sen jälkeen tilastoimaan jotain muuta sarjaa kuin korisliigaa...
 
Viestejä
4 452
Vs: Penkkiurheilu Perjantai: Korihait - Vilpas 26.02.10

Kuten Lahdessa ja Kotkassa, niin samoin myös Salossa, muutamat känniääliöt pilaavat koko porukan maineen! Aina on tappion turhauttamana hyvä vedota paskaan halliin ja haukkua kotijoukkueen yleisö. Ottelun jälkeiset "Uki on Suomen persereikä, se on varma" huudot aiheuttivat melkoista myötähäpeää, varsinkin kun Salolaisista suurin osa (30/50) oli n. 10-vuotiaita lapsia.

Potkia katsomon rakenteita, paukuttaa rumpuja, what's the difference?

Miksi muuten KPX, joka muuten ei itse tainnut lainkaan kannustaa vaan keskittyi kuvaamiseen, keskittyy täällä yleisön pilkkaamiseen eikä ottelu kiinnosta ollenkaan? Ukilaisten puolustukseksi vetoan sekä hiihtolomaan että siihen kun järjestetään fanimatka vieraspaikkakunnalle, niin sinne lähdetään pitämään hauskaa ja näyttämään kotijoukkueen faneille, tuohon kun lisätään ne 10-vuotiaat sekä iloliemen nauttijat, niin porukka kuin porukka saa hyvää meteliä ja meininkiä aikaiseksi. Muistutuksena esim. ne karsinnat, joissa Salo tippui divariin. Ukista tuli pari bussillista porukkaa Saloon pitämään mekkalaa kun kotikatsomo istui hiljaa.

Mitään teiltä en tietenkään ota pois, mahtava meininki ja hyvää kannustusta. Salolaisten tämän päivän esityksen ja Lahtelaisten clubin avulla se fanikulttuuri menee täällä pohjolassakin eteenpäin. Jatkakaa vaan samaan malliin ylilyönnit kotiin jättämällä!

Sitten pelistä:

Sehän meni juuri niin kuin avausvietissä uumoilinkin, Korihait näytti voittamisen kulttuuria sarjataulukossa alempana olevalle. Missään vaiheessa ei itselläni mennyt usko Korihaihin, vaan peli oli jatkuvasti Korihaiden käsissä muutamaa huonoa hetkeä lukuun ottamatta. Salo pyristeli yksilösuorituksilla mukana pelissä (kuten koko kauden?) ja kokoajan oli ilmassa milloin Salon vaikeat heitot eivät enää uppoa. 4. jakson puolivälissä Gonnerin katkaistessa Korihaiden kipsin, meni Salon heittopeli vuorostaan sekaisin, eikä vaikeat ratkaisut enää onnistuneet. Joukkuepelaamista hyökkäyksessä Salo ei esittänyt pätkääkään. Vaikeaa tulee Salolla olemaan, mutta eiköhän tiensä karsintaa selvitä eikä dirrestä varmaan mitään ihmeellisyyksiä vastaan ole tulossa?

Boa vähän yllätti. Hän on yllättävän nopeasti saanut itsensä kuntoon. Toki puolustuksessa säästeli aika ajoin ja Korihait, lähinnä Reid juoksi nopeita sekä nosteli korin alta yksin kun puolustaja oli vielä puolessa kentässä. Thorpe oli ihan sippi toisella puoliskolla, jäi vielä pahemmin puolustuksessa jalkoihin kuin Lalugba.

McCarroll, kuten täällä jo joku sanoikin pelaa hyvin pick & rollia takamiesten kanssa, avaa paljon tilaisuuksia ja kun meillä on kolme hyvin syöttävää takuria, niin on odotettavissa hyvää peliä kunhan Carroll pääsee paremmin joukkueeseen sisään. Voimaton kyllä on, ei Boaa tai Thorpea vastaan saanut korin alla järjestettyä itselleen tilaa. Jos ajautuu levyn väärälle puolelle, ei hän enää sieltä etupuolelle pakita.

Gonner on ollut hirmuiskussa viime aikoina, tänäänkin hyvää peliä, pallo polttelee vielä aikalailla kun liian innoissaan juoksee kenttää, mutta se on valovuoden parantunut syksystä.

Reidillä pallo pomppi vähän liikaakin raudoista ulos, pisti miestä itseäänkin hymyilyttämään kun vaparikin pomppi raudoissa, tosin sisään mennen.

Ahosta täytyy ihailla, hänen varmuuttaan pistää heittoja sisään. Ailahtevavuutta pelien välillä tosin taitaa paljon olla, mutta se hyväksyttäköön noin nuorelle kaverille. Käsittääkseni osaa myös kohtuullisesti pyörittää peliä ja jakaa palloa. Selvästikin kaveri osaa koreja tehdä, joten olisikin mielenkiintoista ja tarpeellista hänelle, että saisi pelata joukkueessa, jossa ei ole ensimmäinen tai toinen vaihtoehto hyökkäyksessä vaan pääsisi keskittymään pelintekoon.

Tapahtui tänään ehkäpä rajuin puhaltamatta jättäminen mitä hetkeen olen nähnyt. Ekan puoliskon lopussa Salolaisten hyökätessä Saaristoa oli ilmeisesti ohjeistettu rikkomaan ja hän torppasikin oikein kunnolla Burgessin vaihtopenkille. Kyllä siinä oli Ukilaisillakin ihmettelemistä, että mitä tuomarikolmikko oikein teki? Ilmeisesti jokainen odotti, että joku muu tilanteen viheltää, kun kukaan ei sitä tehnyt jäi se sitten kokonaan viheltämättä? Muuta selitystä en asialla keksi, sillä otsalohkollakin jopa hiihtoputkelta asti näki virheen ja, että Saaristo tarkoituksen mukaisesti otti rajun kontaktin. Tosin tuomareiden viheltämättömyyteen saattoi vaikuttaa myös Burgessin aikaisemmat sätkimiset, kerran tuomarit menivät Mäkelämäiseen sätkimiseen ja pitivätkin sen puhalluksen jälkeen pitkän palaverin, joten ehkä vaikutusta oli Burgessin itse itselleen aiheuttamalla ”virhesuojalla”?

Tilastot näyttävät olevan suoraan sieltä! Gonner 22 pistettä? Muistan katsoneeni tulostaulutalta Gonner 27 pistettä, Reidi 25, Mikko 10 ja Jussi 6. Muutenkin todella erikoiset tilastot rakennettu, no eiköhän ne korjaannu kun ottelu videolta uudestaan katsotaan? Taisi olla ensikertalaisia/tuuraajia pyödän takana?

Joo-o, ei kait siinä muuta, Hannon kaatoon keskiviikkona!
 
Viestejä
28
Vs: Penkkiurheilu Perjantai: Korihait - Vilpas 26.02.10

Tilastot ovat päin peetä. Sama tulee toistumaan koko loppukauden ajan tämän huikean idean ansiosta, että pidetään noin 1,5h kestänyt koulutus samana iltana kun miesten kakkosjoukkueella oli peli, eli kaikki eivät olleet edes loppuun asti koulutuksessa, ja pistetään sitten noin vain kylmiltään rotaatio a- ja b-junioreiden kesken pyörimään kuka vuorollaan menee pitämään tilastointia. Osalla ei siis mitään tietoa miten tämä tapahtuu ja kavereiden kesken kun ollaan koulutuksessa johon sinut ollaan pakotettu, niin mielenkiinto voi olla hieman ala-arvoinen..
 
Viestejä
464
Vs: Penkkiurheilu Perjantai: Korihait - Vilpas 26.02.10

Eiköhän tuo kuvaaminen ole kannustamista itsessään ja vaikea sitä on kuvatessa muutenkaan kannustaa, rupee tuo kamera heilumaan melkoisesti, jos samalla lyö kättä yhteen, huutaakaan ei voi, kun muuten se kuuluisi liiaksi videossa... Itse fanibussissa ei montaakaan n 10 vuotiasta muksua ollut, suurin osa noista nuoremmista oli about 16-17-v ikäisiä...

Itse ottelua on vaikea kommentoida, kun sitä ei varsinaisesti ole edes nähnyt, kokeileppa kerran kuvata ottelua ja kerro sen jälkeen että paljonko itseasiassa näit koko ottelusta... Näen ainoastaan sen mitä kameran näytöltä näkyy :(
 
Viestejä
5 339
Vs: Penkkiurheilu Perjantai: Korihait - Vilpas 26.02.10

Mutta kaikesta huolimatta ilman rumpuja ei teitä olis kuulut .Entä jos olis meilläkin rummut ollut katsomossa ja rumpalipoika paukuttaa .Jos ei ilman apuvälineitä saada ääntä katsomoon voi voi .
 
Viestejä
464
Vs: Penkkiurheilu Perjantai: Korihait - Vilpas 26.02.10

joku123 sanoi:
Tilastot ovat päin peetä. Sama tulee toistumaan koko loppukauden ajan tämän huikean idean ansiosta, että pidetään noin 1,5h kestänyt koulutus samana iltana kun miesten kakkosjoukkueella oli peli, eli kaikki eivät olleet edes loppuun asti koulutuksessa, ja pistetään sitten noin vain kylmiltään rotaatio a- ja b-junioreiden kesken pyörimään kuka vuorollaan menee pitämään tilastointia. Osalla ei siis mitään tietoa miten tämä tapahtuu ja kavereiden kesken kun ollaan koulutuksessa johon sinut ollaan pakotettu, niin mielenkiinto voi olla hieman ala-arvoinen..

Huonosti hoidettu sitten tuo homma seuran puolesta, jos näin on... Kannattaisi ehkä avautua asiasta myös seuran sisällä, jotta asiaan tulisi muutos. Näistä foorumikirjoitteluista ei tunnu muuta tapahtuvan kuin että joku vetää herneet nenään ;D
 
Viestejä
5 339
Vs: Penkkiurheilu Perjantai: Korihait - Vilpas 26.02.10

Ei sitä kuva mitä kuvasit sais kaikkien katsottavaksi .Ihan asijasta toiseen hyvä että jokin jaksaa kuvata.
 
Viestejä
221
Vs: Penkkiurheilu Perjantai: Korihait - Vilpas 26.02.10

Onko koripallosta tullut,vaiko menossa, vai onko se aina ollut herrasmieslaji? Missään muussa joukkuelajissa yleisö ei vissiin huutele vastustajan joukkueelle..? Nostan hattua Vilppaan FANEILLE jotka jaksavat kannustaa ja pitää meteliä katsomossa,se on hieno asia se. Aavistelen jo että tähän viestiin tullaan kommentoimaan,että onko hienoa jos yleisöstä huudellaan sellaista ja sellaista (niitä ei tarvi kirjoittaa,mitä siellä on huudeltu). Mutta ylipäätänsä mulle on tullut sellainen kuva,että jos vähäkin huudellaan vastustajan joukkueelle,heti nostetaan kissa pöydälle ja asiasta tehään hirvittävä numero,varsinkin jos vierasjoukkueelta lähtee fanibussi paikan päälle ja vierasfanit pitävät kovempaa meteliä mitä kotijoukkeen kannatajat. Oletteko ikinä muuten miettinyt/kuunnellut,mitä oman joukkueen kannattajat huutelevat vastustajalle,vai eikö muiden paikkakuntien fanit huutele vastustajalle ikinä mitään?..niistä harvemmin vain puhutaan mitään,jos koskaan.

wimi kirjoitti näin :Mutta kaikesta huolimatta ilman rumpuja ei teitä olis kuulut .Entä jos olis meilläkin rummut ollut katsomossa ja rumpalipoika paukuttaa .Jos ei ilman apuvälineitä saada ääntä katsomoon voi voi .

Eikö se ole hieno asia jos omaa joukkuetta kannustetaan rumpujen kera? Ja sen takia ne rummut otetaankin mukaan että varmasti kuullaan ja tunnelmaa riittää.Tämähän on juuri sitä fanikulttuuria ja oman joukkueen kannustamista,mitä joka saliin tarvitaan.Mutta tämä rummuttaminenkin on niin paljon uskaltamisesta/kehtaamisesta kiinni, väitän minä.

Suomessa,esim: koripallossa on aivan liikaa yleisössä sellaisia ihmisiä,jotka vain pelkästään analysoivat peliä ja pelin kulkua, ja kannustus jää vähän taka-alalle. Ja sitten vielä ihmetellään että miksi koripallo ei saa tarpeeksi näkyvyyttä. Uskallan väittää,että jos joka paikkakunnalla on kunnolla meteliä ja kannustusta,niin ennemmin tai myöhemmin laji kuin laji saa näkyvyyttä.

Timi sanoi kans tuossa että,muutamat känniääliöt pilaavat koko porukan maineen. Onko todellakin näin, vai onko tässäkin tapauksessa tehty aivan liian suuri numero kyseisestä asiasta?..mene ja tiedä.
Tämä ottelu pelattiin perjantaina,ja fanibussi lähti matkaan,ja odotettavissa varmaan oli että Salolaisten kannattajat lähtevät viettämään viikonloppua vieraspeliin Uuteenkaupunkiin, ja samalla otetaan muutama alkoholipitoinen juoma. Eihän siinä ole mitään väärää mun mielestä. Tämä on vain mun mielipide asiasta. Ja melkein joka lajissa yleisössä tulee pieniä ylilyöntejä, mutta niistä on turha tehdä liian suurta numeroa.

Ja vielä lopuksi: Kannustakaahan joka paikkakunnalla oikein kunnolla, oman joukkueen puolesta!! :)
 
Viestejä
4 452
Vs: Penkkiurheilu Perjantai: Korihait - Vilpas 26.02.10

MurMur sanoi:
Timi sanoi kans tuossa että,muutamat känniääliöt pilaavat koko porukan maineen. Onko todellakin näin, vai onko tässäkin tapauksessa tehty aivan liian suuri numero kyseisestä asiasta?..mene ja tiedä.
Tämä ottelu pelattiin perjantaina,ja fanibussi lähti matkaan,ja odotettavissa varmaan oli että Salolaisten kannattajat lähtevät viettämään viikonloppua vieraspeliin Uuteenkaupunkiin, ja samalla otetaan muutama alkoholipitoinen juoma. Eihän siinä ole mitään väärää mun mielestä. Tämä on vain mun mielipide asiasta. Ja melkein joka lajissa yleisössä tulee pieniä ylilyöntejä, mutta niistä on turha tehdä liian suurta numeroa.

On todellakin näin!

Tottakai kannustus kuuluu lajiin ja pelissä kuuluu elää mukana, mutta siihen ei todellakaan kuulu vatustajan kannattajien haukkuminen, uhkailu tai jopa käsiksi käyminen, vai kuuluuko? Tässä tapauksessa Salolaiset haukkuivat kaupungin ja sen asukkaat, viime keväänä Lahtelainen kävi uhkailemaan ja rinnuksiin kiinni. Perjantai pelin kyseessä ollessa asiaan kyllä kuuluu pienen huikan ottaminen, mutta kuten muutenkin sen pitää myös pysyä hallittuna. Mielestäni jos faniporukalla ollaan liikkeellä vastuu kuuluu ryhmäjohtajalle/matkanjärjestäjälle, hän siellä taisikin käydä omiaan ojentamassa järkkärin puhuttelun jälkeen?. Siksi sanoinkin aiemmassa viestissäni, että Jatkakaa vaan samaan malliin ylilyönnit kotiin jättämällä!. Ylilyöntejä tapahtuu, se on selvä, mutta ei niistä pidä hiljaakaan olla, muuten niistä voi tulla tapa ja hyväksyttävä käyttäytymismalli!
 
Viestejä
1 638
Vs: Penkkiurheilu Perjantai: Korihait - Vilpas 26.02.10


Herranjumala. Ensin kp.comissa joukolla itketään, että Suomessa ei ole tarpeeksi hyvää kannattuskulttuuria ja pitäisi ottaa vuoronperään mallia Kreikasta taikka Serbiasta. Sitten kun jotkut yrittävät hieman laittaa asennetta kannatukseen, niin sitten valitetaan että ylilyönnit pois. Vilppaan kannatusjoukoille peukkua peliä näkemättä. Ylilyönnit sallittava!!
 
Viestejä
464
Vs: Penkkiurheilu Perjantai: Korihait - Vilpas 26.02.10

Voi iso itku Timi, meitä SALOLAISIA tuskin kiinnostaa mitä Lahtelaiset tekee... Se on sanottava myöskin että ainakin joku uudenkaupungin kannattajista tykkäs meidän kannustamisesta niin paljon, että hyppäsi hetkeksi kannustamaan SALOA sinne meille varatulle alueelle, kättä yhteen omaa kaupunkiaan vastaan, että silleen...


I rest my case. Uutta matoa koukkuun ja lisää rumpujen pärinää ja kovempaa kannustusta...
 

M9

Viestejä
43
Vs: Penkkiurheilu Perjantai: Korihait - Vilpas 26.02.10

Timi sanoi:
On todellakin näin!

Tottakai kannustus kuuluu lajiin ja pelissä kuuluu elää mukana, mutta siihen ei todellakaan kuulu vatustajan kannattajien haukkuminen, uhkailu tai jopa käsiksi käyminen, vai kuuluuko? Tässä tapauksessa Salolaiset haukkuivat kaupungin ja sen asukkaat, viime keväänä Lahtelainen kävi uhkailemaan ja rinnuksiin kiinni. Perjantai pelin kyseessä ollessa asiaan kyllä kuuluu pienen huikan ottaminen, mutta kuten muutenkin sen pitää myös pysyä hallittuna. Mielestäni jos faniporukalla ollaan liikkeellä vastuu kuuluu ryhmäjohtajalle/matkanjärjestäjälle, hän siellä taisikin käydä omiaan ojentamassa järkkärin puhuttelun jälkeen?. Siksi sanoinkin aiemmassa viestissäni, että Jatkakaa vaan samaan malliin ylilyönnit kotiin jättämällä!. Ylilyöntejä tapahtuu, se on selvä, mutta ei niistä pidä hiljaakaan olla, muuten niistä voi tulla tapa ja hyväksyttävä käyttäytymismalli!

Järjestyksen valvojan puuttuminen oli aivan naurettavaa ja hän provosoitui täysin huudoista!! Järjestyksenvalvoja tuli sanomaan että kyllä täälläkin osataan, salolaisina kysyimme että mitä osaat? hän vastasi että hän ei vaan halua mitään kähinää! (mikä oli aivan naurettavaa) koska mitään kähinää ei ollut aiheutumassa, jos kannustammme omiamme ja samalla lämmitämme kotijoukkueen pelaajia...onko se kähinän aiheuttamista??? järkkäri sanoi että voitte mennä kotisaliinne huutamaan Jussia !! ( aivan naurettavaa) tässä kävi juuri niin kuin ei saisi käydä, joku täysin aivan asiaan kuulumaton provosoituu ja vetää herneen nenään!! salolaisina totesimme että me saamme kannustaa ja huutaa kentälle niin paljon kuin haluamme... silloin järjestyksenvalvoja uhkasi heittää ulos ! voi voi... ei tainnut kestää kasetti!! teillä on todella paljon opettelemista kannustamisesta!!
ja jos timi luulit että joku (matkanjohtaja) kävi ojentamassa kannattajia niin ei todellakaan, miksi? olisiko ollut aihetta??

en ota kantaa niihin huutoihin mitä matsin jälkeen on tapahtunu mutta sen kuulin että kuittailu oli ollut molemminpuolista! ni siksi en ymmärrä että tästäkin nousee kauhea meteli... mielestäni on aika normaalia että kuittaillaan pelin jälkeen se on sitä fanittamista ja täysillä mukana elämistä!!

ja uudessakaupungissa voitaisiin vielä opetella laskemaan, ottelussa oli paikan päällä vajaa 400 katsojaa ja ilmoitettiin yli 700 !! ;D käsittämätöntä toimintaa! mahtaakohan sinne jumppasaliin edes mahtua niin paljon jengiä... helvetin ahdasta ainakin olisi! ::)
 
Viestejä
4 452
Vs: Penkkiurheilu Perjantai: Korihait - Vilpas 26.02.10

KPX sanoi:
Voi iso itku Timi, meitä SALOLAISIA tuskin kiinnostaa mitä Lahtelaiset tekee... Se on sanottava myöskin että ainakin joku uudenkaupungin kannattajista tykkäs meidän kannustamisesta niin paljon, että hyppäsi hetkeksi kannustamaan SALOA sinne meille varatulle alueelle, kättä yhteen omaa kaupunkiaan vastaan, että silleen...


I rest my case. Uutta matoa koukkuun ja lisää rumpujen pärinää ja kovempaa kannustusta...

Miksi mä väittäisin, että sua/teitä kiinostaisi mitä Lahtelaiset tekevät Ukissa? Puhuin yleisellä tasolla mitkä asiat eivät mielestäni kuulu koripallokatsomoon/ottelutapahtumaan.

Jos et pysty parempaan vasta argumentointiin, niin I rest my case too!

Niin ja jatkakaa ihmeessä kiertämistä otteluissa, paukuttakaa rumpuja ja pitäkää hauskaa. Sehän on vaan pelkästään hienoa, eräänlaista pioneeri toimintaa Suomen koripallokulttuurissa. Koettakaa ymmärtää, että en minä siitä suutu, että tulette kannustamaan (jonka teitte hienosti) omaa joukkuettanne, vaan niistä ylilyönneistä. Eikä mua kiinnosta vaikka pelaajille huutelette ym. sehän kuuluu hommaan pelaajia yritetään häiritä ja provosoida huudoilla, itsekin sitä harrastan.

Peace.
 
Viestejä
4 452
Vs: Penkkiurheilu Perjantai: Korihait - Vilpas 26.02.10

M9 sanoi:
Järjestyksen valvojan puuttuminen oli aivan naurettavaa ja hän provosoitui täysin huudoista!! Järjestyksenvalvoja tuli sanomaan että kyllä täälläkin osataan, salolaisina kysyimme että mitä osaat? hän vastasi että hän ei vaan halua mitään kähinää! (mikä oli aivan naurettavaa) koska mitään kähinää ei ollut aiheutumassa, jos kannustammme omiamme ja samalla lämmitämme kotijoukkueen pelaajia...onko se kähinän aiheuttamista??? järkkäri sanoi että voitte mennä kotisaliinne huutamaan Jussia !! ( aivan naurettavaa) tässä kävi juuri niin kuin ei saisi käydä, joku täysin aivan asiaan kuulumaton provosoituu ja vetää herneen nenään!! salolaisina totesimme että me saamme kannustaa ja huutaa kentälle niin paljon kuin haluamme... silloin järjestyksenvalvoja uhkasi heittää ulos ! voi voi... ei tainnut kestää kasetti!! teillä on todella paljon opettelemista kannustamisesta!!
ja jos timi luulit että joku (matkanjohtaja) kävi ojentamassa kannattajia niin ei todellakaan, miksi? olisiko ollut aihetta??

Jos näin on, niin todellakin typerää järkkäriltä tulla teitä ojentamaan. En minä tiedä oliko aihetta, en kuullut mitä puhuitte järkkärin kanssa, mutta järkkärin poistuttua joku yläkatsomosta tuli eturiviläisten kanssa puhumaan, ehkä vain kyselemään mitä tapahtui?

ja uudessakaupungissa voitaisiin vielä opetella laskemaan, ottelussa oli paikan päällä vajaa 400 katsojaa ja ilmoitettiin yli 700 !! ;D käsittämätöntä toimintaa! mahtaakohan sinne jumppasaliin edes mahtua niin paljon jengiä... helvetin ahdasta ainakin olisi! ::)

Tämä on normaali käytäntö kaikkialla, kausikortit lasketaan mukaan (onhan ne ostettu jokaisen peliin), aivan varmasti myös upeassa Salohallissa! Varmaan näin toimitaan niin kauan kunnes oville tulee pyöröportit, joissa laskurit mukana.

Normaalia vähemmän oli kyllä porukkaa. Lomat, etukäteen ns. läpihuuto-ottelu sekä Korihaiden viime aikojen otteet( tapa jolla tappiot tulleet) vaikuttivat varmasti katsojamäärään, mutta tervetuloa uudestaan pleijareihin katsomaan (jos sinne päästään).
 
Viestejä
464
Vs: Penkkiurheilu Perjantai: Korihait - Vilpas 26.02.10

Tän viestiketjun lukeminen on parasta viihdettä ;D , tosin taidan nyt kuitenkin siirtyä katseleen illan lähetystä netistä, kun varmaan taas ilmaiseksi näkyy...
 

M9

Viestejä
43
Vs: Penkkiurheilu Perjantai: Korihait - Vilpas 26.02.10

Timi sanoi:
Jos näin on, niin todellakin typerää järkkäriltä tulla teitä ojentamaan. En minä tiedä oliko aihetta, en kuullut mitä puhuitte järkkärin kanssa, mutta järkkärin poistuttua joku yläkatsomosta tuli eturiviläisten kanssa puhumaan, ehkä vain kyselemään mitä tapahtui?

Hän tuli kysymään, että mitä tämä herneen nenään vetänyt järkkäri sanoi ja ihmetteli että miksi? ei hänen kuuluisi puuttua anien toimintaan niin kauan ku fanit pysyvät katsomon puolella ja kannustavat omiaan.

Tämä on normaali käytäntö kaikkialla, kausikortit lasketaan mukaan (onhan ne ostettu jokaisen peliin), aivan varmasti myös upeassa Salohallissa! Varmaan näin toimitaan niin kauan kunnes oville tulee pyöröportit, joissa laskurit mukana.

Näin tehdään tosiaan monella paikkakunnalla, mutta ei Salossa! Salossa lasketaan paikan päällä olevat katsojat ei kuinka monta lippua tai kausikorttia on myyty.. sehän on ihan eri asia! yleiömäärästähän puhutaan vai mitä Timi? tule Timi keskiviikkona saloon Honka matsia katsomaan ja toteamaan että meidän ei tarvitse kusettaa 700-800 katsojan lukumäärää !

Normaalia vähemmän oli kyllä porukkaa. Lomat, etukäteen ns. läpihuuto-ottelu sekä Korihaiden viime aikojen otteet( tapa jolla tappiot tulleet) vaikuttivat varmasti katsojamäärään, mutta tervetuloa uudestaan pleijareihin katsomaan (jos sinne päästään).
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös