Koripallo.com

Puolivälierät: Kataja − KTP

#81
Aivan järkyttävä sulaminen Katajalta. Vituttaa kun tuli lähdettyä Kotkaan asti katsomaan tuota sulamista. Seppälä oli hyvä ja Simpson upotti kivasti kolmosia. Muuten ei hirveästi voi ketään kehua. Kyllä 95 pinnaa pitäisi riittää voittoon. Kotkan jenkit vei Katajan jenkkejä
Oliko teidän rummut täytetty kivillä? Näytti vain niin kovin raskaalta kun parkkipaikalla niitä autolle päin raahasitte.
 
#83
Kotkan valmentaja on ammattimies, Katajalla harjoittelija(t).

Ei osata tehdä oikeita taktisia muutoksia kun tilanteet muuttuvat/kiristyvät.
Tällä kertaa kävi näin eli samoja virhevalintoja hyökkäyskuvioissa kuin aiemmissakin loppuhetken hävityissä sulamispelikuvioissa. Selittyy varmaan sillä ettei ole ollut aikaa harjoitella uusia kuvioita. KTP jenkit olivat todella niin hyviä että ansaitsivat voiton.
 
Viestejä
5 449
#84
Kyllä ei oo vituttanut Kataja vielä näin paljoa mitä nyt, ihan uskomaton sulaminen ja Kotkan päästäminen sarjaan mukaan... Tässä kiteytyi koko kauden ailahtelut. Ei ollut eka kerta kun paketti hajoaa, ja pitää taas nostaa esiin valmennus, tuntuu, ettei mitään uutta keksitä vaikeassa paikassa. Ai niin mutta pitäisi vaan olla positiivinen ja kannustava, olkoot kuka haluaa, minä oon todella pettynýt ja vihainenkin ja joukkue saisi hävetä ihan oikeesti ja pyytää anteeksi Kotkaan saapuneilta faneilta.
 
Viestejä
239
#85
Joku voisi tässä tilanteessa kokea sellaista pientä ja viatonta myhäilevää tuntemusta, kun ekan pelin jälkeen satoi vttuilua oikealta ja vasemmalta meikäläisen jenkkivertailu -postauksen takia, ja nyt vähintään saman verran satelee viestejä KTP:n jenkkien paremmuudesta.. No ensi pelissä jos KTP:lle tulee takkiin, niin varmaan samat koripalloekspertit tulevat taas retostelemaan luetunymmärtämistaidottomilla kommenteillaan ;)

Pelihän oli oikeastaan yleisilmeeltään melkoisen tasaista, toisinkuin heittopeli.. Seppälä & Simpson duo piti heitoillaan kyllä koko KTP:tä täysin pilkkanaan, kun KTP:n heittovoima oli 90% peliajasta käytännössä pelkän Langfordin varassa. Onneksi lopussa alkoi osumaan muutkin pelaajat myös vähän kauempaakin, ja tärkeääkin tärkeämpi voitto irtosi.

Asia mitä en voi käsittää, on muutamien Kotkalaisfanien huutelu/buuaukset omille pelaajille, kun peli ei kulje. Joo, tämä ongelma on ollut niin kauan kun itse olen pelejä seurannut, mutta ihan oikeasti?? Buuauksethan varmasti siivittävätkin oman joukkueen parempiin suorituksiin (eilinen oli onnekas poikkeus).. Cmon.
 
Viestejä
17 901
#86
Älkää nyt Hektuuri ja K_A ottako tätä koripalloa liian tosissaan. Että ihan vituttaa. Kukaan ei kuitenkaan kuollut tai muutakaan pahaa ei tapahtunut. Normaali peli Katajalta eikä sen kummempi kotkalaisiltakaan.

Toki voihan sitä lopettaa kannustus ja siirtyä vaikka kotkalaisten kannattajaksi, jos se helpottaa.

Kyllä Kataja tämän sarjan selvittää ja mestaruudesta pelataan. Ja jos ei, niin sitten ei. Se nyt vain on tätä elämää. Aina ei voi voittaa.
 
Viestejä
5 449
#87
On se kumma ettei pettynyt saisi yhtään olla ja heti pitäisi pystyä tappio nollaamaan ja siirtymään eteenpäin. Ei oo elämän loppu, mutta kiittääkö tuota joukkuetta pitäisi ja päätä silittää? No ihmiset on erilaisia ja toisille kelpaa mikä vaan, ihmettelen silti jos joku tuota eilistä sulamista jotenkin läpi sormien katsoo. Aivan karmea loppu ja peiliin voi katsoa ihan kaikki pelaajat, ja valmennus erityisesti. Hävetä saisitte. Ansaitseeko tuommoinen sulaminen Katajalle mitään välieräpaikkaa? Farssi, täysi farssi koko vika kymppi. Koko porukka ois pitänyt pistää kävelemään osan matkaa Joensuuhun. Tumpelot.
 
Viestejä
17 901
#88
Ei se olisi ollut paha, jos sinä Hektuuri ja K_A:kin olisitte muutaman kilometrin poistullessa jalkapatikassa tulleet. Olisi siinä varmasti rauhoituttu ja sovittu kimpassa, että uutta matoa koukkuun ja kannustamme jälleen omia seuraavassa pelissä....

Niin ja tokihan sitä pettynyt saa olla ja sitä on varmasti niin joukkue, valkut ja joukkueenjohtokin, mutta tuskin kukaan repi ihokkaansa ja kaatoi tuhkaa päällensä?

Tai voihan olla, että Nakkibussisa naurettiin, kun tahallaan tehtiin tuollainen temppu rahastuksen vuoksi....
 
Tykkää tästä: Kude
Viestejä
107
#89
Häpeä on hyvin voimakas sana. Kataja kuitenkin pelasi 30minuuttia kauden top 5 peliään oikeasti hyvää kotkaa vastaan. Vitutuksen ymmärtää, mutta jospa ne vastoinkäymiset kasvattaisi joukkuetta. :)
 
Viestejä
218
#90
Katajan peli tuhoutui siihen, kun hermo petti KTP:n päästyä pisteissä lähelle. Kun siihen asti oltiin maltettu rakentaa hyökkäykset loppuun asti huolella, alkoikin tiukan paikan tullen hutilointi ja yliyrittäminen, eikä peliä saatu enää kasaan millään. Jos on 35 minuuttia osattu hakea hyvää korintekopaikkaa syöttelemällä, niin miksi sitten tiukassa paikassa olisikin yhtäkkiä parempi strategia survoutua KTP:n puolustuksen tekemään sumppuun silloinkin kun aikaa olisi vielä oikeaan hyökkäykseen.

Eiköhän tästä ole opittu. Jos ei ole, niin sitten ei ja lopullinen sijoitus taulukossa sen mukainen.

Tappio pudotuspeleissä vieraskentällä oli realistisesti odotettavissa oleva lopputulos, mutta kun se tappio tulee tällä tavalla niin...
 
Viestejä
5 449
#91
Kataja lienee tehnyt historiaa häviämällä pelin 22 pisteen johtoasemasta alle 8 minuutissa. Saavutus se on sekin. Katajalta puuttuu kentältä se johtava pelaaja, joka vaikeilla hetkillä ottaa joukkueen kasaan, kuten Rannikko, ja valmennuksen kokemattomuus on toinen puute, tuntuu, ettei sielläkään keksitä mitään kun hankalaa tulee. Kataja lienee kotimaisissa Kotkaa edellä sarjan loppuun asti, mutta koituuko huonommat ulkolaiset kohtaloksi, plus Kotkan kokeneempi valmennus? Torstaina aika iso peli...
 
Viestejä
17 901
#92
Katsokaa vaikka ja sanokaa minun sanoneen, niin torstaina Kataja taas pyörittelee kotkapoikia kuin luutturättiä sankossa.

Tällä positiivisuudella eteenpäin kohti mestaruutta.

Ja eiköhän se Perttukin ole kentällä ja kahdella kolkilla olisi varmasti ratkaisut edellisenkin pelin. Nyt heittää ainakin neljä....

Kuinkahan ylivoimainen Kataja olisikaan ollut, jos Perttu ja Antennipää olisivat olleet kehissä?
 
Viestejä
5 449
#98
3 play off peliä Kotkassa ja 0 Katajan voittoa, enpä taida lauantaina reissata..
 

vanhojen muistelija

#99
Joukkueiden johtajat toki ymmärtävät rahan päälle.Aika tyypillisesti menee eli vuorotellen voitetaan ja netotaan täysillä kotikatsomoilla.Ja sitten viimeisessä pelissä ratkotaan paremmuus,että kumpi jatkaa.Harvinaista ja tyhmääkin talodellisesti vetaista se 3-0.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös