Koripallo.com

Salon Vilpas 2015-2016

Viestejä
386
Vs: Salon Vilpas 2015-2016

Soosi sanoi:
Ehkä.
Ikävalkolta aika typerää twiittaamista pelipäivän aattona ja toivottavasti Tupamäki istutti herraa muistutuksena tämän päivän.
Ei siinä mitään ei lonkero tai saunakalja mikään paha-asia ole, mutta ehkä joukkueen "profiilipelaajan" kannattaisi jättää tuollaiset omaksi tiedokseen.

Toisaalta Ikävalkon formi on sellaista että eipä juurikaan väliä ole onko mies kentällä vai ei.
Viimekauden lopulla oli kuitenkin ihan hyvää pelaamista ja lupa odottaa parannusta tälle kaudelle. No josko se siitä aukeaisi vaikki sitten nollaulsen voimalla.

Ylä/keski/vartalovamma. GTD-tilanne siis ei riippunut kuitenkaan siitä, että onko D iso vai sen verran pieni että pystyy koripalloilemaan.
 
Viestejä
698
Vs: Salon Vilpas 2015-2016

Joka vuosi samaa p*****..... Niin kauan ku Tupamäki on penkin päässä, ni ei tulla pärjäämään.. Mikko ei vaan saa pelaajista mitään irti, päinvastoin.. Jonkinlainen negatiivinen vaikutus lienee Mikolla pelaajiin.. Noh, ens kaudella ei pitäis olla samaa ongelmaa, jos ja kun Mikon sopimusta ei jatketa.. ::)
 
Viestejä
1 634
Vs: Salon Vilpas 2015-2016

Tai sitten meillä on vaan kaudesta toiseen aivan paskat pelaajat.
 
Viestejä
3 184
Vs: Salon Vilpas 2015-2016

Ei meillä varmaankaan mikään mestaruustason jengi ole, mutta luulisi että huonommatkin pelaajat jonkinlaisen joukkuehengen saa aikaiseksi.
Onko se Tupamäestä kiinni? Varmasti osittain ainakin. Jonkinlailnen sytyttäjä joukkueelta on puuttunut. Harris oli edelliskaudella ja Barnies sitä edellisellä,
Vilpas tarvitsisi pelaajan ketä repii ja raastaa kentällä ja saisi joukkueeseen henkeä tällä tavalla. Nyt puhallellaan muniin aivan liian paljon.
 
Viestejä
3 095
Vs: Salon Vilpas 2015-2016

Soosi sanoi:
"Naapurilla energiaa meillä ei. Voitto ansaitusti Nokialle ‪#‎korisliiga‬ 6 peliä vielä tähän kuuhun, joten aikamoista kuukautta vietetään."

Vilppaan facebook viesti.
Kolme peliä pelattu ja puhutaan jostain energian puuttumisesta.
Mä ymmärtäisin jos oltaisiin helmikuussa ja joukkue pelaisi jotain europelejä, mutta kun puhe oli isosta rotaatiosta ja se että kukaan ei pelaa yli 30 minuuttia niin ei vaan
voi tuollaista ilmoittaa kun kautta on kulunut sellainen reilu viikko.
Muotoilin ehkä tuon lauseen sitten väärin, mutta kirjoitin mielestäni, että naapurilla energiaa meillä ei, siis siltähän se näytti. En mielestäni kirjoittanut, että tää matsi hävittiin jonkun otteluruuhkan takia? Tuolla lauseen lopulla viittasin tähän sarjaohjelmaan, jossa me tahkotaan kuukaudessa 1/4 osa koko kaudesta eli 9 peliä, ja ens kuussa pelataan vain neljä kertaa. Ei probleema ole väsymys vaan se ettei voida käytännössä harjoitella paskaakaan. Ja mitä tulee joukkuehenkeen siinä ei ole mitään vikaa. Oikeastaan päinvastoin, parempi fiilis jengin sisällä kuin vuosiin.
Nokia on muuten hemmetin hyvä joukkue, tulee aiheuttamaan vaikeuksia monille jengeille varsinkin kotonaan.
 
Viestejä
3 184
Vs: Salon Vilpas 2015-2016

Onhan Nokia pelannut hyvin. Mutta kautta on kulunut viikko ja edellisiltä kausilta tuttu, ei olla ehditty harjoittelemaan alkaa taas. Mitä ihmettä Vilpas on pre-seasonilla tehnyt?

Kai se otteluruuhka on ollut toimistolla tiedossa hyvissä ajoin ja ollaan reagoitu asiaan jollain tavalla. Ja näkyy siellä muillakin olevan ihan mukavasti otteluja ekaan kuukauteen.
 
Viestejä
698
Vs: Salon Vilpas 2015-2016

Joukkuehengestä sen verran, että ei se ainakaan ole samalla tasolla muihin joukkueisiin verrattuna tai sitten se ei näy ulospäin. Hyvänä esimerkkinä eilisestä pelistä, jokaisen onnistuneen 3p heiton jälkeen, koko Nokian penkki nousi pystyyn. Nokian Herrala-Kravish alley-oopin jälkeen Nokian joukkueesta muutama kaveri juoksi kentälle tuulettamaan Herralan ja Kravishin kanssa. Mielestäni tämä on merkki hyvästä joukkuehengestä! Milloin Tupamäen aikakaudella ollaan nähty samaa? Harvoin.. erittäin harvoin... Nojoo kyllä Vilppaan kaverit antavat läpyjä vapaaheittojen yhteydessä.. ::) Voi olla, että joukkueella onkin hyvä joukkuehenki, mutta ulospäin se ei ainakaan näy!

Kuten joku jo sanoikin, niin joukkueessa pitäisi olla ainakin yksi sytyttäjä. Vilpas oli häviöllä puoliajan jälkeen 7 pistettä, mitä kopissa mahtoi tapahtua puoliajan aikana? Kaverit kaivoivat palleja ja Mikko yritti epätoivoisesti piirrellä jotain kuviota fläpille? Kyllä jonkun pitäisi onnistua herättämään joukkue taistelemaan pisteistä... Eilen Nokia tahtoi voittoa sata kertaa enemmän kuin Vilpas ja se myös näkyi pelissä ja lopputuloksessa.. Jokainen Nokian pelaaja puhalsi yhteen hiileen, taisteli levypalloista, puolusti täysillä, auttoi toista ja ennen kaikkea pelasi joukkueena... Samaa ei voi sanoa Vilppaan osalta, eihän...? :-\
 
Viestejä
1 634
Vs: Salon Vilpas 2015-2016

No on se vähän niinkin että ulkopuolisten on turha lausua joukkuehengestä yhtään mitään, totuuden tietää kuitenkin vain pelaajat. Selkeästi kuitenkin näkyy tuska ainakin kotimaisten pelaajien otteissa. Oli syy sitten mikä tahansa niin korjausliike olisi tapahduttava melko pian ettei pelata itseämme ulos jo lokakuussa.
 
Viestejä
698
Vs: Salon Vilpas 2015-2016

Kiitos Partin, kiitos Vilpas..! Johettiin koko matsin ajan (parhaimmillaan 16pts).. :) Uusi kausi, samaa paskaa.. IKINÄ ei onnistuta voittamaan näitä tiukkoja matseja tai säilyttämään johtoa. USKOMATONTA!
 
Viestejä
3 184
Vs: Salon Vilpas 2015-2016

Mutta ei muuteta mitään. Ei reagoida mitenkään. Korisliigan vika.
 
Viestejä
475
Vs: Salon Vilpas 2015-2016

Letsgovilpas sanoi:
Kiitos Partin, kiitos Vilpas..! Johettiin koko matsin ajan (parhaimmillaan 16pts).. :) Uusi kausi, samaa paskaa.. IKINÄ ei onnistuta voittamaan näitä tiukkoja matseja tai säilyttämään johtoa. USKOMATONTA!
Ette niin kauan kun Tupamäki valmentaa!!
 
Viestejä
1 634
Vs: Salon Vilpas 2015-2016

Jotenkin alkaa tuntumaan että lokakuun saldoksi jää 1/8. Ellei KTP kamalasti paranna niin 2/8 on mahdollista.
 
Viestejä
219
Vs: Salon Vilpas 2015-2016

DETROIT sanoi:
Näin alkaa ankkurointi jumbo sijoille.

siellähän ootte aina olleet.täytyy kyllä sanoa että käsittämätön tuo tupamäen luotto vilppaan päättäjillä.kaudesta toiseen tuota samaa mutta mitään ei tapahdu.
 
Viestejä
1 634
Vs: Salon Vilpas 2015-2016

Vastahan tässä on neljä peliä pelattuna mutta jos tuo tavoite on mitalipelit niin ei tätä lokakuuta millään passais hukata. Itse heittäisin tuon Partinin hitoille ja hakisin tilalle kunnon pyssyn jota kiinnostaa myös levypallot. Partinin rooli tällä hetkellä ei voi millään olla se mitä Vilpas on hakenut. Lisäksi Vilppaan pitkien poikien levypallopelaaminen on siksi surkeaa että jotain tarttis tehdä. Eilenkin Karhu pääsi tippaamaan luvattoman monta luvattoman helppoa kuppia.
 
Viestejä
386
Vs: Salon Vilpas 2015-2016

DETROIT sanoi:
Vastahan tässä on neljä peliä pelattuna mutta jos tuo tavoite on mitalipelit niin ei tätä lokakuuta millään passais hukata. Itse heittäisin tuon Partinin hitoille ja hakisin tilalle kunnon pyssyn jota kiinnostaa myös levypallot. Partinin rooli tällä hetkellä ei voi millään olla se mitä Vilpas on hakenut.

Kauden alku on normaalisti hyvä paikka hakea voittoja jengeistä jotka eivät ole ihan vielä niin valmiita kuin haluaisivat olla, mutta tällä ottelutahdilla ne muut jengit saavat sen paketin valmiiksi vähän nopeammin kuin Vilpas. Vaikeaa on.

Ja Partinin rooli varmasti on just se mitä on haettu. Suorittamisen tasosta voikin sitten olla montaa mieltä. Tai ei edes niin kovin montaa, valitettavasti.
 
Viestejä
1 634
Vs: Salon Vilpas 2015-2016

Vähän huonosti muotoiltu mutta pointti selvä. Mitalipeleistä kun puhutaan niin playoffeihin olisi hyvä päästä lähtemään kotiedunturvin. Nyt nähdyn perusteella matka sinne on huolestuttavan pitkä. Eikä tuosta otteluohjelmastakaan voi muita syyttää eikö seurat kuitenkin ole osallistuneet sen laadintaan? Niin tai näin huonolta näyttää.
 
Viestejä
3 184
Vs: Salon Vilpas 2015-2016

kyllä se matka on aivan utopistisen pitkä mitalipeleihin. Huuhkajilla taitaa olla lyhyempi matka arvokisoihin, kun nyky Vilppaalla mitalipeleihin.
Peli on samanlaista kuin kolmella viimekaudella.

"Hulluutta on se, että tekee samat asiat uudelleen ja uudelleen ja odottaa eri tuloksia."

Vilppaassa kannattaisi miettiä tuota Einsteinin lausetta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös