Koripallo.com

Ura Basket Korisliigassa 2018-19

Viestejä
147
Palotiellä on kyllä aikaa trollata twitterissä mutta ennakoiden kirjoittaminen liigan sivuille ajoissa tuntuu olevan liian haastavaa?
 

MTJ

Viestejä
88
Eilisen pelin selostaja Mäkynen vihjaisi tulevista pelaajauutisista jotka eivät helpota nykyistä tilannetta. Oma päätelmäni on tuo Jordan.
 
Viestejä
259
Ihmetellä täytyy että liitto antaa tosiaan pelata littoisissa yhtäkään liiga matsia! Onneksi kärsiä osapuoli oli eilen kotijoukkue eikä vieras.. Onneksi Palotiekin nosti ongelman esiin pressisaä... Ehkä Uran johtoportaassa ymmärrettäisiin että Littoisissa ei todellakaan voi pelata Liiga matseja, vaikkei liitto sitä tunnu tajuavankaan!
 
Viestejä
845
Jordan taitaa nyt kerätä, ansaitusti tai ei, velikullan mainetta itselleen... Ei taidakaan olla Salohalli loppuunmyyty kuun lopussa kun donkki-ihme ei saavu paikalle...
 
Viestejä
453
aika hyvä tilanne uralla.firma konkassa ja silti sponssina.Ampe....
Nooo, tuskin se firma vielä konkas oli kun sponssisopimusta kirjoitettiin. Tämmöstä tämä yrityselämä on, firmoja tulee ja firmoja menee.
Vanhaa sahamiestä lainaten, eka konkka hyvä, toinen parempi, tulipalo paras.
 
Viestejä
961
aika hyvä tilanne uralla.firma konkassa ja silti sponssina.Ampe....
Vähän että "aha".

Korisliigan seurojen paikalliset kumppanit ovat näitä pieniä rakennusliikkeitä, sähkökauppoja, putkiasentajia jne. Ja niin ne ovat itse asiassa vaikka lätkänkin puolella muualla kuin Helsingissä.

Siinä nyt ei ole mitään erikoista, jos yksi sellainen menee konkurssiin. Ei ole varmasti ensimmäinen, eikä viimeinen kerta. Enpä usko, että Uralle hirveästi jäi saamisia konkurssipesältä.
 
Viestejä
212
Uralta hyvä peli eilen todella vajaallakin miehistöllä. Dajmilla otti lujille, mutta nin pitääkin. Seagullseja alkaa käydä sääliksi, etenkin esim. Kottia, joka edelleen kova luu ja reilun oloinen tyyppi....meneeköhän Larkaksen valmennustyön edelle Susijengin kanssa askartelu.
 
Viestejä
212
Uralta hyvä voitto. Kuitenkin Kataja paha kotona, vaikka Mulpero ei pelannut....Ihmeesti kuitenkin Uran peli heilahtaa suuntaan jos toiseen, kuten esim. Fifin pelaaminenkin. Tykkään tuosta Dajmiista, melko eleetöntä, pikkasen kevyt poika toisinaan....ohuemmilla säärille ei enää voi kukaan pelata.
Kataja täysin vaisu, mikä lie....keskittyminen jossain?
 
Viestejä
596
Kun ei ottelutopikkia ollut avattu niin avaudutaan sitten täällä. Salossa Vilpasta vastaan pelattua ottelua katsoessa ihmettelin eivätkö Uran pelaaja tosiaan uskoneet, että Vilppaan kaveri heittelee kolmosia ja kuumaksi päästessään vielä kovalla prosentilla?
Vilppaalla 3p 45% Uralla 15%
Lopun haastattelussa Palotie sitten paalutti toiminnan kurittomuudeksi ja haluttomuudeksi. Sääli, sillä ottelu alku lupasi tasaväkistä vääntöä kahden kovin erilaisen joukkueen kesken.
 
Viestejä
1 149
"Susijengiin mukaan lähtevä Nenonen ehti ennakoida tv-haastattelussa myös jo Suomen elintärkeitä MM-karsintapelejä. Susijengi kohtaa Espoossa perjantaina Venäjän ja matkaa maanantaiksi vieraspeliin Bosniaan.


− 30. päivä on talvisodan alkamispäivä ja vielä Venäjä vastassa – silloin laitetaan rajat kiinni!"

Ei jumalauta.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös