Koripallo.com

Utah Jazz - Voittamisen dilemma

Viestejä
2 454
Heikkoa loppua lukuunottamatta Thunder pelasi hyvän matsin. Toi joukkue on ihan viittä vaille valmis olemaan koko liigan kovin jengi.

Vielä ei kannata runkosarjan pelien perusteella ylipaljon hehkuttaa. Pitää vielä nähdä joukkueen pelaamista playoffeissa, joissa joukkueen heikkoudet tulevat sitten selkeämmin esille.

Jos ajatellaan että Thunder kohtaisi playoffien ekalla kierroksella esim. playinnien kautta mukaan tulleen Lakersin tai Dallasin, nin en kyllä ihan täysin selkeänä pitäisi Thunderin jatkoon menemistä.

Toki se on selvä, että Thunderin tulevaisuus näyttää todella hyvältä.. Palstan asiantuntijat arvioivat Holmgrenin flopiksi jo ennen ensimmäistäkään peliä, mutta voi olla että parin kauden päästä SGA/Holmgren -kaksikko dominoi liigaa pick-and-rollillaan.

Luulisi, että Jazz on vastustavien kärkijoukkueidenkin faneille tosi ikävä vastustaja erityisesti kotikentällään. Ei nyt ole heittää tähän mitään tilastoa, vaan ihan tämmönen ulkomuistiheitto, mutta tuntuu että Jazz on onnistunut yllättävän hyvin näitä kärkipäänkin jengejä vastaan kotonaan. Toisaalta vastustajan faneille Jazz näyttäytyy niin alhaalla taulukossa, että olisi aina sellanen "kyllähän noi nyt voitetaan" pelejä.

Jos on vähänkin järkevästi ajatteleva vastustajan fani, niin ei tietenkään pidä Utahin voittamista vieraissa minään helppona juttuna.. Utahin kotirecordi on nyt Laurin aikana 40-25, joten tottakai se on selvä, että tuohon mahtuu paljon voittoja kärkijengeistäkin.. Vieraskiertue+altitude on tietysti vielä se pahin mahdollinen kombo vierasjoukkueellekin..

Oliskohan ollut Laurin paras peli tänä vuonna huomioon ottaen vastustaja.

Kyllä tuo kaveri on ihan käsittämättömän kova hyökkäysase, kun käsi on vielä kuumana! :D Nyt nähtiin useampi vaikea heitto, jotka kovalla itseluottamuksella pohjaan.. Yhtään ei voi tilaa antaa! Yhdessä vaiheessa oli hauskaa,kun selostajatkin kommentoivat "he is faceguarding Lauri, that´s unbelievable".. Lauri pisti ekassa erässä myös sellaisen alley-upin, joka on aika lähellä koko nba-kauden parasta alley-uppia.

Hauskan tilaston näyttivät lähetyksessä. Per 48 minuuttia triplatupla-keskiarvolla pelaavat Jokeri, LeBron, Luka, Sabonis - ja Kelly Olynyk.

1707331429241.png


Fontecchio => Detroit Pistons

Tehdäänköhän nyt rosteriin 3. paikalle tilaa jommalle kummalle Bridgesille? Jonkunlainen dumppaus tämä kuitenkin on.. Ehkä.
 
Viestejä
532
Kaippa tuo on ihan siedettävä korvaus Tecciosta (ensimmäisiä kakkoskierroksen varauksia). Ikää kuitenkin sen verran, että tuskin kehittyy enää merkittävästi. Vapauttaa peliaikaa Hendricksille ja Sensalle,joilla toivottavasti korkeampi katto.
 
Viestejä
1 449
Tehdäänköhän nyt rosteriin 3. paikalle tilaa jommalle kummalle Bridgesille? Jonkunlainen dumppaus tämä kuitenkin on.. Ehkä.
Vai tehtäiskö vaan rotaatiossa tiloja ainakin Hendricksille jonka kyllä pitää päästä pelaamaan. Knox kun ei päittäin mikään upgrade ole Techiin nähden. Jos nuo kaksi rookieta pelaavat kauden loppuun g-liigassa niin ei tuo drafti ihan puikkoihin mennyt. Eihän noita nyt päästä edes kunnolla testaamaan.
e: JerryC ehtikin todeta saman mutta jääköön
 
Viestejä
2 454

You won’t see all-stars Donovan Mitchell or Lauri Markkanen. My impression from talking to league sources is that the Cleveland Cavaliers are planning to ride out this season with Mitchell, especially given their hot run over the last month. Meanwhile, the price tag on Markkanen is so high that it effectively takes him off the market.


Lähtisköhän Murray Jazziin?

Atlanta’s best return package for Murray might only include a good young player or expiring contract alongside one first-round

Tony Jones: Clarkson is less likely than Olynyk to be traded at this point. Between now and Thursday anything can certainly happen, but the winds are swaying toward Clarkson staying with the Jazz through the deadline. This would probably be a surprise to some. There is interest in Clarkson. And we reported last week that the New York Knicks have registered interest in Clarkson and Olynyk. Unlike Olynyk, Clarkson’s contract isn’t currently as easy for other teams to handle, which is why Clarkson could stay in Salt Lake City
 
Viestejä
2 367
Kaupassa tosiaan se 2. kierroksen pickin lisäksi liikkui Kevin Knox ja Gabriele Procidan oikeudet. Onkohan NBA-historiassa monta italialainen <=> italialainen treidiä? Procidasta ei mitään mielikuvaa, Alba Berliinissä vetää nyt ja maajoukkueessakin. Vähän näyttääkin nuorelta Fontecchiolta.

Tuo 2. kierroksen pick on tietysti myös Pistonsin kohdalla käytännössä melkein 1. kierroksen pick, kun se lienee näillä vauhdeilla 31. varaus.

Ja onko se sitten tämä liike vai joku muu, mutta lottery pick Hendricksin pitää päästä loppukaudella pelaamaan. Ja poikahan näytti ihan pirteältä silloin kun alkukaudesta vähän enempi minuutteja sai, ettei nyt ihan joukkueen voittosaumojakaan tuhoaisi - puolustusta jopa parantaisi varmaan.
 
Viestejä
532
Tuo Fontecchiosta saatu varausvuoro on ihan mukava pelimerkki käytettäväksi kaupankäynnissä tulevana kesänä, tai vaikkapa vielä tämän vuorokauden aikana. Vähimmillään mahdollistaa Dannylle (ja faneille) mielekkään draftikauden, jos oma ykköskiekan velka menee maksuun kauden päätteeksi. Draftissa kuitenkin ilmeisesti riittää syvyyttä ihan hyvin, vain todelliset huippulupaukset ovat vähissä
 
Viestejä
12
Aika puskista tuli Fonzien kauppa. Sääli, kivisen ensimmäisen kauden jälkeen homma skulas tähän päivään tultaessa aika kivasti. Varmaan sama kun monella muulla täällä, eli teki muhun vaikutuksen edelliskesän EM-kisoissa ja sympannut siitä lähtien kaveria. Joukkuetta heikentävä muovi Dannylta. Lisää myyntiä tulossa?

Vielä ei kannata runkosarjan pelien perusteella ylipaljon hehkuttaa. Pitää vielä nähdä joukkueen pelaamista playoffeissa, joissa joukkueen heikkoudet tulevat sitten selkeämmin esille.

Jos ajatellaan että Thunder kohtaisi playoffien ekalla kierroksella esim. playinnien kautta mukaan tulleen Lakersin tai Dallasin, nin en kyllä ihan täysin selkeänä pitäisi Thunderin jatkoon menemistä.

Toki se on selvä, että Thunderin tulevaisuus näyttää todella hyvältä.. Palstan asiantuntijat arvioivat Holmgrenin flopiksi jo ennen ensimmäistäkään peliä, mutta voi olla että parin kauden päästä SGA/Holmgren -kaksikko dominoi liigaa pick-and-rollillaan.

Jos olisin implikoinut, että olisi jonkinlainen suosikki tulevana keväänä olisin kirjoittanut "joukkue ON liigan kovin jengi". Tietenkään en odota, että joukkue jonka pelaajilla on yhteensä noin nolla matsia pleijarikokemusta marssii tosta noin ekoissa karkeloissaan finuun. Mut onpahan sanottava, että ilo tuota nippua on seurata. SGA, Chet ja JDub.. Ei tarvitse olla mikään Nostradamus, että pitäis tätä nippua aika spesiaalina tulevaisuuden kannalta. Tuonne kun jollain ilveellä saisi vielä erään jyväskyläläisen. Harmi, ettei tule tapahtumaan.
 
Viestejä
106

Hardy ollut valmennuksen kautta spursin ajoilta monta vuotta tekemisissä Murrayn kanssa. Collins ja Murray pelanneet yhdessä Hawksin ajoilta. Olis kyllä tervetullut vahvistus Clarksonin tilalle taka osastolle. Murraylla ikä 27v ja seuraava soppari 28.5m/4vuotta aika edullinen ton tason kaverille.

Tässäkin olis kova pelaaja Laurin kanssa laidalle, Fontacchion/Olunykin paikkaajaksi?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
14
Sen lisäksi että Simone Fontecchio vapautti tilaa antaa peliaikaa Hendricksille sekä hyvä 2.kierroksen varaus, niin tilaa vapautuu palkkakattoon. Nyt sopimus on vain 3milj.$, Simone Fontecchio jatkodiili 24-25 kaudelle olisi huomattavasti rahakkaampi, mikä vähentäisi liikkumatilaa. 28-vuotiaana pelaaja ei myöskään paljon kehity, joten lisäarvo hänestä ei juuri enempää tulla saamaan. Pelaajalle sekä Jazz treidi win-win. PS. Knox sopimusta ei todennäköisesti jatketa, jatko olisi yllätys
 
Viestejä
2 367
Jos tosiaan ei aikomusta ollut jatkoa Fontecchiolle tehdä sillä tulevalla, selvästi kovemmalla hinnalla, kaupassa on toisaalta järkeä.

Toisaalta: nyt vaihdettiin seteliraha kolmeen pikkukolikkoon. Avausviisikossa joka ilta ollut kundi, joka vaikutti positiivisesti voittamiseen ja toi joukkueeseen kaivattuja asioita (pakkia & kaukoheittoa).

Jos nyt tarkoittaa esim. Agbajin nousua avaukseen, parempi alkaa sen heiton pudota aika äkkiä. Tämä joukkue kuitenkin kilpaili/kilpailee pudotuspeleihin pääsystä.

Tietty vielä monta tuntia aikaa tapahtua vaikka mitä.
 
Viestejä
106
Mietin jos ei ollut aikomusta tehdä Fontecciolle jatkoa, niin miten Hendricks ei ole saanut yhtään peliaikaa? Miles Bridgesiä +20ppg laituria ollaan oltu huhuissa viemässä Utahiin?
 
Viestejä
2 367
Mietin jos ei ollut aikomusta tehdä Fontecciolle jatkoa, niin miten Hendricks ei ole saanut yhtään peliaikaa?
Valmentaja yrittää voittaa ja peluuttaa niitä ukkoja, joilla voitetaan.

Eikä Fontecchio toki kauden alussa ollut tämä sama Fontecchio. Nyt sitten avauksessa ja varsinkin viimeisen kuukauden ollut liki 10/5 - 50/40/90 pelaaja. Samalla tietysti hyvä Jatsille, mutta se jatkon hinta varmaan nelinkertaistui.

Sitten kun palanen otetaan valkulta pois, pitää peluuttaa jotain muuta.

***

Miles vahva ei, Mikal kyllä.
 
Viestejä
106
Valmentaja yrittää voittaa ja peluuttaa niitä ukkoja, joilla voitetaan.
a) Voidaan olettaa että Jazz yrittää ihan tosissaan tänä vuonna vähintään sääli pleijareihin? b) kun Jazz kauppaa tärkeitä pelaajia (Fonteccio/KO/Clarkson) pois voidaan olettaa että hankkivat täten takarajalla tämän kauden ja tulevaisuuden kannalta tärkeitä palasia tilalle? c) Jazzeja palvelee pitkässä juokussa enemmän se että pienellä riskillä voisivat peluuttaa ja antaa Hendricksille minuutteja, kuitenkin se on niiden ykkös varaus ja kuuluu Utahin rosteriin vuosiksi eteenpäin, mitä ihmettelen ettei ole saanut isompia näytönpaikkoja, toki hienoa että puolestaan Keyontea on peluutettu, jopa riskillä isoilla minuuteilla. Ehdottomasti Jazzin on nyt aika ihan Laurin kannaltakin päästä ja kokemaan mitä on pelata playoffseissa vaikka mitään isoa menestystä sieltä ei tuliskaan ja eihän sitä tiedä vaikka pystyisivät taistella play-in kautta itsensä ekalle kunnon Playoffkiekalle? kun katsoo ketä Utahille tulee vastaan Sunsin jälkeen niin semmonen 10 matsia putkeen pelkkiä häntäpään ja keskikastin jengejä, joista iso osa voitettavissa nyt vaan osa 1.kiekan pikkejä likoon ja tarttis markkinoilta varteen otettava takamies+laituri ?
 
Viestejä
2 454
The Jazz have entered the competition to acquire Bruce Brown from the Raptors, according to Jake Fischer of Yahoo Sports.

Sources tell Fischer that the teams are discussing the framework of a deal that would send Kelly Olynyk and Ochai Agbaji to Toronto in exchange for Brown. Draft assets could also be included, as Fischer notes that Utah has been insisting on a first-round pick in discussions about Brown with other teams.

Tämä olisikin sitten vähän "tankkaus-tyylinen" -kauppa, jos Brown vielä siirtyisi pickkiä vastaan jonnekin muualle.

Toki jotkut kaupat voisivat olla vain pohjustusta jotain toista isompaa kauppaa varten.
 
Viestejä
532
Jazzin kunnianhimoisena tavoitteena on rakentaa contenderi suht lyhyellä aikataululla. Tavoitteena ei ole kasata keskikastin menestyjää. Sitä vartenhan he aikoinaan päätyivät pistämään lihoiksi joukkueensa starat.

Bullseilla oli myöskin samankaltaiset tavoitteet (ainakin julkisena tavoitteena). AK ajatteli olevansa maailmankaikkeuden nerokkain GM kaupatessaan puoliväkisin lähes kaikki edellisen GM:n draftaamat ja hommaamat pelaajat. Sen jälkeen hän löi maanisesti kaikki merkit all-in juuri sillä hetkellä saatavilla oleviin stara-statuksen omaaviin ukkoihin. Sopivuudesta viis, kaikki tänne heti nyt.

Uskon vakaasti Dannyyn. Hänellä on todennäköisesti verkot vesillä koko ajan, ja hän heittelee tarjouksia sisään monista saatavilla olevista talenttitasoa nostavista pelaajista. Mutta tarjoukset ovat todennäköisesti koitetaan onnea -tyylisiä, jos kyseessä ei ole oikeasti voittava ja rosteriin täydellisesti sopiva pelaaja.

Joukkue tarvitsee todennäköisesti ainakin yhden terävimmän kärjen pelaajan, joka istuu täydellisesti muiden kanssa, treidin kautta. Kun sellainen tulee saataville, niin uskon Dannyn olevan valmis maksamaan ylihintaa tyyliin mitä AK maksoi Vuc:sta. Veikkaan tämän tapahtuvan seuraavan 1,5 vuoden sisällä, ja tämän jälkeen joukkueen pitäisi olla erittäin kilpailukykyinen.
 
Viestejä
443
Erinomainen palautus Fontecciosta. Superlupaus Kevin Knox vielä kisuttelemaan namupasseja Laurille.

Seuraavaksi lähtee Kelly Olynyk ensimmäisen kierroksen varauksella.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös