Koripallo.com

Välierä 2024: Seagulls - Karhubasket

Ottelusarjan voittaja?

  • Seagulls

    Ääniä: 18 45,0%
  • Karhubasket

    Ääniä: 22 55,0%

  • Äänestäjiä
    40
  • Poll closed .
Viestejä
1 660
1-1, ilmainen vinkki kb koutsille, pitäs oikeesti uskoa että pidetään pallo kaukana Renen näpeistä niin jopa tänään tuskaisella esityksellä olisi voitto herunut.
Toki Hattu päästä colemanille, palmi pihdeissä ja palmin nokkaa vasten heittoja sisään.
Ke jatkuu....
 
Viestejä
1 509
Joo, Gullsin puolustus ja liike selvästi aktiivisempaa tänään, omat heitot suurelta osin haastettuja. "Onneksi" oli myös heikompi peli Karhulta ja Koskimies lähes puhisi kiukkua omilleen. Eli parempaa tullaan kyllä vielä näkemään. Toinen ryöstö taas kuitenkin vaatii roiman parannuksen tämänpäiväisestä.
 
Viestejä
6
Gulls ei tätä peliä voittanut paremmuuttaan vaan enemmän Karhun huonoutta. Vapaaheittoyritykset 4-26 ja levypalloista ei nyt Karhu taistellut samalla lailla kun ekas pelis. Gulls pääsi muutaman kerran rokottamaan hyökkäyslevareista. Tuomarilinja muuttui toiselle puoliskalle, ekalla puolikkaalla sai pelata kovempaa ja yhtäkkiä toisella pilli soiki herkemmin. Keskiviikkona nähdään varmasti taas erilainen Karhu ja kotietu ryövätään toistamiseen.
 
Viestejä
149
Monsteripelit Rougeau-Ohams-Coleman-kolmikolta, mutta jatkoa varten penkiltä olis kyllä kiva saada jotain tehoja. Gilbert aivan rattaissa tänään ja Pihlajamäestä nyt on ylipäätään ollut harvoin iloa loukkaantumisen jälkeen. Timin hartiat on leveät, mutta ei näin leveät.
 
Viestejä
464
Okolla (ja Gilbertillä) tänään huono heittopäivä, niin eiköhän tuosta saada ensi peliin plussaa vaikka Coleman ei ihan samalla tasolla jatkaisikaan. Mutta niinhän se on että penkkiin Gulls kaatuu jos johonkin kaatuu. Nyt neljä jätkää pelasi yli 30 min ja Okkokin melkein, Mennander ja Härsilä nollat, Laakso 1,5 min.
 
Viestejä
1 652
Sellainen iltapuhde IKH:lla. 3 neljännestä peli suht Lokkien hanskassa, toista Karhu vei aika rumasti. Coleman kova, Ohams hyvä vaikka alta meni pari ihan huolimattomuutta ohi, Lassi pelasi tilastojen takana hyvän pelin ja Rene näytti taas heräävän kevääseen. Miinus puolella sitten Gilbert jolla erityisesti hyökkäyspäässä vaikeaa, heitot 0/7 ja tehokkuus -5, pakissa selkeästi aktiivisempaa tekemistä, josta ei kuitenkaan kovin montaa palkintoa. Okko myös miinuksella teholuvun suhteen, pelitilanneheitot 1/10, lopussa molemmat sinetti vaparit ohi ja näiden jälkeen pakissa riistoyritys puolessa kentässä jolla avoin kaista Pollardille donkkiin +5 tilanteessa. Ei Okko kai koskaan ole ollut se tasaisin suorittaja, mutta eilinen näytti kyllä poikkeuksellisen tuskaiselta.

Lokit paransi selkeästi ekaan peliin, Karhulta ehkä vähän heikompi päivä, jos toisella olisi heitto tippunut paremmin, olisi eroa voinut olla 20pinnnaa kumpaan vaan suuntaan.

Nyt sitten aloitetaan alusta paras viidestä sarja Kisiksellä huomenna. Pelirytmi melko tiukka lokkien rosterin laajuuden huomioiden, kuten jo mainittu Timi, Pihlajamäki, Gilbert kolmikolta tarvitaan lisää tehokkaita minuutteja. Saken rooli lienee myös jatkossa pelata ne 1. ja 3. jakson loput antaen minuutin pidemmän huilin siinä kohtaa. Karhulla rosterin leveyden suhteen selkeästi parempi tilanne, mutta yksin se ei auta, kärkimiesten pitää myös onnistua. Pollard on odotuksiin (ja osin ehkä myös osaamiseen) nähden suorittanut todella kovalla tasolla, miehen energia ja asenne on huikeaa katsottavaa. Samaan aikaan väitän, että Karhu ei todennäköisesti voita tällä kaudella enää yhtään peliä jossa Pollard jengin paras pelaaja tai ainakaan paras pistemies.


Erittäin mielenkiintoinen ja viihdyttävä sarja tästä ainakin vielä vaikuttaa tulevan, ehkä nyt saadaan se tiukka 7 peliä, jota viime keväänä vähän toivottiin. Jos lokit onnistuu tästä finaali paikan kairaamaan, voi finaaleissa olla melko väsy. Jos taas Karhu nousee finaaliin saakka kuluneen kauden päätteeksi, on siinä melkoinen vaikeuksien kautta tarina, jonka energia jo yksin kantanee mestaruuteen saakka niin Näätiä kuin Katajaa vastaan.
 
Viestejä
1 660
Game 2 huomenna
Gullsit oli selvästi ottanut suosikin paineet väärin game 1, oltiin ehkä vähän ylimielisiä ja mutta toisaalta tilanteisiin mentiin aika varovasti kuin varmistellen.
Rene kävi täysin ylikierroksilla saaden kuitenkin VAIN yhden tekun suunsoitosta.
Täysin toisinto viime vuoden finaaliavauksesta KB-Gulls, silloin gulssit pyyhki lattiaa KB.llä. Nyt KB yllätti niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessä.

Game2 gullsit tulee varmuudella täysin eri sykkeellä, riittääkö se täyden areenan paineessa voittoon vai kuittaantuko sarja 2-0 KB.lle.

Runkosarja on runkosarja, ja pleijarit pleijareita. Nyt on ensimmäinen peli tänä keväänä jossa joukkueen henkinen kantti mitataan kunnolla.
Ei ole epäilystäkään ettei Rene saisi joukkueen raiteilleen nopeasti joten huima taisto tiedossa.

Niin siinä kävi,
Rene piti jääpussia päässä ja näytti taas miksi on liigan kovin jätkä: kasasi joukkueen yhteen (ainakin ihans/coleman), piti pakin kasassa, teki pisteet silloin kun tarvittiin, 10p tappion asemista 2min ja rene hoiti homman.,ihan kuin ennen vanhaan. Rene is King vaikka väärässä jengissä.
Miksi gullsien peli mennyt vaan niiden varaan ja minuutit kohtuuttomat? Tai no äijät jaksaa kuitenkin. Muut aika tehottomia nyt.

Voiton tae sekin että KB.lla oli aina huono päivä, givens, palmi, sjölund ... aika huono juttu. No aina ei jaksa eikä onnistu.
Mut kovat pelit on aina ratkonut jenkit plk muutama poikkeus vuosien varrelta mm Rannikko. Nyt gullsin jenkit pyyhki pöytää.

Huomenna nähdään muutama asia.
Onko gulssien jengit todella 35min kunnossa illasta toiseen kun koko vuonna ei oo peliruuhkaa ollut.

Miten KB.n ykköstykit on sisuuntunu huonosta pelistä, pystyykö peluuttaan edelleen, pakko sanoa 9+hopkins joka nyt lyönyt itseluoittamuksen jonnekin syvällä, mutta yksi kollki pesään ja tuoreilla jaloilla saattaakin nousta parrasvaloihin yhtäkkiä.

Uusia kikkoja ei ehdi rakentaa päiväs, nyt katotaan Rene/samme johtamistaistelu väsyneille jaloilla ja nupilla.
Katotaan kumpi on kumpi.
 
Viestejä
1 652
Jokainen voitto playoff sarjassa on toki iso, mutta huomisen häviäjän täytyy voittaa 3 seuraavasta 4 pelistä. Marginaalit pienenee vauhdilla, joten tuskin kukaan lähtee pelaamaan ilman paineita.
 
Viestejä
1 167
Liian vanha ja hidas karhuun näytti taas eilen kuinka koripalloa pelataan. Innamaa muista seuraavassa pelissä älä mene liian lähelle Reneä pallon kanssa
 
Viestejä
507
Muutenkin Renestä kannattaa ottaa oppia ennen ottelua. Keskittyy huolella, tekee vakio valmistelunsa, läpsii joukkuekaverit hereille. Pelaa tunteella.
 
Viestejä
178
Tuliko pysyvästi Kauhajoella lunta tupaan vai jatkuuko Seagullsin sulaminen lumien myötä?

Onko vihreämpää ruohoa näkyvissä Ruoholahdessa?

Tuoksuuko ToPon mestaruus vielä vai tuleeko toinen tappioPeli Karhuille peräkkäisinä iltoina Kisahallissa?

Tsemppiä molemmille joukkueille!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös