Koripallo.com

Välierä: Karhubasket - Vilpas

Viestejä
278
Eikö noista vastustan tahallisesta vahingoittamisesta saa mitään? Nenonen kuriin, kun ei taito riitä niin pitää lähteä tuolle tielle.
 
Viestejä
1 058
Jos teot ois noin törkeitä kuten täällä maalaillaan niin eiköhän Nepo ois ollut ulkona pelistä. Eniten ketuttaa noi Kaukisen nykimiset ja kalastukset, tätä nykyään menee onneksi kovin harvoin enää läpi tuomareille. Niin hyvä peluri kuin Severi onkin niin omiin silmiin arvostus laskee näillä sätkimisillä kohta yhtä paha kuin Kanervo ellei ole jo.
No katso uudestaan ilman värilaseja Neposen teatteri edistys kun Dole pikkuisen hipaisee kaveria rintakehään.Jos siinä ei ollut kalastelua niin ei sitten missään. Turha yhtään soimata vastustajan pelaajia nykimisistä ja kalasteluista kun Vilppaassa pelaa korisliigan kruunaamaton pellehermanni.
 
Viestejä
161
Saa nähdä jatkaako latinopeippaaja Kaukiainen Lasarus-heräämisiä heti ylösnousun jälkeen..
 
Viestejä
1 773
Harmittavasti Karhu pääsi lähelle lopussa,mutta erittäin hyvä puoliaika kuitenkin.
Varsin hyvä. Tuli yllätyksenä ja täysin pyytämättä.

Kauhajoki sai heitot uppoamaan ja Vilppaalta muutama huono pallonhallinta.
 
Viestejä
1 239
Valmentajana penkittäisin kaksikon Nenonen&Ahonen.
 
Viestejä
2 950
Kyllä tässä ihan saumat vielä on. Vaikka Karhu edelleen suosikki tämänkin pelin voittamaan. Mutta hyvän alun se vaatii toiselle puolikkaalle. Jos Karhu ottaa jonkun 25-10 kolmannen jakson niin saattaa selkäranka napsahtaa
 
Viestejä
210
Joukkueet olivat näköjään vaihtaneet osia ensimmäiseksi vartiksi, sitten palattiinkin normaaliin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös