Koripallo.com

Eteläinen II-divari

Viestejä
5 781
Vs: Eteläinen II-divari

Provosoivia spedejä on jatkuvasti suurinpiirtein joka topicissa ja useimpia vastaan. Karkkilaahan on pääsääntöisesti kiitelty ja rspectejakin tullut jopa Hämikseltä toistuvasti. Kannattaa pitää leuka pystyssä hienosti menneen kauden jälkeen; tavoite 1. paketissa todella jäätävästi. Tästä on jo sitten siirrytty eteenpäin ja joukkue on jälleen vahvistunut ensi kaudelle (varmaan vahvistuu edelleenkin).

Karkkilassa on yleensäkin todella mahtava meininki koripallossa kaikin tavoin, jota ihaillaan ja kadehditaankin monissa paikoissa. Tästäkin on syytä olla rinta rottingilla! Ja kirjoituksia on tähänkin liittyen tullut useita pitkin matkaa. Ei siis kannata tukehtua pariin provoon.

Yhtä ihmettelen: onko tosiaan niin, että pääkaupunkiseutu on koko ajan se suuri paha ja siellä ei ole mitään hyvää? Osa joukkueen pelaajistakin taitaa nukkua alueella? Tietysti muistettakoon, että niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan.

Mä kannustan ja nostan hattua Karkkilalle, en dissaa pääkaupunkiseutua ja puhallan mielelläni yhteiseen hiileen. Entä Sinä TBE, tai miksei kuka tahansa muukin?
 

TBE

Vs: Eteläinen II-divari

Joo, mutta sitä vain ihmettelen, että millaista tyydytystä tuolla dissaamisella nämä kyseiset yksilöt saavat? Asiallinen kritiikki on aina paikallaan, mutta jotenkin on vaikeaa ymmärtää näitä naurettavia kommentteja, joissa ei ole mitään sisältöä.

Pk-seudussa ei todellakaan ole mitään pahaa ja kuten Haades tuumaatkin, osa Karkkilan porukasta tosiaan asustaa siellä.
Kukaan ei varmaankaan odota minkäänlaista varauksetonta ihastelua muiden touhulle, mutta jotenkin tuo kommari-läppä alkaa olla jo hieman väsynyttä..

Yhtälailla olen hengessä mukana, kunhan vain tehdään hommia koripallon eteen. On kyseessä sitten Hnmky, Karkkila, Kerava, tai vaikka Ebt. Sori Hämis ;)
 

Papa Bear

Vs: Eteläinen II-divari

Mä nostan hattua kaikille jotka keskittyvät asioihin ihmisten sisään. Kun ollaan kuitenkin koripallo -palstalla. 7 päivää lehdelle on oma lukijakuntansa.

Onkos 2.divari jengeillä ajatuksia järjestää tai ottaa osaa katukoriksiin tänä kesänä?
 

pizcku

Vs: Eteläinen II-divari

Hjhkhkhj sanoi:
Kylän omat pojat pelaa. Karkkilan hommia todellakin. Katsomossa vielä känniset kommarit niin avot.

Happamiahan ne ovat,pihlajanmarjat ketunkin mielestä kun ei niihin ylety.Sinällään koomista ellei peräti tragikoomista tuo jatkuva irvailu kommareilla karkkilalaisten koripallofanien yhteydessä.Pitkään katsomossa pelejä seuranneena en ole kiinnittänyt huomiota kenenkään poliittisiin kantoihin,johtuen ehkä siitä että ottelut tarjoavat paljon enemmän katsottavaa kuin keskimäärin tälläkin tasolla on totuttu.Mutta totta se varmaan on että kai sieltäkin yksi kommari löytyy,jopa julkisesti sellainen mutta kännäämisen hänkin on jo lopettanut.So what???
Koripallohan me menemme katsomaan emmekä kyselemään kenenkään poliittisia mielipiteitä.Ja pakko myöntää että viime kaudella matseista pitkästä aikaa nautti jo pelkästään sen takia että siellä todellakin huseerasivat oman kylän pojat.Ja aika mainiosti huseerasivatkin kun nousu toteutui heti ensimmäisenä vuotena.Olkoonkin että pelattiin "vain" kolmosdirree mutta yleisöstä näki että korisliigan matsit jäivät toiseksi viime talvisen rinnalla.Olen joskus aiemminkin sanonut ettei se korkea sarjataso ole aina se autuaaksi tekevä juttu.Peleistä voi nauttia kun ne kokee oikeiksi, paikkakunnan omiksi jutuiksi.Sellaistahan se ei ollut varsinkaan korisliigan viimeisinä vuosina meidän kohdaltamme.Jenkkejä tuli ja meni,kotimaisetkin pelaajat tulivat muualta ja yleensä häipyivät seuraavan kauden alkaessa.Pidä nyt sellaista joukkuetta sitten omanasi.Uskon etten ole läheskään ainoa karkkilalainen joka seuraa mielellään tätä lajia omien pelaajien pelaamana alemmallakin tasolla mieluummin kuin muukalaislegioonan pelaamana korkeimmalla tasolla. Karkkilalainen koripallo oli varmasti kolmosdivaritason parasta koripalloa,mitataan sitä millä mittarilla tahansa,kautta aikojen viime kaudella.Ja suurin syy siihen varmasti oli että pitkästä aikaa joukkue koettiin omaksi,sen pelaajat tunnetaan vaikka olisivatkin muuttaneet muualle asumaan.Saman ilmiön toivoisi leviävän muuallekin,suuri ei ole aina kaunista ja pienestäkin voi nauttia.Ainakin koripallossa.
 
Viestejä
294
Vs: Eteläinen II-divari

Ensi kauden alustava otteluohjelma julkaistu sivuillamme.

http://www.kaukoris.com/main/uutiset/38-joukkueuutiset/180-kauden-2010-2011-alustava-otteluohjelma
 
Viestejä
635
Vs: Eteläinen II-divari

KaU Koris sanoi:
Ensi kauden alustava otteluohjelma julkaistu sivuillamme.

http://www.kaukoris.com/main/uutiset/38-joukkueuutiset/180-kauden-2010-2011-alustava-otteluohjelma
.

Selkeästi ensi kauden II-divari tulee olemaan hyvin mielenkiintoinen.
Siellä on neljä seuraa joilla on haluja ylöspäin.

Team Uusimaa haluaa ylöspäin jotta junnuilla olisi kovempia pelejä ja rosteri alkaa pikkuhiljaa hahmottua II-divariin hyvä joukkue tulossa.

Hypo alkaa rakentamaan maxhunin johdolla uutta nousua ja tavoitteena on myöskin nousu. joukkueen pohja on hyvä vanhoja ratsuja + junnuja.

KAU on vahvistunut off-seasonilla (heiskanen) muutenkin jo vahva joukkue vielä kaipaisi yhtä kivenkovaa korinaluspelaajaa. no Tolvanen yksin ainakin herrojen selän katkaisee jo tuimalla katseellaan.

Wartti on JoJona jo pitkään tunnettu hyviä pelimiehiä ja raskas reissu ainakin espoon ja munkkivuoren kermaperseille.

Seuraava neljän kopla on seuraavanlainen

FC PASSE voi olla hyvinkin korkealla jos aloittavat pelaamaan jo syksyllä.

PUS-Basket opiskeloiden ulkomaalaisväritteinen rosteri pysyy kohtuu hyvin koossa ja varmaan sijat 5-8 hyvinkin mahdollisia.

Räppä pelaa koko kauden kahdella jenkillä. Niin no ei näistä koskaan tiedä. Tarmon farmi jengi saa melko varmasti hyviä kavereita pitkin kautta.

Pantterit on kyllä helposti kovempikin joukkue jos vaikka hassinen palaisi tai saisi edes yhden korinaluspeelaajan joukkueeseensa. heittäjiä löytyy mutta jos ei uppoa niin kuokkaan tulee.

Pohja kasti on aika selkeä.

Kahe ei taida papoilla puhti enää oikein kestää taitaa olla keski-iältään kakkosen vanhin joukkue tällä kaudella. no kai ne kaspan sedät vähän vanhempia ovat vaikkakin micheliinit ja kumppanit keski-ikää pudottavatkin
karsintoihin.

Kelohonka kyllä hyvin lähellä karsintoja tulee olemaan. riippuu siitä kuinka paljon käyttävät akatemian junnuja. veikkaisin kyllä että tämän kauden jälkeen karsinnat kutsuvat ainoata hongan joukkuetta II-divarissa!!!! what!!! milloin viimeksi asiat ovat olleet näin huonosti.

Kaspa tippuu kuin poliisi kevätjuhlissa rappusilta. ei vaan materiaali riitä ennään liian kova sarja tällä kaudella

UJ Äiti.
no viime kaudella ajoittain aivan loistavaa peliä mutten usko että karsintoja korkeammalla tulee olemaan.

siinä hämikselle vähän matskua ennen ensimmäistä rankingia. vaikken nyt mistään mitään koskaan olekaan ymmärtänyt
 

ylös

Vs: Eteläinen II-divari

Fine Bastard sanoi:
Team Uusimaa haluaa ylöspäin jotta junnuilla olisi kovempia pelejä ja rosteri alkaa pikkuhiljaa hahmottua II-divariin hyvä joukkue tulossa.

Taitaa Team Uusimaa nousta ylöspäin nopeammin kuin uskommekaan.
 
Viestejä
41
Vs: Eteläinen II-divari

Fine Bastardilta mukava etukäteisarvio tulevasta kaudesta. Edelleen näytetään viestiin vastanneen ylös -nimimerkin taholta uskottavan koripalloliiton kabinettipäätöksen purkuun Team Uusimaan ( nykyisin JKS Uusimaa) osalta. Olisi tuosta varmaankin jo tiedotettu, jos näin olisi käymässä. Varsinkin kun kerran alustava otteluohjelmakin on jo nähnyt päivän valon KaU Basketn sivuilla.

Radan varressa on pelaajat liikkuneet/liikkumassa tiettävästi jonkinverran ja valmennukseenkin on satsattu Keravalla (Auvinen) : Houkutteleva suunta ja Hyvinkäällä (Maxhuni) : Riihimäki-Hyvinkää akseli. On siis melko varmaa, että nämä herrat tuovat uusia pelaajia seuroihinsa. JKS Uusimaan joukkue tulee olemaan arvoitus ja tottakai se voi olla myös ylättävä monelle. Annetaan siis Tuusulanjärven rannalle mahdollisuus ja katsotaan mitä siellä saadaan aikaiseksi.

Ihan turhaan Fine Bastard aliarvioi 2-divarin ainoita oikeita "perusjengejä" KaHea ja KasPaa. Jos pojat välttyvät keskiviikkoillan Hyvinkää -peleiltä voi olla, että "kotikutoisillakin" tuomareilla irtoaa enemmän vierasvoittoja. Maxhunilla lienee nuorisopitoinen muutamalla konkarilla höystetty porukka ja kaiketi mr Hauiskin on vielä ensikauden mukana. Muuten ne samat naamat on aika usein Karkkilassakin "frisaamassa" . Vaikka taitaa olla hankalaa fanaattisten kannattajien edessä pelaaminen kenelle tahansa.

En ala arvioimaan muuten Karkkilan Teamia, mutta karsintojen perusteella, jos peli lähtee kulkemaan poistuu Karkkilan Liikuntahallista monta pettynyttä joukkuetta.

Muut porukat jääköön Fine Bastardin arvioita myötäileviksi.
 
Viestejä
648
Vs: Eteläinen II-divari

ylös sanoi:
Taitaa Team Uusimaa nousta ylöspäin nopeammin kuin uskommekaan.
Kumpi olisi JKS:lle parempi:
1. saada paikka kabinetin kautta ja menettää se pelaamalla kaudella 2010 - 2011 vai
2. hankkia divaripaikka pelaamalla?

Jos divaripaikan hankkiminen pelaamalla ei onnistuisi, niin lopputulos olisi kuitenkin sama keväällä 2011, seuralla olisi paikka etelän kakkosessa.

Vai kuvitteleeko joku, että JKS voisi jollain konstilla koota keskellä kesää sellaisen joukkueen, joka pystyisi säilyttämään paikan divarissa pelaamalla? Pelaajien lisäksi joukkueen tausta-asiat pitäisi saada kuntoon. Kaikille muille se olisi mahdoton paikka, mutta mistäs minä tiedän, vaikka se voisi JKS:ltä onnistua.
 

Tulevan kauden pelit

Vs: Eteläinen II-divari

Vene vie ja vikise - viime kauden Hyvinkään pelit oli tiistaisin (ei ke-ilta), ja pelattiinpa sitä muistaakseni muutama peli siellä pääkaupungin lähistöllä myös viikolla tai sit heti su aamusta... Se menneistä.

Tulevan kauden Hyvinkää-pelit on sunnuntaisin - iltapäivän puolella, joten huolenne ovat siltä osin ohi (la illat saunotaan ja su aamut levätään). Tuomareita en lähtisi arvostelemaan, sillä meillä kaikilla on aina oma näkemyksemme heidän toiminnastaan, mutta he määrittelevät linjan millä pelaamme olipa pelipaikka sitten missäpäin vaan.

Karkkilan kotikenttä on varmasti monelle erilainen pelipaikka (esim. viime kauden oliko se nyt Härät-matsi 3 katsojaa vs Karkkilan 350 maksanutta katsojaa)

Mutta nyt makkaran paistoon ja auringon ottoon - syksyllä taas palaillaan palloilemaan 8]
 
Viestejä
2 913
Vs: Eteläinen II-divari

Fine Bastard sanoi:
Pantterit on kyllä helposti kovempikin joukkue jos vaikka hassinen palaisi tai saisi edes yhden korinaluspeelaajan joukkueeseensa. heittäjiä löytyy mutta jos ei uppoa niin kuokkaan tulee.

Taitaa Pantterien vahvistuminen syödä helposti WB:n vahvuuksia (esim. Hassinen). Toisaalta WB:n taustaorganisaatio taitaa olla paljon vahvemmassa hapessa, joten millainen rosteri Panttereihin lopulta päätyy? On kyllä harmittavaa katsella tuon entisen menestysseuran nykyistä taaperrusta...
 

Villa

Vs: Eteläinen II-divari

Fine Bastard sanoi:
KAU on vahvistunut off-seasonilla (heiskanen) muutenkin jo vahva joukkue vielä kaipaisi yhtä kivenkovaa korinaluspelaajaa. no Tolvanen yksin ainakin herrojen selän katkaisee jo tuimalla katseellaan.

Ymmärtääkseni Petäjä on kaupitellut Toiviaista Karkkilan korin alle. Toiviaisella riittää vielä hinkua ylemmille sarjatasoille ja kun kerran KAU:lla on hanurin mentävä aukko korin alla, niin sopimus lienee julkistusta vaille valmis.
 
Viestejä
5 781
Vs: Eteläinen II-divari

Villa sanoi:
Ymmärtääkseni Petäjä on kaupitellut Toiviaista Karkkilan korin alle. Toiviaisella riittää vielä hinkua ylemmille sarjatasoille ja kun kerran KAU:lla on hanurin mentävä aukko korin alla, niin sopimus lienee julkistusta vaille valmis.
Ja monellako sponssatulla saunaillalla Toiviainen treidataan?
 
Viestejä
294
Vs: Eteläinen II-divari

KaU Koris saa lisävahvistusta ensi kaudeksi kun Ilari Heino tulee täydentämään Heino-trion. Lue lisää: http://www.kaukoris.com

KaU Koriksen ensi kauden rosteri alkaa muodostua ja näyttää tältä:

Tomi Sakala (KaU)

Kimmo Tolvanen (HeiHy)

Sami Astala (KaU)

Henri Huovinen (KaU)

Jarkko Ilonen (KaU)

Teemu Heiskanen (KaU)

Aleksi Etholen (KaU)

Harri Rinne (KaU)

Teppo Vendelin (KaU)

Jaakko Heino (KaU) (varmistuu pääsykokeiden jälkeen)

Ilari Heino (KaU)

Tuomo Heino (KaU)

Miikka Luosmaa (KaU)

Teemu Kilpeläinen (KaU)

+ mahdollisesti joitakin muita junioreita

Lisäksi keskusteluja käydään vielä ainakin Niittumäen ja Syrjälän kanssa. Varmuudella poissa ovat Atso Liesmala ja Olli Heinonen.
 

Kale

Vs: Eteläinen II-divari

Kyllähän tuo selkeästi huutaa Syrjälää. Muuten KaU tulee kaatumaan heittovoiman puutteeseen.
 
Viestejä
7 427
Vs: Eteläinen II-divari

Hamahakkimiehen iloinen juhannusfakta: presidentti Laiho on nuorena pressana sekä laulanut kuorossa että soittanut kannelta.

Kyseessä on ilmeisesti juhannuksen ensimmäinen raportoitu (joukkuesosiaalinen) hukkumiskuolema. Ja vieläpä sepalus kiinni.
 
Viestejä
7 427
Vs: Eteläinen II-divari

Lainaus hieman vilkkaammasta topikista:

txtv213 sanoi:
"Liittohallituksen langettaman pistemenetyksen seurauksena Team Uusimaa joutui I-divisioonan karsintaan, jonka se hävisi ja putosi sarjaporrasta alemmas. I-divisioonan hallintopäällikön Pekka Valpolan mukaan Team Uusimaalle on oikeusturvalautakunnan päätöksen johdosta tarjottu sarjapaikkaa I-divisioonasta.

Team Uusimaalla on 26.7. asti aikaa tehdä päätös I-divisioonapaikan vastaanottamisesta. Mikäli seura ottaa paikan vastaan, pelataan miesten I-divisioonaa ensi kaudella 13 joukkueen voimin."

Eli 13 joukkueen M1D tulossa.

Team Uusimaa-Basket Team ei siis sopupeleistään huolimatta pudonnut M2D:hen ja ykköstä vedetään siis 13 joukkueella ensi kaudella. Oletettavasti M1D pyritään taas karsimaan 12 joukkueen sarjaksi kauden jälkeen.

Näin ollen ei ole lainkaan mahdotonta, että Eteläistä M2D:tä kiskoittaisiin ensi kaudella vain 11 joukkueen voimin; vähän niin kuin tulevia muutoksia/korjauksia ennakoiden. Itse uskon, että tilanteessa tullaan toimimaan juurikin näin (ja niin uskoo "luotettava" sisäpiirin tietolähteenikin).



Toinen vaihtoehto olisi nostaa sarjaan Punaportin Blues karsintojen parhaana ei-M2D:hen päätyneenä joukkueena. Tällöin jouduttaisiin kuitenkin ensi kauden jälkeen raivaamaan sarjasta jengejä oikein urakalla, ettei ylätasoille kerry turhia joukkueita.



Jännä myös nähdä, miten M2D-sarjataulukkoa tulkitaan ensi kaudella. 11 joukkueen sarja, josta kaksi karsii alas ja kaksi putoaa suoraan kuulostaa hieman raa'alta.
 
Viestejä
2 913
Vs: Eteläinen II-divari

hamahakkimies sanoi:
Näin ollen ei ole lainkaan mahdotonta, että Eteläistä M2D:tä kiskoittaisiin ensi kaudella vain 11 joukkueen voimin; vähän niin kuin tulevia muutoksia/korjauksia ennakoiden. Itse uskon, että tilanteessa tullaan toimimaan juurikin näin (ja niin uskoo "luotettava" sisäpiirin tietolähteenikin).

Miksi oletat, että M1D:stä tulisi joukkueita vuoden päästä juuri Eteläiseen II-divariin? Tai että tilalle ei nousisi uusia joukkueita samaisesta sarjasta?
 
Viestejä
648
Vs: Eteläinen II-divari

Herbert sanoi:
Miksi oletat, että M1D:stä tulisi joukkueita vuoden päästä juuri Eteläiseen II-divariin? Tai että tilalle ei nousisi uusia joukkueita samaisesta sarjasta?
Asiantuntemusta.
 

Rikkinäinen Luuri

PuB 2. divariin!

hamahakkimies sanoi:
Toinen vaihtoehto olisi nostaa sarjaan Punaportin Blues karsintojen parhaana ei-M2D:hen päätyneenä joukkueena. Tällöin jouduttaisiin kuitenkin ensi kauden jälkeen raivaamaan sarjasta jengejä oikein urakalla, ettei ylätasoille kerry turhia joukkueita.

PuB on tänään nostettu kakkoseen. Varmaa tietoa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös