Koripallo.com

MM-karsinnat: Bosnia ja Ranska, 13. ja 16.9.2018

Viestejä
2 333
Jantunen ylipelaa, kun yksi HBA-pelaaja pitää olla viisikossa (ettei maine vaan kärsi). Tänään Jantusesta ei ollut apuja.
Tää on kyllä munkin mielestäni aika erikoinen väite. Noista avuista / tosiasiallisista tehoista Haukkavuori-45 jo mainitsikin. Laitan päälle vielä seuraavan huomion pelistä.

Jantunen taisi napata melkein kaikki levarinsa tokalla puoliskolla. Se ei kuitenkaan tarkoita, että Jantunen olisi ollut ekan jakson jotenkin pihalla tai poissa pelistä. Itse asiassa Jantunen oli ekalla puolikkaalla ainakin puolen tusinaa kertaa tappelemassa hyökkkäyslevarista (oikeaan aikaan, oikeassa paikassa) ja jokainen skaba oli tiukka (olisi voinut käntyä myös Jantuselle). Vastassa vaan oli kaksi Euroliigakonkari-körilästä ja yksi NBA:n tähtisentteri - ja siis 18-vuotias mj.-uransa tänä kesänä aloittanut nuorukainen. Toisella puolikkaalla eritoten nuo sedät alkoi väsyä ja Jantunen kävi hakemassa levarit niiden nenän edestä.

Tehotilastoissa Jantunen (13) oli Susijengin kolmanneksi paras, edellään ainoastaan Salin (30) ja Koponen (15).

Koponen oli vähän ruosteessa, varmasti joutuen pitkästä pelitauosta, mutta 14 pinnaa ja 7 syöttöä on varsin kelvollinen suoritus. Loppuhetkien Petskulle epätyypillinen floateri oli kyllä kova ratkaisu. Jos nyt jollekin on jäänyt epäselväksi, niin Koponen on tietenkin Laurin jälkeen Suomen paras koripalloilija. Ja ei, Suomi ei ole parempi ilman Petteriä.
Kaikki varmaan näki, ettei Koponen ollut koko peliä "herra ja hidalgo" kentällä: tuli paljon pallonmenetyksiä ja pelinrakentelukin tuntui väliin takkuilevan. Ennustin jo eilen matsin jälkeen, että Montpellierissä nähdään jo toisenlainen Koponen kun on takana yksi peli ja parit yhteiset treenitkin muun jengin kanssa. Olen siitä edelleen samaa mieltä.

Jos ensisijainen pelintekijä liittyy joukkueeseen vasta viime tipassa, niin on vaikea kuvitella pelin lähtevän luistamaan kuin taikaiskusta samantien: kyse kun on molemminpuolisesta tottumattomuudesta (Koponen vs. muut jo paljon kesällä yhdessä pelanneet pelaajat) ihan pelin perustasolla, että miten se peli nyt oikeastaan pelataan. Ei mitään Salinilta pois, oli ehdottomasti Suomen paras pelaaja eilen, mutta hänen rooliinsa on merkittävästi helpompi istahtaa päivä ennen peliä kuin Koposen rooliin.

Taas tätä perusnegatiivista suomalaista surkuttelua. Eihän meillä täällä Suomessa tarvita hienoja halleja. Pelataan vaan Töölön kisakioskissa jo vuodesta 1952. Miksei sitä Helsinki Gardeniakaan saada alulle. On Rediä ja Triplaa ja jotain helvetin Kukkenheimiakin joku tänne haluaa.
Ehkä Töölön museohallin ja 20 000 henkeä vetävän NBA-areenan välistä voisi löytyä jokin välimuoto? On vaikea nähdä, että tuollaista 20 000 katsojan hallia saataisiin kovinkaan usein täyteen - jos koskaan. Eihän tollaisia yleisömääriä vedä Suomessa edes lätkä.

Helsingissä ei saada mitään alulle - tai itse asiassa Helsingissä ei saada mitään valmiiksi. "Arvotontit" on täällä kalliita ja kiisteltyjä ja mahdollisten asiallistenkin kaavavalitusten lisäksi joukko trolleja valittaa jokaisesta kaavoituspäätöksen yrityksestäkin niin, että valitusprosessit tekee jokaisesta rakennushankkeesta Iisakin kirkkoja. Näin näkyy käyneen mm. tuolle Helsinki Garden -hankkeelle.

Toisaalta on myös niin, että jos Susijengi tarvitsee pari kertaa vuodessa ison hallin, niin ehkä Hartwall- ja Metro-areenat (tai sitten joskus aikanaan se Helsinki Garden) riittää? Olisi aikamoinen investoisti rakentaa megahalli vain Susijengiä varten. Seagullsin omistajapariskunnalla voi olla ajatuksia Lokkien toiminnan nostamisesta korkeammalle tasolle ja yleisömäärienkin moninkertaistamisesta, mutta heidänkään villeimpiin unelmiinsa tuskin kuuluu 20 000 hengen hallia. Eli sen Susijengin luontevan pääkaupunkilaisen yhteistyökumppanin intresseissä on huomattavasti pienempi areena (mieluummin kai 5000 kuin 15000).
 
Viestejä
2 333
Ihan toisenlainen asia.

Katoin tossa muutamia pätkiä eilistä peliä Areenasta ja A.-J. Sipilä näkyi vetäneen taas tuota jo parista aiemmasta pelistä tuttua "sinä et ole tainnut tänään saada aikaiseksi mitään muuta kuin hävitä minulle vapaheittokisassa" -läppäänsä Poikolalle, joka korvinkuullen frustroituneena koitti toppuutella, että ehkä katsojat voisivat olla kiinnostuneita joistakin muistakin keskustelunaiheista (eli Sipilä oli ilmeisesti heittänyt samaa settiä jo aiemmin selostuksen aikana?). Samaahan Sipilä on heittänyt aiemmmin kesällä myös Salmiselle.

Lapsellista (5-v. tasolla). Noloa (yleisö kokee myötähäpeää). Epäkohteliasta ja epäkunnioittavaa (kauanko meidän huippuvalmentajat jaksaa kuunnella tuollaista länkytystä). Surkeata journalismia (YLE:n toimittajien kun pitäisi olla "top of the pops" kansanvalistajia eikä donaldtrumpmaisia "minä-minä-minä-olen-hyvä"-tyyppejä).

Mulla ei ole mitään Sipilän selostuksia vastaan sinänsä. Päinvastoin. On kiva, että meillä on korisselostaja jolla on omaa kokemusta koriksen pelaamisesta - ja sehän kuuluu kaikessa hyvässä Sipilän selostuksissa.

Jos joku täällä tuntee Sipilän, niin sanokaa sille, että lopettaa ton perseilyn.
 
Viestejä
726
Nimiin ei kannata eikä pidä jämähtää. Kyse on siitä että jokseenkin varmasti Suomi ei kestä noin pelaavaa ykköspointtia jos tarkoitus on voittaa jatkossakin. Koposen tasoa ei määritellä Bosnia-matsin perusteella, samalla lailla hänen tasoaan ei pidä liioitella ja hän eikä kukaan muukaan suomen pelaaja voi olla asemassa jossa hänen pelatessaan huonosti häntä ei voi penkittää. Voi myös olla että jotkut muut pelaa erinomaisesti, niin minkä takia penkittää pelaajia jotka pelaa erinomaisesti? Selässä lukevien nimien takia vai? Pääasia että ottelusta irtosi voitto ja seuraavaa matsia ajatellen viimeinen neljännes saattoi olla erinomainenkin asia niin suomelle kuin bosnialle.

Sitten sellainen aihe mistä tässä ei ole puhuttu vielä. Se liittyy mediaan. Käsittämättömän vähän ainakin netissä molemmat iltapäivälehdet uutisioi Suomen voitosta Bosniaa vastaan. Pienet huonosti tehdyt hyvin lyhet artikkelit ainoastaan. Edellisestä Liettua-matsista väitettiin jopa Liettuan pelanneen ö-joukkueella mikä todella kaukana todellisuudesta. Tarkoitan siis sitä että susijengi kiitos sen valtavan fanijoukon aiheuttaa paljon kateellisuutta ja se alkaa näkyä medioissa. Koris on ansainnut näkyvyytensä pelkästään urheilemalla hyvin, ei ole ollut mitään poliittista tai suomalaisiin perinteisiin vetoavaa tahoa järjestämässä sitä. Susijengin faniryhmä on suomen suurin, se on puhdasta ja todistettua faktaa ja se ärsyttää monia tahoja. Aletaan olla siis uudessa tilanteessa, tästä vaan jatketaan samaan malliin lisäämällä fanien määrää.
 
Viestejä
2 567
Sitten sellainen aihe mistä tässä ei ole puhuttu vielä. Se liittyy mediaan. Käsittämättömän vähän ainakin netissä molemmat iltapäivälehdet uutisioi Suomen voitosta Bosniaa vastaan. Pienet huonosti tehdyt hyvin lyhet artikkelit ainoastaan. Edellisestä Liettua-matsista väitettiin jopa Liettuan pelanneen ö-joukkueella mikä todella kaukana todellisuudesta. Tarkoitan siis sitä että susijengi kiitos sen valtavan fanijoukon aiheuttaa paljon kateellisuutta ja se alkaa näkyä medioissa. Koris on ansainnut näkyvyytensä pelkästään urheilemalla hyvin, ei ole ollut mitään poliittista tai suomalaisiin perinteisiin vetoavaa tahoa järjestämässä sitä. Susijengin faniryhmä on suomen suurin, se on puhdasta ja todistettua faktaa ja se ärsyttää monia tahoja. Aletaan olla siis uudessa tilanteessa, tästä vaan jatketaan samaan malliin lisäämällä fanien määrää.
Päivän Hesarissa ei myöskään ollut sanaakaan eilisestä pelistä. Aivan käsittämätöntä. Ja peli alkoi klo 19, joten ei se nyt ainakaan ollut liian myöhään, etteikö joku urheilutoimituksessa olisi voinut siitä muutaman rivin rustata. En tiedä oliko eilisessä lehdessä joku enakko, mutta kyllä nyt mm-karsintaottelun lopputulokseen odottaisi edes mainittavan. Saa nähdä saako huominen Ranska-ottelu palstatilaa.
 
Viestejä
2 534
Nimiin ei kannata eikä pidä jämähtää. Kyse on siitä että jokseenkin varmasti Suomi ei kestä noin pelaavaa ykköspointtia jos tarkoitus on voittaa jatkossakin. Koposen tasoa ei määritellä Bosnia-matsin perusteella, samalla lailla hänen tasoaan ei pidä liioitella ja hän eikä kukaan muukaan suomen pelaaja voi olla asemassa jossa hänen pelatessaan huonosti häntä ei voi penkittää.....
Mitä mieltä te muut olette? Oliko Koponen tiukemmin vartioitu Bosnian toimesta kuin muut suomalaiset? Väitän, että esimerkiksi tuntematon divarin junnu ei saanut Bosnialta samanlaista puolustuspään huomiota kuin NBA:n ykköskierroksen varaus ja euroliigaveteraani...Bosnia teki Koposen pelaamisen eilen vaikeaksi ja tilanne normalisoitui, kun Koponen oli penkillä niin silloin yhtä Suomen kenttäpelaajaa ei enää tarvinnut erityisvartioida..Siitä huolimatta pitäydyin aiemmassa kritiikissäni, että Koposen tulisi sopeutua joukkueen pelinopeuteen eikä toisinpäin...
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 567
Omassa Hesarissani oli yli puolen sivun juttu sivulla A39.

Se on hyvä, mut mun Hesarissa ei kyllä mainita peliä sanallakaan.
20180914_210818-jpg.296
 

Liitteet

  • 20180914_210818.jpg
    20180914_210818.jpg
    1,6 MB · kertaa luettu: 2 300
Viestejä
2 184
Sitten sellainen aihe mistä tässä ei ole puhuttu vielä. Se liittyy mediaan. Käsittämättömän vähän ainakin netissä molemmat iltapäivälehdet uutisioi Suomen voitosta Bosniaa vastaan. Pienet huonosti tehdyt hyvin lyhet artikkelit ainoastaan. Edellisestä Liettua-matsista väitettiin jopa Liettuan pelanneen ö-joukkueella mikä todella kaukana todellisuudesta. Tarkoitan siis sitä että susijengi kiitos sen valtavan fanijoukon aiheuttaa paljon kateellisuutta ja se alkaa näkyä medioissa. Koris on ansainnut näkyvyytensä pelkästään urheilemalla hyvin, ei ole ollut mitään poliittista tai suomalaisiin perinteisiin vetoavaa tahoa järjestämässä sitä. Susijengin faniryhmä on suomen suurin, se on puhdasta ja todistettua faktaa ja se ärsyttää monia tahoja. Aletaan olla siis uudessa tilanteessa, tästä vaan jatketaan samaan malliin lisäämällä fanien määrää.
Se on totta, että eilisen matsi sai poikkeuksellisen vähän tilaa. Sen sijaan siihen ei ole tosiaankaan syynä kateellisuus. Mistä ihmeestä koko Suomen urheilutoimittajat olisivat kateellisia?

Syy on ihan vain se, että jääkiekon Liiga alkoi tänään. Siellä on kaikkien medioiden urheilutoimitus pukannut koko viikon tukka putkella pelkkää lätkää aamusta iltaan ja valmistauduttu siihen, mitä kaikkea pe-la painetaan kiekosta.

Eikä muutenkaan medianäkyvyyttä jotenkin "ansaita", siis että nyt ollaan täytetty tästä taulukosta kohdat A, B ja C ja olemme oikeutettuja X määrään näkyvyyttä. Media kirjoittaa, näyttää ja puhuu siitä, mikä yleisöä kiinnostaa. Siihen vaikuttaa vahvasti myös se, mitä kaikkea muuta on tarjolla.

Kesän karsintamatseista oli paljon enemmän matskua mediassa, koska ei ollut samaan tapaan muuta kilpailua. Fudiksen MM-kisat joo, mutta ne ovat kuukauden urakka, missä välillä kaivataankin vähän vaihtelua.
 
Viestejä
2 333
Sunnuntain korismatsin yleiseen medianäkyvyyteen tullee vaikuttamaan merkittävästi mm. se, miten hyvin lentisjengi pelaa huomenna - ja esim. Hesarin näkökulmasta, onko Hifkillä kotimatsi.

Toisaalta, niin kuin on jo toisaalla kiitelty, niin kiitellään täällläkin esim. noita YLE:n NCAA-esitysoikeuksia ensi talveksi - ja käykää kaikki katsomassa noita koriksen MM-karsintojen muitakin pelejä Areenasta, että menee YLE:lle viestiä, että noitakin kandee näyttää (siellä on nyt viime kierroksen Tsekki - Venäjä ja Bulgaria - Ranska katsottavissa Suomen matsin ohella).
 
Viestejä
726
Se on totta, että eilisen matsi sai poikkeuksellisen vähän tilaa. Sen sijaan siihen ei ole tosiaankaan syynä kateellisuus. Mistä ihmeestä koko Suomen urheilutoimittajat olisivat kateellisia?

Syy on ihan vain se, että jääkiekon Liiga alkoi tänään. Siellä on kaikkien medioiden urheilutoimitus pukannut koko viikon tukka putkella pelkkää lätkää aamusta iltaan ja valmistauduttu siihen, mitä kaikkea pe-la painetaan kiekosta.

Eikä muutenkaan medianäkyvyyttä jotenkin "ansaita", siis että nyt ollaan täytetty tästä taulukosta kohdat A, B ja C ja olemme oikeutettuja X määrään näkyvyyttä. Media kirjoittaa, näyttää ja puhuu siitä, mikä yleisöä kiinnostaa. Siihen vaikuttaa vahvasti myös se, mitä kaikkea muuta on tarjolla.

Kesän karsintamatseista oli paljon enemmän matskua mediassa, koska ei ollut samaan tapaan muuta kilpailua. Fudiksen MM-kisat joo, mutta ne ovat kuukauden urakka, missä välillä kaivataankin vähän vaihtelua.
Hokiliigasta ei ole minusta ollut paljoa juttuja, se on vanhan historian peruja väittää että se täyttäisi median palstat. Änäristä taitaa olla nykyään jo enemmän juttuja sillä puolella. Kimi Räikkösestä on ollut todella paljon ja aivan liikaa viime aikoina. Susijengin saama palstatila iltapäivälehdissä oli niin absurdin vähäinen ja tekstit kirjoitettu niin huonosti että kyllä siinä oli pakostikin tarkoituksellisuutta.

Suomalaisessa urheilumediassa ihmisten määrä on hyvin vähäinen ja jokaisen kuuluu tiedostaa että toimittajia myös kestitetään ja järjestetään kaikenlaista jotta he kirjoittavat halutuista lajeista. Näinhän ei missäään nimessä saisi olla, mutta niin se vain on. Yleisön kiinnostuksen susijengi on jo todistanut ja oikeastaan ainoana todellisen eikä haamukatsojia sisältävän vaan oikeasti hallit ovat täynnä eikä ole ilmaislippukampanjoita. Surullista että suomen urheilun melkeinpä ainoa positiivinen asia eli susijengi koetaan mediassa kateuden eikä ylpeyden kohteena. Olen sitä mieltä että myös lentis ei saa ansaitsemaansa arvostusta, faniryhmien koossa ja myös ikäjakaumassa on eroa silti hekin ansaitsisivat paljon parempaa medialta. Päävalmentaja Dettmanilta tulee tasaisesti hyviä kirjoituksia joissa tulee ansaittua piikkiä suomen urheilumediaa ja olympiakomiteoita yms kohtaan, selkeät epäkohdat kuuluu aina nostaa pöydälle ja niistä suuttuu ne jotka tietää toimivansa väärin.
 
Viestejä
2 184
Hokiliigasta ei ole minusta ollut paljoa juttuja, se on vanhan historian peruja väittää että se täyttäisi median palstat. Änäristä taitaa olla nykyään jo enemmän juttuja sillä puolella.
Nykyään kun paikallislehtiä lukuunottamatta mennään joka tapauksessa netti edellä, ei ne palstat ole täynnä tai tyhjiä. Sen sijaan jokaisen median urheilutoimituksessa lätkä on ollut tämän viikon prioriteetti #1 ja #2 ja #3 - ja kaikki muu sen jälkeen.
Kimi Räikkösestä on ollut todella paljon ja aivan liikaa viime aikoina.
Miten niin liikaa? Kimi on kiinnostavin suomalainen urheilija. Ylivoimaisesti kiinnostavin silloin, kun Patrik Laine ei paina maaleja ja/tai Tero Pitkämäki heitä ysikymppisiä.
Susijengin saama palstatila iltapäivälehdissä oli niin absurdin vähäinen ja tekstit kirjoitettu niin huonosti että kyllä siinä oli pakostikin tarkoituksellisuutta.
Tietysti se on tarkoituksellista, ei se mitenkään hupsista-vahingossa käy, tai että Susijengin matsi olisi vain unohtunut. Sen sijaan paukut on kohdistettu sinne, mikä kunkin median yleisöä kiinnostaa.
Suomalaisessa urheilumediassa ihmisten määrä on hyvin vähäinen ja jokaisen kuuluu tiedostaa että toimittajia myös kestitetään ja järjestetään kaikenlaista jotta he kirjoittavat halutuista lajeista. Näinhän ei missäään nimessä saisi olla, mutta niin se vain on.
Ei pidä paikkaansa. Tunnen kymmeniä urheilutoimittajia ja itsekin olen sitä puuhastellut aikanaan. Lätkässä saa olla tyytyväinen, jos matsissa saa ilmaisen kupin kahvia. Jos ennen tv-tuotannon jätkiä tulee hallille, voi ehkä saada pullankin. Mitään kosteita lounaita tai saunottamisia ei ole 2000-luvulla enää ollut
Surullista että suomen urheilun melkeinpä ainoa positiivinen asia eli susijengi koetaan mediassa kateuden eikä ylpeyden kohteena. Olen sitä mieltä että myös lentis ei saa ansaitsemaansa arvostusta, faniryhmien koossa ja myös ikäjakaumassa on eroa silti hekin ansaitsisivat paljon parempaa medialta.
Siis mikä se logiikka siinä on, että toimittajat olisivat kateellisia? Mistä, kenelle?

Toimittajille ja urheilumedialle on päinvastoin heidän omien työpaikkojensa kannalta loistava asia, mitä useampi suomalainen maajoukkue menestyy. Silloin on mielenkiintoa sporttia kohtaan ja jutuille riittää lukijoita, katsojia ja kuulijoita.

Nämä yhtälöt ovat hyvin yksinkertaisia. Sen lätkän avauskierroksen perusjutut Liigasta saavat 10x lukijaa, Susijengin MM-karsintamatsi 5x lukijaa ja lentiksen MM-kisat 3x lukijaa ja Korisliigan pelit 1x. Mitään muuta "ansiota" ei siinä ole, millä perusteella toimituksissa päätöksiä tehtäisiin.

(pl. esim. naisjoukkueurheilua yritetään käsitellä edes minimimäärä tasa-arvosyistä, vaikka se ei lukijoita kiinnostakaan)
 
Viestejä
726
Puhuin pelkästään iltapäivälehdistä joita suomessa tasan 2 kappaletta ja joiden kautta melko iso medianäkyvyys. Jos joidenkin korisseuraajien mielestä se viime matsin näkyvyys oli ok, niin kyllä mä ihmettelen. Maakuntien lehdet toimii omalla tavallaan. Pitkälti vastaavanlainen asia mitä uuden korishallin saaminen helsinkiin, maajoukkueelle Espoosta tuli hyvä kumppani mutta ei se silti poista tarvetta helsingissä. Edelleenkin lajit kilpailee keskenään rajallisista resursseista ja medianäkyvyys vaikuttaa. Itselleni suomalaisessa urheilussa korismaajoukkueet on ehdottomasti ykkönen ja toivottavasti monelle muulle myös.
 
Viestejä
1 322
Ihmettelen jos Fiifi jää korisliigaan, kun Ranskaa vastaan vielä pelaa tasollaan niin tulee sellainen tarjous että matka vie kovempiin korissarjoihin.

Toivoisin Fiifiltä itsekkäämpiä ajoja ja tietenkin ettei heitot kolise rautoihin niin usein. Luulen että ainakin ajojen viimeistely olisi korjattavissa kunhan hän vain tekisi niitä korilleajoja useammin. Korisliiga siinä mielessä sopisi Fiifille, mutta puolustavana pelaajana Fiifi taitaa olla vähän liian hyvä Korisliigaan, joten en yllättyisi jos Fiifi on pian jossain ulkomailla. Korisliiga voisi olla parempi ratkaisu tässä kohtaa jotta Fiifistä tulisi monipuolisempi pelaaja. Jossain kovassa joukkuessa Fiifi saattaisi jumittua liikaa puolustavaan rooliin.
 
Viestejä
1 322
Suomalaisessa urheilumediassa ihmisten määrä on hyvin vähäinen ja jokaisen kuuluu tiedostaa että toimittajia myös kestitetään ja järjestetään kaikenlaista jotta he kirjoittavat halutuista lajeista.

Nauratti viime torstaina kun Urheiluruudussa puoli yhdeksän uutisten jälkeen YLE:n ilmeisesti uusi toimittaja kutsui koripalloa käsipalloksi. (Noin 28 sekunnin kohdalla allaolevassa videossa.) Seuraavalla kerralla toimittaja sanoi oikein mutta kyllä jotenkin haiskahtaa että toi henkilö ei oo korista paljoa katsellut.

"Susijengi otti arvokkaan voiton käsipallon MM-karsinnoissa":

Urheiluruutu | to 13.9.2018
 
Viestejä
22
Nauratti viime torstaina kun Urheiluruudussa puoli yhdeksän uutisten jälkeen YLE:n ilmeisesti uusi toimittaja kutsui koripalloa käsipalloksi. (Noin 28 sekunnin kohdalla allaolevassa videossa.) Seuraavalla kerralla toimittaja sanoi oikein mutta kyllä jotenkin haiskahtaa että toi henkilö ei oo korista paljoa katsellut.

"Susijengi otti arvokkaan voiton käsipallon MM-karsinnoissa":

Urheiluruutu | to 13.9.2018

Haha, hyvin huomattu aika paha moka. Miten edes pystyy tekemään noin pahan mokan kun se on ensimmäinen uutinen. Ei ole tämä henkilö elämän aikana varmaan nähnyt koripalloa yhtään kertaa, jos pystyy yhtä maailman eniten pelatuinta urheilua kutsumaan käsipalloksi.
 
Viestejä
2 184
Ja näköjään mennään samalla jengillä kuin Bosniaa vastaan, joten tuli Jammulle ja Callelle turistireissu. Oletettavasti Jammu ei ehtinyt toipua täyteen kuntoon.
 
Viestejä
1 928
Jammun menetys on kyllä iso menetys. Kun ottaa huomioon vielä että viime kesäisestä puuttuu vieläpä isosta päästä susi-Erkki, Junnu ja Lauri, niin ollaan kyllä kokoluokkaa pienempiä. Toisaalta, jos peli pyörii kuten Latviaa ja Bosniaa vastaan, niin se ei välttämättä ole yksinomaan huono asia. Joukkue vaikuttaa aika yhteenhitsautuneelta ja nopealta nyt.
 
Viestejä
1 327
Paljon puhutaan siitä, miten Suomi saa vastaansa tappiosta ”sisuuntuneen” Ranskan. Itse pidän Suomen mahdollisuuksia tänäänkin ihan hyvinä, sillä en oikeasti usko että Ranskan joukkueen ongelmana olisi ollut asenne vaan ihan pelilliset seikat. Suomella on hyvä peli alla, Ranskalla huono. Ranskan on pitänyt ratkaista paljon enemmän ongelmia otteluun valmistautumisessaan kuin Suomen. Vierasvoitto Ranskasta olisi todella kova juttu, otetaan se tänään.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös