Koripallo.com

Välierä 2024: BC Nokia - Kataja

Ottelusarjan voittaja?

  • BC Nokia

    Ääniä: 23 65,7%
  • Kataja

    Ääniä: 12 34,3%

  • Äänestäjiä
    35
  • Poll closed .
Viestejä
1 674
Kyse oli siitä että peli keskeytettiin vasta sen jälkeen kun Nokia oli tehnyt 3p korin, ei siis heti skriini tilanteen jälkeen.
Koria ei hyväksytty vaikka peliä ei oltu keskeytetty ennen korin syntymistä.

Piti ihan tarkastaa, pilli soi tilanteessa selkeästi kun pallo vielä kädessä.

1714628530826.png
 
Viestejä
931
Koripallon säännöt sanoo seuraavasti:

"5 Loukkaantunut tai avustettu pelaaja

5.1 Pelaajan loukkaantuessa erotuomarit voivat keskeyttää pelin.

5.2 Jos pallo on elossa, kun pelaaja loukkaantuu, erotuomari ei saa viheltää, ennen kuin palloa hallussaan pitävä joukkue on yrittänyt koriinheittoa, menettänyt pallon hallustaan, pysäyttänyt hyökkäyksensä tai pallo on kuollut. Mikäli on välttämätöntä suojella loukkaantunutta pelaajaa, erotuomarit voivat keskeyttää pelin heti."

Tuo jättää tietenkin tilaa tulkinnalle, että oliko välttämätöntä suojella loukkaantunutta pelaajaa keskeyttämällä peli. Itse en ole tilannetta nähnyt, niin en kovin voimakasta kantaa osaa muodostaa, mutta tuon kuvan perusteella ei välttämättä näytä siltä, että niin olisi ollut. Vaikka tietenkin on erinomaisen tärkeää suojella loukkaantuneita pelaajia lisäloukkaantumisilta, pitää kuitenkin myös muistaa se, että ei touhu voi sellaiseksikaan mennä, että puolustajan heittäytyvät maahan ja alkavat pidellä kasvojaan vähän väliä, kun vastustaja on saamassa vapaan heiton. Enkä siis tilannetta näkemättä sano, että tässä olisi kyse sellaisesta.
 
Viestejä
2 927
Kyllä mitä pidemmälle mennään ja Kataja pelaa ilman sentteriä ja yhdellä ei todellakaan Pollard divarivahvistuksella niin jyvät satavat Nokian laariin.

Ja melkoinen saavutus ehkä kauden tapahtumiin ja varsinkin tähän lopun loukkaantumissumaan nähden, mutta ei kait kolmanneksi suurimmalla budjetilla euroopassa seilaavan joukkueen tavoite voi olla mitään muuta kuin mestaruus joka kausi ja kaikki muu on pettymystä.
Nimenomaan joka kausi tavoitteena pytty, muu on pettymys.
Ja lufile voi ihan hyvin olla mukana vielä.

Ja mitä pidemmälle menee, niin katajan laariin sataa.
 
Viestejä
2 423
Täällä osa höpöttää jo game 7 vaikka ei olla edes pelattu game 6. Kyllä Kataja voi kotonaan Nokian voittaa mutta helppoa se ei ole varsinkin jos ja kun Lufile sekä Pöllä edelleen puuttuu. Tässä sarjassa on outoa ollut miten huonosti molemmat on kolmosia upottaneet. Varsinkin Nokia on heittänyt paljon kolmosia ohi. Huomenna jos Kataja meinaa sarjan viedä game 7 niin kolmosten pitää upota, levypalloissa pitää pärjätä, turhat menetykset pois ja toivotaan Packin super peliä. Toki tuskin Pack samanlaista pistemäärää tekee mitä eilen joten nyt voisi Hirvonen alkaa pisteitä tekemään samoin kuin Tumba Lindberg ja Egekeze. Singleton saisi keskittyä ajaa korille kun on kolmosissa huono. Donzo taas ei oo Korisliiga tason pelaaja
 
Viestejä
2 423
Tuomareita moni haukkuu. Varmasti syytä on mut en tiedä kumpi hyöty enemmän. Siitosen mielestä Kataja mutta Siitonen on Katajan miehiä niin ei oo puolueeton kommentti. Sääli että Katajalta molemmat sentterit puuttuu mutta outoa miten vähän Nokia sitä eilen hyödynsi
 
Viestejä
155
Miten olisi tämmöinen avausviisikko huomiselle?

Singleton
Pack
Permanto
Tumba
Egekeze
 
Viestejä
2 927
Miten olisi tämmöinen avausviisikko huomiselle?

Singleton
Pack
Permanto
Tumba
Egekeze
Kuullostaa hyvälle kyllä! :) Tässä kohtaa antasin hirvosen minuutit vaikka kaikki Grantille, tumppi on ollut ihan pihalla nyt kun lintulauta.. Tiedä sitten vaikuttaako, kun jatkopahvia ei ole, ei ainakaa sais vaikuttaa!
 
Viestejä
6 223
Mikä lie Tumpilla, ollut kyllä ihan unessa. Koko kausi ollut jonkinasteinen pettymys hänen kohdallaan. Joko sopimus tehty muualle?
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 637
Greg Gibson jututettu ja Juhon juttu tulee huomenna aamusta julki!

Matti Liljaniemi
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 637
Kuka tuo Juho on joka jutun kirjoittaa? Ei kai Nenonen?
Juho Silventoinen, joka siis on näistä meidän tämän vuoden puolen jutuista 30 kpl kirjoittanut ja kaikki kotimaiset haastattelut tehnyt.

Matti Liljaniemi
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 637
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 637
Tällä kertaa hehkutamme itse, kun tuli sen verran mainio Greg Gibsonin haastattelu kasaan.

Gibson kertoo haastattelussamme mielipiteitään Katajan Richaud Packista, tästä suosikkijoukkueestaan, lähes neljännesvuosisadastaan Suomessa ja lojaalisuudestaan.

 
Viestejä
2 423
Vaikuttaa siltä että Lufile pelaisi tänään mikä on Katajalle hyvä asia. Tiivis on tahti ja molempien avausviisikon pelaajat pelaa suht paljon niin kummalla väsymys näkyy enemmän. Katajalla jos kolkit uppoaa, levypalloissa pärjätään ja menetyksiä ei paljoa tule niin kotivoitto on mahdollinen. Saa nähdä miten monta pistettä Pack tänään tekee. Tuskin 47 eli pisteitä tarvitaan erityisesti Egekeze Hirvonen Lindberg ja Tumba nelikosta. Toki Permanto hyvänä päivänä voi tehdä hyvin pisteitä
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös